Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Official News, Current Issues

Official News, Current Issues Discuss daily updated official news from tv to newspapers, current issues from locals to all around the world.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 18-01-2016, 08:32 AM
PurpleRangers PurpleRangers is offline
Active Member

 
Trader Rating: (21)
Join Date: Jan 2012
Posts: 1,545
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 2
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by myhana View Post
Haha..tafsiran cantik/kacak ni luas bro.bila bro tnya 'betul2 cantik?' Dia jd lagi luas haha...

Teringat masa kat uni dulu, ada kwn aku pernah cita-terjumpa pakwe btl2 hensem. Beriya la kami pakat intai. Haha aku tgk biasa2 je...

betul juga. kecikkan scope. yang boleh buat hati payah nak tinggalkan gate. rasa nak duduk kat situ je sampai malam.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 18-01-2016, 08:36 AM
shah9744 shah9744 is offline
Active Plus

shah9744's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2007
Posts: 4,692
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

"Aku Merindui Mu" dah mcm iklan syampo..
Reply With Quote
  #23  
Old 18-01-2016, 08:36 AM
ezis2u ezis2u is offline
Super Active

ezis2u's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Aug 2008
Location: ƃuɐlʞǝʞɯɐlɐ
Posts: 9,746
Thanks (Received): 18
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

awek2 tol ni nnti kesian lak berebut2 nak cari keje lain...
Reply With Quote
  #24  
Old 18-01-2016, 08:36 AM
myhana myhana is offline
Active Member

myhana's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2012
Posts: 1,745
Thanks (Received): 67
Likes (Received): 4
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by d_conan View Post
amy mastura? hehe..
Haa pandai! Dia berlakon dgn Rashid ape ke name ntah...bestkan cite tu. Blk kampung Kedah haha..
Reply With Quote
  #25  
Old 18-01-2016, 08:40 AM
myhana myhana is offline
Active Member

myhana's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2012
Posts: 1,745
Thanks (Received): 67
Likes (Received): 4
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by PurpleRangers View Post
betul juga. kecikkan scope. yang boleh buat hati payah nak tinggalkan gate. rasa nak duduk kat situ je sampai malam.
Haha klakar..

Kena tunggu org lain komen, sbb aku x pernah ada pengalaman 'hati payah nak tinggalkan gate'

Klu aku la-awek mcm Juma tu lawa
Reply With Quote
  #26  
Old 18-01-2016, 08:43 AM
babyblacky babyblacky is online now
Legendary Member

babyblacky's Avatar
 
Trader Rating: (15)
Join Date: Feb 2011
Location: |AbStracK HinGga ke|.......................★
Posts: 18,613
Thanks (Received): 106
Likes (Received): 37
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by RekaSeni View Post
touch & go bule tolak duit dari bank secara autimatik bila sampai level balance minumum dalam kad.
takyah nak online, takyah gi kedai,

hahahahaha
bukan zing card ke tu bro?
__________________
사랑하는 내 여자
yesterday i love u less than today
tomorrow i love u more than today
and forever my love will never be less
★『꽃미남 남자』★
Reply With Quote
  #27  
Old 18-01-2016, 08:46 AM
PurpleRangers PurpleRangers is offline
Active Member

 
Trader Rating: (21)
Join Date: Jan 2012
Posts: 1,545
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 2
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by myhana View Post
Haha klakar..

Kena tunggu org lain komen, sbb aku x pernah ada pengalaman 'hati payah nak tinggalkan gate'

Klu aku la-awek mcm Juma tu lawa

Juma siapa Juma?
Reply With Quote
  #28  
Old 18-01-2016, 08:50 AM
sajul sajul is online now
Super Active

sajul's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Apr 2007
Location: ganu
Posts: 5,346
Thanks (Received): 26
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by myhana View Post
Pkai auto topup dr bank. Cimb fee percuma rasanya (cb check blk). Maybank kena rm2 fee.Bila baki tinggal bwh rm50, nnt bank reload msk rm100. Bil Rm100 tu msk cc.kita just byr cc online .
tapi kena pakai kat die..zing kad ni.. and still ada fee

http://www.cimbbank.com.my/en/person...zing-card.html

aku ni yg guna tol bridge penang, kena pakai kad yg beli kat tol penang ni, murah sikit, byr rm5.60 ja dari rm7 klu kad TnG lain
Reply With Quote
  #29  
Old 18-01-2016, 08:52 AM
myhana myhana is offline
Active Member

myhana's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2012
Posts: 1,745
Thanks (Received): 67
Likes (Received): 4
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by PurpleRangers View Post
Juma siapa Juma?
Datin Norjuma Habib, yg kawen dgn adik pak Jib.

Ce google pic dia. Aku x reti na tepek pic kat sini

Lawa wooo...org Penang hihi terpromot org penang plak haha
Reply With Quote
  #30  
Old 18-01-2016, 08:54 AM
Ibn Raffar Ibn Raffar is offline
Super Active

Ibn Raffar's Avatar
 
Trader Rating: (28)
Join Date: May 2011
Posts: 6,696
Thanks (Received): 320
Likes (Received): 18
Active Level
My Mood:
Default

jurutol yang cantik2 comel2 yang dah diberhentikan tu boleh la berkhidmat dengan ambe pula ye.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump