Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Official News, Current Issues

Official News, Current Issues Discuss daily updated official news from tv to newspapers, current issues from locals to all around the world.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 13-08-2017, 06:31 PM
sekam padi sekam padi is offline
Super Active

sekam padi's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Dec 2006
Posts: 8,807
Thanks (Received): 45
Likes (Received): 160
Active Level
My Mood:
Default Kasut dibaling ke arah Dr M, kerusi terbang dalam Nothing to Hide 2









Program Nothing to Hide 2.0 yang berlangsung di Shah Alam hari ini bertukar ganas apabila berlaku pergaduhan di dalam dewan tempat berlangsung acara itu.

Kekecohan bermula ketika seorang peserta bertanya kepada Tun Dr Mahathir Mohamad mengenai peristiwa Memali, apabila tiba-tiba kemudian kasut dibaling ke arahnya.

Keadaan menjadi tidak terkawal apabila ada penyokong bertindak balas dengan membaling kerusi di dalam dewan.

Dalam keadaan kelam kabut itu, Dewan Raja Muda Musa di Kompleks Belia & Kebudayaan, Shah Alam yang menjadi lokasi acara itu juga dibakar dengan suar.

Turut dilaporkan pergaduhan antara penyokong BERSATU dan pengacau yang tidak dikenali.

Mereka bertumbuk di dalam sehingga keluar dewan dan kelihatan beberapa lelaki turut berdarah di muka.

Sekurang-kurangnya dua suar dinyalakan di lokasi berkenaan oleh pihak yang tidak diketahui.


https://www.malaysiakini.com/news/39...XfGoMfJ7zeW.97

Last edited by sekam padi; 13-08-2017 at 06:42 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 13-08-2017, 06:36 PM
abdnam abdnam is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2011
Posts: 155
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

geng2 jamal jamban ni mmglah...
Reply With Quote
  #3  
Old 13-08-2017, 06:38 PM
sekam padi sekam padi is offline
Super Active

sekam padi's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Dec 2006
Posts: 8,807
Thanks (Received): 45
Likes (Received): 160
Active Level
My Mood:
Default

agak2 puak mana la suka kacau majlis org lain hah? ...
Reply With Quote
  #4  
Old 13-08-2017, 06:50 PM
Breekachu Breekachu is offline
Super Active

Breekachu's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Dec 2012
Posts: 6,209
Thanks (Received): 74
Likes (Received): 45
Active Level
My Mood:
Default

Bab agama pun berpecah belah. Ni kan pulak nak bersatu padu bab ni. Mimpi ke je laa malaysia nak berstau padu
Reply With Quote
  #5  
Old 13-08-2017, 06:55 PM
kopirait kopirait is online now
CG Top Poster Club

kopirait's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Apr 2010
Location: -- .- ...
Posts: 23,705
Thanks (Received): 37
Likes (Received): 110
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

sampai bila-bila pun politik malaysia tak matang.
__________________
Reply With Quote
  #6  
Old 13-08-2017, 06:55 PM
alpine_star alpine_star is offline
Legendary Member

alpine_star's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Oct 2010
Posts: 12,996
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 40
Active Level
My Mood:
Default

xder permit ke ni?..polis xnmpk pn
__________________
Reply With Quote
  #7  
Old 13-08-2017, 06:57 PM
tomie tomie is offline
CG Hardcore

tomie's Avatar
 
Trader Rating: (31)
Join Date: Dec 2006
Location: Sedaka, Yan
Posts: 71,432
Thanks (Received): 7806
Likes (Received): 171
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Suar sapa la yg jadi mangsa tu ek
Reply With Quote
  #8  
Old 13-08-2017, 07:00 PM
d_conan d_conan is offline
CG Top Poster Club

d_conan's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Aug 2011
Posts: 21,189
Thanks (Received): 110
Likes (Received): 132
Active Level
My Mood:
Default

kacau bilau negara aku dibuatnya
Reply With Quote
  #9  
Old 13-08-2017, 07:38 PM
Niyang Niyang is online now
CG Top Poster Club

Niyang's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2009
Posts: 35,088
Thanks (Received): 72
Likes (Received): 152
Active Level
My Mood:
Default

kuang ajar.... puihhh
__________________
"Jika inginkan tempat di sisi Matahari, bersedialah utk terbakar"

"Kita memerlukan kegelapan untuk melihat Bintang"
Reply With Quote
  #10  
Old 13-08-2017, 07:43 PM
Mitokondrion Mitokondrion is offline
Legendary Member

Mitokondrion's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Nov 2008
Location: Fibonacci SnR, Kelantan
Posts: 10,163
Thanks (Received): 46
Likes (Received): 74
Active Level
My Mood:
Default

isu memali tu mcm mana madey kutty oi
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold