Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Official News, Current Issues

Official News, Current Issues Discuss daily updated official news from tv to newspapers, current issues from locals to all around the world.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #41  
Old 14-08-2015, 08:12 AM
bahtiar bahtiar is offline
Active Member

bahtiar's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Mar 2007
Posts: 1,875
Thanks (Received): 180
Likes (Received): 0
Active Level
Default

X lawo pn omputih tu.putih jo lobih.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #42  
Old 14-08-2015, 08:28 AM
shah_ae shah_ae is offline
Legendary Member

shah_ae's Avatar
 
Trader Rating: (102)
Join Date: Oct 2008
Location: K.L dan kwsn yg sewaktu dgnnye
Posts: 12,460
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 60
Active Level
My Mood:
Default

moga kekal ke akhir hayat...
jgn jd mcm kes lepat sudah...
Reply With Quote
  #43  
Old 15-07-2017, 09:37 PM
mazri_2008 mazri_2008 is online now
Super Active

mazri_2008's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Nov 2008
Location: Contact No | 0111-9224042
Posts: 9,262
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 1039
Active Level
Default Bayi Comel Pasangan Viral Tak Sepadan



EJAKA kelahiran Padang, Sumater Barat, Bayu Kumbara yang menjadi viral gara-gara menikahi seorang wanita cantik dari Britain Jennifer Brocklkehurst pada 2015 kembali menjadi bualan hangat netizen.

Kali ini netizen memuji anak pasangan itu, Olivia Azzahra Kumbara yang dilahirkan pada Oktober tahun lalu.

Meskipun pasangan itu diibaratkan seperti 'Beauty and The Beast', Olivia dilahirkan dengan wajah mirip Jennifer.

Bayi comel itu memiliki rambut hitam dan bermata bulat.



Malah, Jennifer menerusi Instagram turut berkongsi gambar terbaharu Olivia yang kini berusia 10 bulan.

Menariknya Jennifer dan bayinya langsung tidak kekok menjalani kehidupan di kampung.

Sebelum ini gambar perkahwinan pasangan ini tular di media sosial termasuk di Malaysia apabila Bayu, jejaka lulusan Universiti Andalas, Padang ini berjaya memikat hati Jennifer



Jennifer melancong ke Padang dan Bayu menjadi pemandu pelancongnya.

Dia terpikat dengan keramahan Bayu hingga akhirnya bercinta dan seterusnya mendirikan rumah tangga.

Menurut Jennifer, Bayu merupakan seorang lelaki yang baik dan dia selesa bersama dengan lelaki itu hingga sanggup berkahwin dengannya.

Sumber : mstar
__________________
[ OPEN LIVE INSTAFOREX ACCOUNT HERE ]
BUKA AKAUN BAWAH SAYA >>> SETIAP KALI TUTUP DAGANGAN ANDA DAPAT DUIT
AUTOMATIK 1.3 PIPS REBAT @ DUIT SETIAP HARI| DALAM USD/RM

REBAT MASUK DALAM AKAUN| REBAT MASUK DALAM BANK|PERCUMA 1500 TANPA DEPO
Reply With Quote
  #44  
Old 14-08-2017, 12:31 AM
apodio apodio is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2014
Posts: 231
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 2
Active Level
Default

cantik... vw tu
Reply With Quote
  #45  
Old 16-08-2017, 07:12 AM
none none is offline
Super Active

none's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2007
Posts: 7,674
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 66
Active Level
My Mood:
Default

aku ada gak sorang kawan,
Yg berjaya kahwin dgn mek saleh,
Sedangkan muka dia muka pecah pintu (dia sendiri ckp)
wlu pd aku xler seteruk itu muka dia..
Kesah dia sgt menarik klu dibuat filem.
__________________

Masalah kita bukan di sini, tapi di SANA...dihadapan NYA.
Reply With Quote
  #46  
Old 16-08-2017, 07:40 AM
TengkuHaadi TengkuHaadi is offline
Active Plus

TengkuHaadi's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Mar 2008
Posts: 3,895
Thanks (Received): 276
Likes (Received): 70
Active Level
Default

Kira ok lagi lagi kalau dgn wanita Britain, sebab biasa je Black guy dating dgn White women kat sana. Tapi kalau dgn wanita US memang semacam je White Racist tgk. Zaman awal 1900-an kuat racism ada Black guy yg kena bakar n gantung hanya kerana dating dgn White women.

As long tinggal kat luar US kira ok la kurang racism.
__________________
Quote:
“Do not believe in something simply because you have heard it, Nima. Like this cup you are full of OPINIONS and SPECULATIONS. To see the light of wisdom, you must first, empty your cup.” - Our mind is contaminated with falsehoods and mistaken views. No new knowledge and wisdom will go in if we do not remove these wrong views and thoughts.
Reply With Quote
  #47  
Old 16-08-2017, 07:40 AM
dloanman dloanman is offline
Legendary Member

dloanman's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2012
Posts: 10,791
Thanks (Received): 27
Likes (Received): 79
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

serius, suami tu lebih layak jadi hero filem tombiruo
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold