Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Virtual Services, Memberships, Items

Virtual Services, Memberships, Items Sell any kind of virtual services and stuff. Please NOTE any pirate/stolen/fraudulent stuff will be removed.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 09-08-2017, 04:08 PM
Jolnar Jolnar is offline
Junior

 
Trader Rating: (-8)
Join Date: Apr 2013
Posts: 96
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by fulzam View Post
Hi TT,

Saya sudah email TT untuk details.
Hi saya rase saya baru je reply
__________________
Very MURAH PC Games
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 09-08-2017, 04:12 PM
elnino25 elnino25 is offline
Super Active

elnino25's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Mar 2010
Posts: 6,401
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Jolnar View Post
Dia depends on berapa banyak ads keluar dekat Facebook account you. So account baru selalu ads dia sikit. Sebab ads collect data dari Google dan selainyer.
oo ok tt paham..
Reply With Quote
  #23  
Old 09-08-2017, 04:19 PM
bart72 bart72 is offline
Active Plus

bart72's Avatar
 
Trader Rating: (15)
Join Date: Aug 2007
Posts: 4,270
Thanks (Received): 12
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

ape nie bos sapa byr bos bayar atau fb bayar..jika fb byr selalu orng buat instant article,jika bos bayar ini program aper nie.
Reply With Quote
  #24  
Old 09-08-2017, 04:23 PM
Siddique87 Siddique87 is offline
Active Plus

Siddique87's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Apr 2010
Posts: 3,326
Thanks (Received): 36
Likes (Received): 10
Active Level
Default

Pm lerr...........
Reply With Quote
  #25  
Old 09-08-2017, 04:27 PM
Naza77 Naza77 is offline
Regular

Naza77's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Oct 2007
Posts: 215
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Dah buat payment..email saya [email protected]
Reply With Quote
  #26  
Old 09-08-2017, 04:29 PM
dan50 dan50 is online now
Super Active

dan50's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Aug 2010
Posts: 5,580
Thanks (Received): 29
Likes (Received): 16
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by bart72 View Post
ape nie bos sapa byr bos bayar atau fb bayar..jika fb byr selalu orng buat instant article,jika bos bayar ini program aper nie.
yup ni lah persoalan nya, dari mana 150US Dollar tu mari
__________________
" L e t . L i f e s . H a p p y "
Reply With Quote
  #27  
Old 09-08-2017, 04:35 PM
naimw naimw is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2017
Posts: 2,779
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 178
Active Level
Default

Sama kat sini. Maksudnya kita paid untuk tengok ads fb? Ada ke? Yang aku tau kena bayar untuk siar ads. Bukan untuk tengok ads.

Quote:
Originally Posted by dan50 View Post
yup ni lah persoalan nya, dari mana 150US Dollar tu mari
Reply With Quote
  #28  
Old 09-08-2017, 04:45 PM
Jolnar Jolnar is offline
Junior

 
Trader Rating: (-8)
Join Date: Apr 2013
Posts: 96
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by naimw View Post
Sama kat sini. Maksudnya kita paid untuk tengok ads fb? Ada ke? Yang aku tau kena bayar untuk siar ads. Bukan untuk tengok ads.
Quote:
Originally Posted by dan50 View Post
yup ni lah persoalan nya, dari mana 150US Dollar tu mari
Quote:
Originally Posted by bart72 View Post
ape nie bos sapa byr bos bayar atau fb bayar..jika fb byr selalu orng buat instant article,jika bos bayar ini program aper nie.
Alamak kawan jangan la riuh sampai macam ni. Cuba baca kat first page tu.

"Saya nak share tips"

This is a goldmine. Korang collect ads, software owner collect ads + money, software owner distribute money.

0.10 cent per ads. Viewing je. Software tu auto view. Dah kumpul $50 nanti saya ajar steps withdrawal pulak. Relax boss.
__________________
Very MURAH PC Games
Reply With Quote
  #29  
Old 09-08-2017, 04:55 PM
Siddique87 Siddique87 is offline
Active Plus

Siddique87's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Apr 2010
Posts: 3,326
Thanks (Received): 36
Likes (Received): 10
Active Level
Default

berapa lama TT untuk dapatkan 50usd tu?1 minggu?jawapan dalam hari ok hehe
Reply With Quote
  #30  
Old 09-08-2017, 04:55 PM
fulzam fulzam is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2010
Posts: 772
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Jolnar View Post
Hi saya rase saya baru je reply
TT, saya dah buat payment.

Mesti cukup2 USD 50 ke baru boleh withdraw? Kalau lebih atau kurang, macam mana?
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold