Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Official News, Current Issues

Official News, Current Issues Discuss daily updated official news from tv to newspapers, current issues from locals to all around the world.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 13-08-2017, 11:11 PM
tomie tomie is offline
CG Hardcore

tomie's Avatar
 
Trader Rating: (31)
Join Date: Dec 2006
Location: Sedaka, Yan
Posts: 71,714
Thanks (Received): 7806
Likes (Received): 203
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Penbiru View Post
Malaysia ni negara 'gila' jawatankuasa....suruhanjaya...semua nak mesyuarat itu ni...patut la...ada org yg aku kenal kat jabatan ni...kerja dia meeting sahaja....Endorgan tu baru berapa hari jadi PM Turkey...rakyat happy...ekonomi naik...infrastruktur naik....Malaysia? ...dah berjanggut dan berkulat roti bijan....

nilaikan lah...
ni antara negara rare kat dunia...
rakyat kerja untuk kerajaan....
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 13-08-2017, 11:39 PM
Jackhalid Jackhalid is offline
Super Active

Jackhalid's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: May 2008
Location: Shah Alam, Setapak, Georgetown, Melaka dll
Posts: 5,029
Thanks (Received): 332
Likes (Received): 122
Active Level
My Mood:
Default

DCA dah ada. MAVCOM ni buat apa pulak?
__________________
Nak belajar buat kek kafe cara yang mudah?
KLIK SINI Untuk Tonton VIDEO PERCUMA!


Reply With Quote
  #23  
Old 14-08-2017, 12:10 AM
samuelkie samuelkie is offline
Active Member

samuelkie's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Sep 2006
Posts: 1,279
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Aku rasa x mustahil mati nanti , tanah kubur pun nak kena can gst
Reply With Quote
  #24  
Old 14-08-2017, 07:44 AM
cre8tive cre8tive is offline
Legendary Member

cre8tive's Avatar
 
Trader Rating: (21)
Join Date: Oct 2008
Posts: 14,525
Thanks (Received): 24
Likes (Received): 118
Active Level
My Mood:
Default

Nak rasuah nak kelepet dh susah asik2 sprm buat operasi jd buatlah suruhanjaya itu suruhanjaya ini tarok org b'kepentingan dpt gaji bute dptlah masuk poket dgn cara sah kerajaan plak dpt kutip cukai.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump