Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Virtual Services, Memberships, Items

Virtual Services, Memberships, Items Sell any kind of virtual services and stuff. Please NOTE any pirate/stolen/fraudulent stuff will be removed.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 09-08-2017, 12:57 PM
Jolnar Jolnar is offline
Junior

 
Trader Rating: (-8)
Join Date: Apr 2013
Posts: 96
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default [RM50] One time payment untuk dapatkan minimum USD150 setiap bulan (automated)

Hi

Saya nak share tips untuk confirm dapat kan duit dalam USD, menggunakan satu software dan Facebook account.

Benda ini sangat simple. Dan boleh scale dengan banyak account facebook connected to satu account yang software ini gunakan.

Ape yang software ini lakukan adalah mengutip semua ads di Facebook, menggunakan Facebook account anda (ads dekat newsfeed dan ads dibelah kanan) dan setiap ads yang di kumpul akan dikena kan charge $0.10 (dalam USD).

1. Register account untuk software ini
2. Login account itu dalam software ini.
3. Login Facebook account
4. Automatically kumpul ads (biarkan dia berjalan)

Bila dah cukup $50. Hantar screenshot ke support dan anda akan menerima duit kedalam account paypal anda bila sudah lulus.

Nak lagi cepat kumpul ads, jalankan banyak software ni, pakai satu account je tapi pakai banyak account Facebook.

Senang kan? Benda ini maybe takkan last lama. Saya expect lepas 5-6bulan nanti maybe benefit dia akan turun untuk satu ads yg anda collected.

Nak tahu pasal software ni? Saya jual RM50. Saya akan buatkan account anda dan berikan link untuk download software tersebut. Anda hanya perlu login account itu dekat pc, masukan facebook account dan start collecting ads (: Jumlah harga ada ditulis di software itu juga seperti tertara di bawah



Withdraw ke paypal (Paypal is free! Boleh link dengan Bank2 di Malaysia juga and withdraw straight ke bank )



Senang kan? Boleh buat as many as you want as long dalam satu account (: pm saya atau email [email protected] untuk cepat sikit urusan. Kalau email saya akan notification dekat handphone.
__________________
Very MURAH PC Games

Last edited by Jolnar; 09-08-2017 at 01:02 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 09-08-2017, 01:03 PM
Supreme Supreme is offline
Super Active

Supreme's Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: May 2012
Posts: 5,397
Thanks (Received): 9
Likes (Received): 75
Active Level
Default

Wow..genuine ke ni?
Reply With Quote
  #3  
Old 09-08-2017, 01:35 PM
stillFX stillFX is offline
Active Member

stillFX's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2016
Posts: 1,946
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 89
Active Level
Default

offer sampai bila ni tt?
Reply With Quote
  #4  
Old 09-08-2017, 02:14 PM
sunnyfx sunnyfx is offline
Super Active

sunnyfx's Avatar
 
Trader Rating: (16)
Join Date: Jan 2008
Location: Cheras - Kuchai Lama
Posts: 7,755
Thanks (Received): 57
Likes (Received): 8
Active Level
My Mood:
Default

Ok tuan...saya dah buat bayaran dan dah beri detail....
Reply With Quote
  #5  
Old 09-08-2017, 02:50 PM
Jolnar Jolnar is offline
Junior

 
Trader Rating: (-8)
Join Date: Apr 2013
Posts: 96
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Supreme View Post
Wow..genuine ke ni?
Genuine (: Download software, masuk ID software then masuk facebook. Kasi jalan 24/7 collect ads. Lagi lama jalan lagi banyak ads lagi cepat duit dapat.

Quote:
Originally Posted by stillFX View Post
offer sampai bila ni tt?
Takde dateline lagi. Saya akan open selagi boleh.

Quote:
Originally Posted by sunnyfx View Post
Ok tuan...saya dah buat bayaran dan dah beri detail....
Saya tak sure you ni yang mana, tapi semua org yg dah bayar, saya baru je hantar details dan account dekat email yg awak message saya tadi.

__________________
Very MURAH PC Games
Reply With Quote
  #6  
Old 09-08-2017, 03:01 PM
rizemal rizemal is offline
Regular

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Aug 2012
Posts: 552
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Parking dlu..
Reply With Quote
  #7  
Old 09-08-2017, 03:05 PM
dan50 dan50 is online now
Super Active

dan50's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Aug 2010
Posts: 5,580
Thanks (Received): 29
Likes (Received): 16
Active Level
My Mood:
Default

dalam bahasa mudah tt, kurang paham
__________________
" L e t . L i f e s . H a p p y "
Reply With Quote
  #8  
Old 09-08-2017, 03:08 PM
sunnyfx sunnyfx is offline
Super Active

sunnyfx's Avatar
 
Trader Rating: (16)
Join Date: Jan 2008
Location: Cheras - Kuchai Lama
Posts: 7,755
Thanks (Received): 57
Likes (Received): 8
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Jolnar View Post
Genuine (: Download software, masuk ID software then masuk facebook. Kasi jalan 24/7 collect ads. Lagi lama jalan lagi banyak ads lagi cepat duit dapat.


Takde dateline lagi. Saya akan open selagi boleh.


Saya tak sure you ni yang mana, tapi semua org yg dah bayar, saya baru je hantar details dan account dekat email yg awak message saya tadi.

Saya dah terima akaun tu....TQ..

Baru 0.40 cent USD
Reply With Quote
  #9  
Old 09-08-2017, 03:10 PM
Jolnar Jolnar is offline
Junior

 
Trader Rating: (-8)
Join Date: Apr 2013
Posts: 96
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by rizemal View Post
Parking dlu..
Nasib parking free
Quote:
Originally Posted by dan50 View Post
dalam bahasa mudah tt, kurang paham
Alamak. Tak complicated pon.

Jangan fikir benda complicated sangat. Dia macam ni

1. Bukak software
2. Masuk account yang saya kasi
3. Masuk Facebook account
4. Tekan butang collect ads
5. Tunggu duit jadi $50 ke atas (ade tulis kat software tu)
6. Screenshot hantar ke support dan withdraw! (:

senang kan?
__________________
Very MURAH PC Games
Reply With Quote
  #10  
Old 09-08-2017, 03:13 PM
sunnyfx sunnyfx is offline
Super Active

sunnyfx's Avatar
 
Trader Rating: (16)
Join Date: Jan 2008
Location: Cheras - Kuchai Lama
Posts: 7,755
Thanks (Received): 57
Likes (Received): 8
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Jolnar View Post
Nasib parking free

Alamak. Tak complicated pon.

Jangan fikir benda complicated sangat. Dia macam ni

1. Bukak software
2. Masuk account yang saya kasi
3. Masuk Facebook account
4. Tekan butang collect ads
5. Tunggu duit jadi $50 ke atas (ade tulis kat software tu)
6. Screenshot hantar ke support dan withdraw! (:

senang kan?
Betul2...easy...semudah 123
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold