Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Santai, Others

Santai, Others Santai, perngkongsian info, minta pertolongan ahli lain dan semua perbincangan yang tidak bersangkutan dengan forum lain. NO OFFTOPIC.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #31  
Old 13-08-2017, 03:44 PM
dauskupang dauskupang is offline
Active Plus

dauskupang's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Sep 2012
Location: ..................................................
Posts: 4,461
Thanks (Received): 94
Likes (Received): 54
Active Level
My Mood:
Default

yang ko cekik jalan sampai cmtu skali tu pasal ape?

mesti laa jem kalau kene cekik cmtu...

kene ubah sop kalau nak wat roadblock kat highway...
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #32  
Old 13-08-2017, 07:19 PM
cre8tive cre8tive is offline
Legendary Member

cre8tive's Avatar
 
Trader Rating: (21)
Join Date: Oct 2008
Posts: 14,301
Thanks (Received): 24
Likes (Received): 93
Active Level
My Mood:
Default

Mesra, cekik, betul.ekekeke
__________________
LOGO | BUSINESS CARD | FLYERS | FB TIMELINE | STICKADZ
Reply With Quote
  #33  
Old 13-08-2017, 07:24 PM
puyol puyol is offline
Legendary Member

puyol's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jun 2011
Posts: 15,093
Thanks (Received): 725
Likes (Received): 113
Active Level
Default

Plus kat twitter pun kena maki jugak.
Reply With Quote
  #34  
Old 13-08-2017, 07:31 PM
lambda123 lambda123 is offline
Super Active

 
Trader Rating: (3)
Join Date: Aug 2008
Posts: 5,745
Thanks (Received): 158
Likes (Received): 73
Active Level
My Mood:
Default

Masalahnya pada yang keluarkan arahan. Keluar arahan tak bagi man power dan tools yg cukup. Maka nya benda mudah jadi sukar.
Reply With Quote
  #35  
Old 13-08-2017, 11:53 PM
bahas18 bahas18 is offline
Active Plus

bahas18's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Nov 2007
Location: sandakan
Posts: 2,667
Thanks (Received): 25
Likes (Received): 55
Active Level
Default

roadblok dr dulu sampai skrg xde penambahbaikkan..
cenggitu je..jem
__________________
Sabda Rasulullah shalallahu-‘alaihi-wasallam: “Barangsiapa yang berbohong dengan menggunakan namaku maka dia telah menempah tempat duduknya dalam neraka” [Diriwayatkan oleh al-Bukhari – no: 1291 dan Muslim – no: 4]
Reply With Quote
  #36  
Old 13-08-2017, 11:58 PM
TT TT is offline
CG Super Hardcore

TT's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2009
Location: cybertorium, level 3
Posts: 114,257
Thanks (Received): 194
Likes (Received): 8105
Active Level
My Mood:
Default

- kt tol jln duta

Polis Trafik membuat pemeriksaan keatas kenderaan pada OPS Bersepadu Jabatan Siasatan dan Penguatkuasaan Trafik (JSPT) di Plaza Tol Jalan Duta, Kuala Lumpur. 12 OGOS 2017

Reply With Quote
Likes cek mek molek liked this post
  #37  
Old 14-08-2017, 02:48 AM
azmann33 azmann33 is online now
Super Active

azmann33's Avatar
 
Trader Rating: (101)
Join Date: Mar 2009
Posts: 7,474
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 86
Active Level
My Mood:
Default

Kesian kalau ada org sakit dan mati kerana jem..
tak sempat ke hospital-

boleh saman tak ni??
Reply With Quote
  #38  
Old 14-08-2017, 04:12 AM
oldtbone oldtbone is offline
Super Active

oldtbone's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: May 2012
Location: Lubuk Belida
Posts: 7,187
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 351
Active Level
My Mood:
Default



rujuk gambar. kalo betul lah ada diantara pengguna jalan raya tu yg mmg terberak dalam kereta akibat kesesakan yg disengajakan mcm ni..
pengguna jalan raya boleh saman polis atau plus x? ada yg bidang law blh bagi pendapat?
kena tau gak..mn satu hari nnti kena kat kita..terberak, terberanak dll kat situ akibat kesesakan yg disengajakan mcm ni..
Reply With Quote
  #39  
Old 14-08-2017, 07:41 AM
ekptd ekptd is offline
Permanently Banned - Multiple ID

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2016
Posts: 2,538
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 199
Active Level
Default

Aku pernah kn time raya tahun brp ntah. 2015 kot. Dekat 4 kilometer jem. Ingatkan eksiden. Laa..tgk2 roadblock.
Pastu jln 2 lane jd satu lane.
Pastu petang raya ke 2 lak tu.
Reply With Quote
  #40  
Old 14-08-2017, 08:23 AM
shah_ae shah_ae is offline
Legendary Member

shah_ae's Avatar
 
Trader Rating: (102)
Join Date: Oct 2008
Location: K.L dan kwsn yg sewaktu dgnnye
Posts: 12,460
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 60
Active Level
My Mood:
Default

org takde,nak 4 lorong apenye...
yg nak jd org penjenayah,pengkritik,pengkomplen ramai...
yg nak jd polis tak ramai...
yg nak sgt jd polis takde kelayakan pulok...
yg ade kelayakan pun nak jd polis pangkat pegawai...
jd macai2 tak ramai...
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold