Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Automotive

Automotive The place for petrolheads and ride pimpers to discuss what's chav, what's hot and what's ICE.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #41  
Old 06-08-2017, 04:08 PM
TT TT is online now
CG Super Hardcore

TT's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2009
Location: cybertorium, level 3
Posts: 117,335
Thanks (Received): 194
Likes (Received): 9750
Active Level
My Mood:
Default

hrga xde info lg

blkg mcm honda ketam. nampak mcm 2 pintu tp 4
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #42  
Old 06-08-2017, 04:30 PM
sayasuka sayasuka is offline
Legendary Member

sayasuka's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Oct 2011
Posts: 11,578
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 47
Active Level
Default

pasal apa pada mata aku luaran kereta ni diluar kebiasaan toyota yg masuk malaysia ?
Reply With Quote
  #43  
Old 07-08-2017, 09:54 PM
d_conan d_conan is offline
CG Top Poster Club

d_conan's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Aug 2011
Posts: 21,274
Thanks (Received): 110
Likes (Received): 140
Active Level
My Mood:
Default

kat aussie enjin 1.2 turbo.. tp memandangkn umw dekut skit, dijangkakan 1.8..

klu harga hrv, ok..
Reply With Quote
  #44  
Old 07-08-2017, 09:55 PM
d_conan d_conan is offline
CG Top Poster Club

d_conan's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Aug 2011
Posts: 21,274
Thanks (Received): 110
Likes (Received): 140
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by TT View Post
hrga xde info lg

blkg mcm honda ketam. nampak mcm 2 pintu tp 4
angkat tahun depan, amacam?

chr cg club

hahaha
Reply With Quote
  #45  
Old 13-08-2017, 09:54 PM
TT TT is online now
CG Super Hardcore

TT's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2009
Location: cybertorium, level 3
Posts: 117,335
Thanks (Received): 194
Likes (Received): 9750
Active Level
My Mood:
Default

Toyota C-HR tarik perhatian pengguna Pulau Pinang



BATU KAWAN: UMW Toyota Motor Sdn Bhd menyemarakkan acara Toyota Gazoo Racing Festival apabila mempamerkan model kenderaan utiliti sukan (SUV) kompak, C-HR.


Dua hari dipamerkan di perkarangan Stadium Batu Kawan di sini bermula semalam, SUV yang dijangka diperkenalkan tahun depan di pasaran Malaysia, diserbu orang ramai bagi melihat model berkenaan secara lebih dekat.

"Berdasarkan butiran yang dikeluarkan UMW Toyota, spesifikasi C-HR untuk pasaran Malaysia ditawarkan dengan enjin 1.8 liter Dual VVT-i yang digabungkan dengan transmisi automatik CVT," kata seorang pegawai UMW Toyota Motor di sini hari ini.

Antara fungsi lain yang akan diterima bagi pasaran tempatan adalah lampu depan 'follow-me-home'; dan amaran lintasan trafik belakang.

Berdasarkan unit yang dipamerkan, ia tampil dengan paparan 4.2 inci, lampu projektor halogen dengan lampu nyalaan siang LED, pendingin hawa automatik dwi zon, roda aloi 17 inci dan tempat duduk fabrik.

Pulau Pinang adalah destinasi kedua selepas bilik pameran Toyota di Seksyen 19, Petaling Jaya.Selepas ini, C-HR akan dipamerkan di bilik pameran Toyota di Subang Jaya showroom, Mid Valley Megamall, Sunway Pyramid dan beberapa lokasi di seluruh negara.

Info: Pameran Toyota C-HR

Bilik pameran Toyota Seksyen 19, Petaling Jaya (4 - 8 Ogos 2017)

Toyota Gazoo Racing (TGR) Racing Festival Stadium Batu Kawan Stadium, Pulau Pinang (12-13 Ogos 2017)

Bilik pameran Toyota Subang Jaya (16-22 Ogos 2017)

Mid Valley (23-27 Ogos 2017)

Sunway Pyramid (4-10 September 2017)


http://www.bharian.com.my/bisnes/aut...a-pulau-pinang
Reply With Quote
  #46  
Old 03-09-2017, 03:56 PM
exboy exboy is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2013
Posts: 4,934
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 45
Active Level
My Mood:
Default

Wife aku jarang nak sembang pasal kereta.. Tapi baru2 ni die plak cakap macam berkenan ngan toyota chr ni.. Hmm, boleh g tengok nanti ni kalau berkesempatan..

Tapi kalau aku, kalau nak tuka kete aku lebih kepada kereta sukan keluarga macam lancer/inspira(out of production dah), civic ketam, chevrolet cruze
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump