Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Virtual Services, Memberships, Items

Virtual Services, Memberships, Items Sell any kind of virtual services and stuff. Please NOTE any pirate/stolen/fraudulent stuff will be removed.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #331  
Old 13-08-2017, 08:03 PM
satanicmantra satanicmantra is offline
Regular

satanicmantra's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Dec 2011
Posts: 902
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Jedi View Post
Hotspot dari phone tu camana ek?

ISP apa?

Bayar bulanan?



Akaun FB tu dah berapa tahun create?
Share a mobile connection by tethering or hotspot.
haah, guna digi infinite.
fb tu x ingt la tahun bila, lame dah.
ni pun aku punya x gerak2 dah.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #332  
Old 13-08-2017, 08:24 PM
Anonymous89 Anonymous89 is offline
Super Active

Anonymous89's Avatar
 
Trader Rating: (26)
Join Date: Apr 2009
Location: Sedang Meluncur Ombakk -_^
Posts: 5,292
Thanks (Received): 15
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by satanicmantra View Post
Share a mobile connection by tethering or hotspot.
haah, guna digi infinite.
fb tu x ingt la tahun bila, lame dah.
ni pun aku punya x gerak2 dah.


mcm punah je harap min usd150 setiap bulan tu
__________________
Catch me if u can ...
I Know U Want Me

Now U See Me ... Now U Dont ...
Reply With Quote
  #333  
Old 13-08-2017, 08:41 PM
Siddique87 Siddique87 is offline
Active Plus

Siddique87's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Apr 2010
Posts: 3,353
Thanks (Received): 36
Likes (Received): 19
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Jedi View Post
Untunglah; dapat balik modal.

Slow sebab hujung minggu kot.


Tu earning seminggu ke?

Siddique guna Unifi wifi?

Ajar sikit boleh?

Bukak browser bebanyak ke kat PC tu?

Kena rajin search item kat Google?



Bila kita login FB dalam software tu, ada popup kata 'Deleteing browser history'

Memang normal ke?
skang earning slow mcm siput..

earning baru 20+ mcm tu...

internet pakai wifi henfon je digi network.

browser tk payah bukak pun tkpa tp msa nk start scarap tu sy tick show browser nk pastikan facebook boleh login ke tak..dak ok tup je..lps tu ikot la nk surfing apa2 pun.

software ni sy bukak dekat 2 laptop 2 akaun fb berbeza.

deleting browser tu biasa je...

rajin search di goolge fktor jgk nk bg iklan yg pelbagai keluar di facebook..
Reply With Quote
  #334  
Old 13-08-2017, 08:49 PM
Jedi Jedi is offline
CG Top Poster Club

Jedi's Avatar
 
Trader Rating: (19)
Join Date: Feb 2009
Posts: 35,480
Thanks (Received): 135
Likes (Received): 569
Active Level
My Mood:
Default

Digi ek?

2 laptop.

Tu lah pelik tu.

Ad semua keluar elok jer kat FB.

Tapi earning tetap tak jalan.

Penat jer google sana sini.


Nak try guna SIM card Digi lak.

SIM card Celcom pun tak jalan.



Aku rasa hari Ahad jer server dia cuti kot.

Tutup kedai.

Quote:
Originally Posted by Siddique87 View Post
skang earning slow mcm siput..

earning baru 20+ mcm tu...

internet pakai wifi henfon je digi network.

browser tk payah bukak pun tkpa tp msa nk start scarap tu sy tick show browser nk pastikan facebook boleh login ke tak..dak ok tup je..lps tu ikot la nk surfing apa2 pun.

software ni sy bukak dekat 2 laptop 2 akaun fb berbeza.

deleting browser tu biasa je...

rajin search di goolge fktor jgk nk bg iklan yg pelbagai keluar di facebook..
__________________

Last edited by Jedi; 13-08-2017 at 09:01 PM..
Reply With Quote
  #335  
Old 13-08-2017, 08:50 PM
Jedi Jedi is offline
CG Top Poster Club

Jedi's Avatar
 
Trader Rating: (19)
Join Date: Feb 2009
Posts: 35,480
Thanks (Received): 135
Likes (Received): 569
Active Level
My Mood:
Default

Esok jalan kot.

Minggu baru.


Aku rasa hari Ahad server dia cuti kot.

Tutup kedai.

Quote:
Originally Posted by satanicmantra View Post
Share a mobile connection by tethering or hotspot.
haah, guna digi infinite.
fb tu x ingt la tahun bila, lame dah.
ni pun aku punya x gerak2 dah.
__________________

Last edited by Jedi; 13-08-2017 at 09:02 PM..
Reply With Quote
  #336  
Old 13-08-2017, 08:58 PM
Siddique87 Siddique87 is offline
Active Plus

Siddique87's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Apr 2010
Posts: 3,353
Thanks (Received): 36
Likes (Received): 19
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Jedi View Post
Digi ek?

2 laptop.

Tu lah pelik tu.

Ad semua keluar elok jer kat FB.

Tapi earning tetap tak jalan.


Nak try guna SIM card Digi lak.

SIM card Celcom pun tak jalan.

pelik jgk...mcm ni la..suruh TT daftar akaun baru je...hehe
Reply With Quote
  #337  
Old 13-08-2017, 09:03 PM
Jedi Jedi is offline
CG Top Poster Club

Jedi's Avatar
 
Trader Rating: (19)
Join Date: Feb 2009
Posts: 35,480
Thanks (Received): 135
Likes (Received): 569
Active Level
My Mood:
Default

Jap.

Email address untuk login software dengan email add untuk FB sama tak?

Aku punya lain².

Tak tahu lah ada kena mengena ke tak.

Quote:
Originally Posted by Siddique87 View Post
pelik jgk...mcm ni la..suruh TT daftar akaun baru je...hehe
__________________
Reply With Quote
  #338  
Old 13-08-2017, 09:09 PM
Siddique87 Siddique87 is offline
Active Plus

Siddique87's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Apr 2010
Posts: 3,353
Thanks (Received): 36
Likes (Received): 19
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Jedi View Post
Jap.

Email address untuk login software dengan email add untuk FB sama tak?

Aku punya lain².

Tak tahu lah ada kena mengena ke tak.
sama pun boleh tk sama pun boleh...sy pnya akk software lain fb lain...
Reply With Quote
  #339  
Old 14-08-2017, 08:16 AM
monster_forex monster_forex is offline
Active Plus

monster_forex's Avatar
 
Trader Rating: (10)
Join Date: Nov 2006
Posts: 4,301
Thanks (Received): 10
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

aku punya dari smlm jalan, 3 banner je dia jumpa ....

dapat $0.02 dari semlm .... huhuhuhuhu
__________________
Anda Jantan Asli??
VPS MURAH CEPAT DAN PANTASS!!!

ZIPPO BAK Hang!!!
Daftar Streamyx & Unifi di Hujung Jari. PM for details
Ganda BTC
Reply With Quote
  #340  
Old 14-08-2017, 08:52 AM
Jedi Jedi is offline
CG Top Poster Club

Jedi's Avatar
 
Trader Rating: (19)
Join Date: Feb 2009
Posts: 35,480
Thanks (Received): 135
Likes (Received): 569
Active Level
My Mood:
Default

1. Start guna bila?

2. $0.02 tu berapa jam?


Aku lagi power; dari Jumaat sampai hari ni kekal ground zero

Tah pape tah.


Quote:
Originally Posted by monster_forex View Post
aku punya dari smlm jalan, 3 banner je dia jumpa ....

dapat $0.02 dari semlm .... huhuhuhuhu
__________________
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump