Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Santai, Others

Santai, Others Santai, perngkongsian info, minta pertolongan ahli lain dan semua perbincangan yang tidak bersangkutan dengan forum lain. NO OFFTOPIC.

Recommended Brokers

Forex Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #31  
Old 13-08-2017, 03:44 PM
dauskupang dauskupang is online now
Active Plus

dauskupang's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Sep 2012
Location: ..................................................
Posts: 4,290
Thanks (Received): 95
Likes (Received): 36
Active Level
My Mood:
Default

yang ko cekik jalan sampai cmtu skali tu pasal ape?

mesti laa jem kalau kene cekik cmtu...

kene ubah sop kalau nak wat roadblock kat highway...
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #32  
Old 13-08-2017, 07:19 PM
cre8tive cre8tive is offline
Legendary Member

cre8tive's Avatar
 
Trader Rating: (21)
Join Date: Oct 2008
Posts: 14,046
Thanks (Received): 24
Likes (Received): 76
Active Level
My Mood:
Default

Mesra, cekik, betul.ekekeke
__________________
LOGO | BUSINESS CARD | FLYERS | FB TIMELINE | STICKADZ
Reply With Quote
  #33  
Old 13-08-2017, 07:24 PM
puyol puyol is offline
Legendary Member

puyol's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jun 2011
Posts: 14,826
Thanks (Received): 725
Likes (Received): 95
Active Level
Default

Plus kat twitter pun kena maki jugak.
Reply With Quote
  #34  
Old 13-08-2017, 07:31 PM
lambda123 lambda123 is offline
Super Active

 
Trader Rating: (3)
Join Date: Aug 2008
Posts: 5,619
Thanks (Received): 158
Likes (Received): 55
Active Level
My Mood:
Default

Masalahnya pada yang keluarkan arahan. Keluar arahan tak bagi man power dan tools yg cukup. Maka nya benda mudah jadi sukar.
Reply With Quote
  #35  
Old 13-08-2017, 11:53 PM
bahas18 bahas18 is online now
Active Plus

bahas18's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Nov 2007
Location: sandakan
Posts: 2,609
Thanks (Received): 25
Likes (Received): 54
Active Level
Send a message via Yahoo to bahas18
Default

roadblok dr dulu sampai skrg xde penambahbaikkan..
cenggitu je..jem
__________________
Sabda Rasulullah shalallahu-‘alaihi-wasallam: “Barangsiapa yang berbohong dengan menggunakan namaku maka dia telah menempah tempat duduknya dalam neraka” [Diriwayatkan oleh al-Bukhari – no: 1291 dan Muslim – no: 4]
Reply With Quote
  #36  
Old 13-08-2017, 11:58 PM
TT TT is offline
CG Super Hardcore

TT's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2009
Location: cybertorium, level 3
Posts: 111,079
Thanks (Received): 194
Likes (Received): 6015
Active Level
My Mood:
Default

- kt tol jln duta

Polis Trafik membuat pemeriksaan keatas kenderaan pada OPS Bersepadu Jabatan Siasatan dan Penguatkuasaan Trafik (JSPT) di Plaza Tol Jalan Duta, Kuala Lumpur. 12 OGOS 2017

Reply With Quote
Likes cek mek molek liked this post
  #37  
Old 14-08-2017, 02:48 AM
azmann33 azmann33 is offline
Super Active

azmann33's Avatar
 
Trader Rating: (101)
Join Date: Mar 2009
Posts: 7,346
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 64
Active Level
My Mood:
Default

Kesian kalau ada org sakit dan mati kerana jem..
tak sempat ke hospital-

boleh saman tak ni??
Reply With Quote
  #38  
Old 14-08-2017, 04:12 AM
oldtbone oldtbone is online now
Super Active

oldtbone's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: May 2012
Location: away from civilization
Posts: 6,517
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 234
Active Level
My Mood:
Default



rujuk gambar. kalo betul lah ada diantara pengguna jalan raya tu yg mmg terberak dalam kereta akibat kesesakan yg disengajakan mcm ni..
pengguna jalan raya boleh saman polis atau plus x? ada yg bidang law blh bagi pendapat?
kena tau gak..mn satu hari nnti kena kat kita..terberak, terberanak dll kat situ akibat kesesakan yg disengajakan mcm ni..
Reply With Quote
  #39  
Old 14-08-2017, 07:41 AM
ekptd ekptd is online now
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2016
Posts: 1,734
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 117
Active Level
Default

Aku pernah kn time raya tahun brp ntah. 2015 kot. Dekat 4 kilometer jem. Ingatkan eksiden. Laa..tgk2 roadblock.
Pastu jln 2 lane jd satu lane.
Pastu petang raya ke 2 lak tu.
__________________
Quote:
Originally Posted by Fahmiyafeii View Post
aku mmg bengang gile bapak dah dgn proton ni.. duit gaji aku habis kat proton je.. mmg kejam proton ni, sama macam kerajaan UMNO, zalim pada rakyat!!
Reply With Quote
  #40  
Old 14-08-2017, 08:23 AM
shah_ae shah_ae is offline
Legendary Member

shah_ae's Avatar
 
Trader Rating: (102)
Join Date: Oct 2008
Location: K.L dan kwsn yg sewaktu dgnnye
Posts: 12,232
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 41
Active Level
My Mood:
Default

org takde,nak 4 lorong apenye...
yg nak jd org penjenayah,pengkritik,pengkomplen ramai...
yg nak jd polis tak ramai...
yg nak sgt jd polis takde kelayakan pulok...
yg ade kelayakan pun nak jd polis pangkat pegawai...
jd macai2 tak ramai...
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 02:52 PM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you