Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Official News, Current Issues

Official News, Current Issues Discuss daily updated official news from tv to newspapers, current issues from locals to all around the world.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 13-08-2017, 09:46 PM
top5complete top5complete is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2017
Posts: 79
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 9
Active Level
Default Liquid Memenangi The International 7 Membawa Pulang RM 46 Juta



Acara tahunan The International yang menyaksikan pertarungan diantara pasukan-pasukan Dota 2 yang terhandal telahpun bermula pada minggu lalu. Selepas seminggu mereka berentap, akhirnya pasukan Liquid telah menjuarai kejohanan ini.

Pada pertandingan akhir, pasukan Liquid telah bertarung dengan pasukan Newbee dan memenangi 3-0 sebelum memperoleh tempat pertama. Pasukan ini yang kebanyakannya dari Eropah telah memulakan pertandingan didalam ‘Lower Bracket’, seterusnya menaiki ke tahap yang lebih tinggi sebelum mencapai pertandigan akhir.

Liquid akan membawa pulang hadiah juara iaitu $10,806,301 Juta ( ~ RM 46 Juta ) dan ini merupakan nilai yang tertinggi bagi kejohanan E-Sukan sehingga sekarang.


Last edited by top5complete; 13-08-2017 at 09:51 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 13-08-2017, 09:54 PM
Niyang Niyang is online now
CG Top Poster Club

Niyang's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2009
Posts: 35,608
Thanks (Received): 72
Likes (Received): 194
Active Level
My Mood:
Default

perghhh gamer jutawan..
__________________
"Jika inginkan tempat di sisi Matahari, bersedialah utk terbakar"

"Kita memerlukan kegelapan untuk melihat Bintang"
Reply With Quote
  #3  
Old 13-08-2017, 09:57 PM
top5complete top5complete is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2017
Posts: 79
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 9
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Niyang View Post
perghhh gamer jutawan..
siapa kata main game ni buang masa.. kalau kita dapat support dari parents. fokus training.. boleh buat duit wo
Reply With Quote
  #4  
Old 13-08-2017, 10:00 PM
zerovirus zerovirus is offline
CG Super Hardcore

zerovirus's Avatar

 
Trader Rating: (26)
Join Date: Jan 2009
Posts: 178,877
Thanks (Received): 58
Likes (Received): 7
Active Level
My Mood:
Default

hari bape kali diaorg play .. berlatih

aku main pun naik pening
Reply With Quote
  #5  
Old 13-08-2017, 10:05 PM
pecot85 pecot85 is offline
CG Top Poster Club

pecot85's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jan 2009
Location: kuching
Posts: 27,206
Thanks (Received): 240
Likes (Received): 300
Active Level
Default

aku cuma nak tau source duit hadiah penganjur dapat dari mana?
__________________
Time after time
Reply With Quote
  #6  
Old 13-08-2017, 10:55 PM
kopirait kopirait is offline
CG Top Poster Club

kopirait's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Apr 2010
Location: -- .- ...
Posts: 24,287
Thanks (Received): 37
Likes (Received): 157
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by pecot85 View Post
aku cuma nak tau source duit hadiah penganjur dapat dari mana?
sama macam sukan lain.
sponsorhip.
__________________

E-Book Panduan FB Ads Untuk Buta IT [RM20] | PM SEKARANG!
SERVIS REKA GRAFIK DI SINI!

Reply With Quote
  #7  
Old 13-08-2017, 11:53 PM
chiro chiro is offline
Active Plus

chiro's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2008
Posts: 3,251
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 13
Active Level
My Mood:
Default

naib juara dapat berapa
Reply With Quote
  #8  
Old 13-08-2017, 11:56 PM
tomie tomie is offline
CG Hardcore

tomie's Avatar
 
Trader Rating: (31)
Join Date: Dec 2006
Location: Sedaka, Yan
Posts: 71,715
Thanks (Received): 7806
Likes (Received): 203
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by top5complete View Post
siapa kata main game ni buang masa.. kalau kita dapat support dari parents. fokus training.. boleh buat duit wo
tu la..
memba ceq..masa skolah men dulu...thn 90 an
dia mmg otai game
bagi pi game apa pun..sat ja bleh perabis...


skrg dia lebih memilih karier sebagai guru sains
Reply With Quote
  #9  
Old 14-08-2017, 12:00 AM
Hayy Hayy is offline
Super Active

Hayy's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Oct 2010
Posts: 5,410
Thanks (Received): 8
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default

duit hadiah tu dari sponsor game.
n pool dari gamers2 yg beli in game item.

terbaik liquid. miracle power!
Reply With Quote
  #10  
Old 14-08-2017, 12:12 AM
kopininja kopininja is offline
Active Plus

kopininja's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2011
Posts: 4,804
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 14
Active Level
My Mood:
Default

Mind control power push tower

Jgn bagi die guna prophet

Haha
__________________

You'll Never
Walk Alone``
``
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump