Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Sports > Soccer > Sports Talk : Soccer (Locals)

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #7521  
Old 14-08-2017, 02:43 AM
youjinn youjinn is offline
Active Member

youjinn's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jul 2010
Posts: 1,273
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 14
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by xgang View Post
Safiq Rahim ni bukan playmaker. Jenis player yang ko maksudkan tu lebih hampir kepada Brian Fereira. Tapi sayang di JDT dulu dia diletakkan bermain di posisi penyerang yang ternyata tidak sesuai dengan gaya permainan dia. Safiq Rahim ni lebih kepada midfielder jenis macam Scholes, Gerard atau Lampard. Ketiga-tiga players ni juga bukan playmakers. They have good passing range and creativity tapi berbeza dengan kreativiti seorang playmaker yang lebih dri itu dan boleh create something out of nothing seperti Zidane, Totti, Del Piero, Paulo Dybala, Isco dan Modric. Aku nak explain pun agak sukar juga. Tapi jika ko perhatikan beza antara permainan Toni Kroos dan Luka Modric maka ko boleh tahu beza antara kedua jenis midfielder ni.

Dan lagi satu Safiq Rahim punya kekuatan adalah dia sangat berbahaya bila dia membuat late running from deep into the box. Sebab selalunya larian dia ni takde siapa pun yang mark.
i got your point. SR ada potensi masa bawah Gomez. masa tu kita byk main direct football dan masa tu nampak dia boleh jadi playmaker. tapi dia mcm deny to improve mungkin sbb faktor umur. I want more like Matic. dan Afiq be like Kante.
__________________
patiently wait to retest - @ku suka KISS
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #7522  
Old 14-08-2017, 08:49 PM
TT TT is online now
CG Super Hardcore

TT's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2009
Location: cybertorium, level 3
Posts: 117,396
Thanks (Received): 194
Likes (Received): 9756
Active Level
My Mood:
Default

sapawi golllllllll
Reply With Quote
  #7523  
Old 15-08-2017, 12:00 AM
TT TT is online now
CG Super Hardcore

TT's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2009
Location: cybertorium, level 3
Posts: 117,396
Thanks (Received): 194
Likes (Received): 9756
Active Level
My Mood:
Default

DELEGASI LEICESTER CITY MELAWAT KELAB BOLASEPAK JDT








Reply With Quote
  #7524  
Old 15-08-2017, 09:50 PM
TT TT is online now
CG Super Hardcore

TT's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2009
Location: cybertorium, level 3
Posts: 117,396
Thanks (Received): 194
Likes (Received): 9756
Active Level
My Mood:
Default

PARA PEMAIN JDT AKAN KEMBALI MEMULAKAN SESI LATIHAN RUTIN LEBIH AWAL

Setelah berehat hampir dua minggu, pemain dan barisan kejurulatihan Kelab Bolasepak Johor Darul Ta'zim akan kembali menjalani sesi latihan di Pusat Latihan Padang Seri Gelam pada 17hb Ogos 2017. Meskipun jadual perlawanan menentang Selangor di peringkat kumpulan TM Piala Malaysia adalah pada 9hb September 2017, namun persiapan awal adalah penting bagi mengekalkan stamina dan kecergasan para pemain untuk memastikan mereka sentiasa bersiap sedia. Semoga para pemain dapat kembali cergas dan bersedia dari segi fizikal dan mental. Luaskan Kuasamu Johor.

Reply With Quote
  #7525  
Old 15-08-2017, 09:50 PM
TT TT is online now
CG Super Hardcore

TT's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2009
Location: cybertorium, level 3
Posts: 117,396
Thanks (Received): 194
Likes (Received): 9756
Active Level
My Mood:
Default

SEMOGA SEGERA SEMBUH MARCOS ANTONIO

Kami dari pihak pengurusan, para pegawai, pemain serta seluruh penyokong Kelab Bolasepak Johor Darul Ta'zim (JDT) mendoakan agar segera sembuh dan kembali cergas seperti sediakala kepada Marcos Antonio. Semoga beliau yang kini telah selamat menjalani pembedahan di Portugal atas kecederaan yang dialami sewaktu perlawanan lalu, akan segera pulih. Luaskan Kuasamu Johor.

Reply With Quote
  #7526  
Old 15-08-2017, 09:51 PM
TT TT is online now
CG Super Hardcore

TT's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2009
Location: cybertorium, level 3
Posts: 117,396
Thanks (Received): 194
Likes (Received): 9756
Active Level
My Mood:
Default

CARTA PERINGKAT KUMPULAN D PIALA MALAYSIA 2017

Reply With Quote
  #7527  
Old 16-08-2017, 04:35 PM
xgang xgang is offline
Active Member

xgang's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Feb 2012
Posts: 1,663
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 202
Active Level
My Mood:
Default

Sangap giler. Cuti sebulan ni memang match fitness ke laut lah. Nak kena buat friendly untuk elakkan pemain jadi lemau.
Reply With Quote
  #7528  
Old 16-08-2017, 11:02 PM
juhan juhan is online now
Active Plus

juhan's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2010
Posts: 2,645
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 35
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by xgang View Post
Sangap giler. Cuti sebulan ni memang match fitness ke laut lah. Nak kena buat friendly untuk elakkan pemain jadi lemau.
Aku nmpk safawi bnyk praktik kan system 433. Berbeza dgn sistem mathew davies yg praktikan system 442. Nmpk level dia lbh tinggi dr player lain. Dia rembat pun padu.
Reply With Quote
  #7529  
Old 17-08-2017, 12:07 AM
ketabaru ketabaru is offline
Active Plus

ketabaru's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Feb 2008
Posts: 2,886
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by juhan View Post
Aku nmpk safawi bnyk praktik kan system 433. Berbeza dgn sistem mathew davies yg praktikan system 442. Nmpk level dia lbh tinggi dr player lain. Dia rembat pun padu.
Kombinasi kdua2nya mghasilkn gol....trbaik HM..
Reply With Quote
  #7530  
Old 17-08-2017, 08:53 AM
I like Mee Bandung I like Mee Bandung is offline
Regular

I like Mee Bandung's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2013
Location: Muor-Kuala Selangor
Posts: 279
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 4
Active Level
My Mood:
Default

Terbaik Safawi. 2 game menjadi
__________________
Buat survey dapat $$$$
FREE JE
KLIK SINI
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump