Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Apple, Android, Smartphone, Tablets

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #51  
Old 04-08-2017, 09:01 PM
t3rdtier t3rdtier is offline
Active Member

t3rdtier's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Oct 2010
Posts: 2,338
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 25
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Master Mind View Post
hahaha...hang try dulu pakai s7 edge, lps tu p9 tu campak tepi..jujur la ckp, aku bkn cakap sekadar ckp kosong, aku sendiri dah pnh pakai dulu, dah compare dulu..
aku dah test dua2 tu yg aku berani bgtau...
tp rasa samsung ni lebih pd nama jerr...
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #52  
Old 04-08-2017, 09:20 PM
Aizat Azhar Aizat Azhar is offline
Regular

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2012
Posts: 462
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

lebih baik tuan/puan ambik HUAWEI P10,SERIUS TAK TIPu,MMNG POWER,BOKEH,RAW FILE,TRUE COLOUR
Reply With Quote
  #53  
Old 05-08-2017, 12:19 PM
Master Mind Master Mind is offline
Active Plus

Master Mind's Avatar
 
Trader Rating: (24)
Join Date: Jan 2014
Location: Planet Infractions
Posts: 2,656
Thanks (Received): 23
Likes (Received): 9
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by t3rdtier View Post
aku dah test dua2 tu yg aku berani bgtau...
tp rasa samsung ni lebih pd nama jerr...
sama la....2-2 test, dalam gelap s7 win, manakala p9 ada sedikit noise berbanding s7...
__________________
nak internet data 40GB ++ hanya RM28/bulan
click WhatsApp link di bawah
http://datamurah.wasap.my
Reply With Quote
  #54  
Old 05-08-2017, 10:21 PM
a2zextra a2zextra is offline
Legendary Member

a2zextra's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Sep 2013
Posts: 14,350
Thanks (Received): 78
Likes (Received): 84
Active Level
Default

Kalau nak jenis kamera yang havoc havoc lebih baik berhenti kerja lain, jadi jurugambar sahaja.
__________________
Doa - Usaha - Istiqamah - Tawakkal
BIMB 080590 2004 8153 MBB 55818 100 2814 :MAAHAD TAHFIZ QIAM
MBB 55829 360 6057 :KOMPLEKS AT-TAALIM
Reply With Quote
  #55  
Old 10-08-2017, 08:33 AM
kaylis kaylis is offline
Super Active

kaylis's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Feb 2009
Posts: 8,285
Thanks (Received): 14
Likes (Received): 16
Active Level
My Mood:
Default

Best smartphone camera skrg mmg htc u11...tapi mmg x dpt laa pada budget tt...bole try lg g6, pun mantap gak...or 2nd hand samsung flagship mcm note 5 atau s7 edge...
Reply With Quote
  #56  
Old 11-08-2017, 03:48 PM
magnesium magnesium is offline
Super Active

magnesium's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Apr 2010
Posts: 9,954
Thanks (Received): 158
Likes (Received): 68
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by kaylis View Post
Best smartphone camera skrg mmg htc u11...tapi mmg x dpt laa pada budget tt...bole try lg g6, pun mantap gak...or 2nd hand samsung flagship mcm note 5 atau s7 edge...
note 5 ori set 1.8k dah boleh dpt

s7edge 2.1k dapat rasanya
Reply With Quote
  #57  
Old 11-08-2017, 03:51 PM
onizukamuiz onizukamuiz is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2014
Posts: 52
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

tunggu note 8 or Iphone 8 keluar ..tgk pergi dia mcm mana
Reply With Quote
  #58  
Old 11-08-2017, 10:56 PM
Kbyne Kbyne is offline
Super Active

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2011
Location: KL
Posts: 8,073
Thanks (Received): 13
Likes (Received): 55
Active Level
My Mood:
Default

iPhone7 Plus la Superb...background subjek gambar boleh ubah ubah,boleh blurkan,boleh nampakkan...aritu pergi Cameron Valley ambil Panorama,memang cun clear hijau pemandangan ladang teh...
Reply With Quote
  #59  
Old 14-08-2017, 12:29 AM
magnesium magnesium is offline
Super Active

magnesium's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Apr 2010
Posts: 9,954
Thanks (Received): 158
Likes (Received): 68
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by onizukamuiz View Post
tunggu note 8 or Iphone 8 keluar ..tgk pergi dia mcm mana
harga note 8 rm3999 kot

berdasarkan harga s8 & s8+

dah boleh beli motor sebiji cash
Reply With Quote
  #60  
Old 14-08-2017, 12:48 AM
sharemalaysia sharemalaysia is offline
Legendary Member

sharemalaysia's Avatar
 
Trader Rating: (276)
Join Date: Feb 2010
Location: Johore
Posts: 13,409
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Korang nak beli phone tengok jugak pada situasi mcm mana pada kegunaan kamera..

Kalau nak selfie2 je la.. Pakai walawei p10,..

Kalau nak ok2 semua situasi asuh zenfone 3 zoom dah boleh sgt..

Kalau nak overall boleh best punya.. Amek la samsing Galaxy S8 or S8+.. Dua2 model ni x jauh beza pun pixel dia..

Nak superb.. Tapi murah.. Tapi bukan android la os.. Window.. Nokia Lumia
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold