Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Local Investments > Saving Investments

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #2141  
Old 11-06-2017, 02:52 AM
zackduyung zackduyung is offline
Active Member

zackduyung's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2011
Posts: 1,237
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by H-S View Post
boleh.. aku ada 200k loan ahb
boleh share ckit x
__________________
KOSONG ONE 9-9323654
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2142  
Old 15-06-2017, 11:46 AM
kking kking is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2017
Posts: 27
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by mkhafiz7 View Post
Ada sape2 tahu ke sekarang boleh but pelaburan tambahan lagi ke tak? Dah 2 minggu tunggu sampai hari ni masih full je mamanjang. X d ke org nk jual? ��
saya minta officer tu check, dia ckp x perlu check sbb mmg tutup dah walaupun ada org yg jual. kena tunggu lah nampaknya!
Reply With Quote
  #2143  
Old 15-06-2017, 12:59 PM
2bz4money 2bz4money is offline
Legendary Member

2bz4money's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Aug 2006
Location: Kajang
Posts: 10,578
Thanks (Received): 2016
Likes (Received): 22
Active Level
My Mood:
Default

Saya sekadar dapat pasang tapak je. Kesukaran nak melabur kat AHB ni kerana perlu pergi MBB utk deposit atau withdraw. Online, hanya boleh nampak baki simpanan je. So, aku lebih prefer TH, euT dan FSM
Reply With Quote
  #2144  
Old 28-07-2017, 11:59 PM
pelaboq pelaboq is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2012
Posts: 100
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 2
Blog Entries: 1
Active Level
Default

AHB ni dah boleh invest balik. Rebut peluang sementara masih ada slot.
Reply With Quote
  #2145  
Old 10-08-2017, 07:44 PM
Duit Tepi Duit Tepi is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2013
Posts: 278
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 5
Active Level
Default

Tak lama lagi dividen time
__________________
Jadilah penguna bijak, Bertukar kepada OG1asean, nikmati penjimatan dari 5% setiap Kali anda bayar bil dan top up,Sila PM utk info lanjut
Reply With Quote
  #2146  
Old 24-08-2017, 10:01 PM
tapiritam tapiritam is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2017
Posts: 3
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

dh tutup dh AHB. kejap je open
Reply With Quote
  #2147  
Old 04-09-2017, 05:22 PM
pelaboq pelaboq is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2012
Posts: 100
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 2
Blog Entries: 1
Active Level
Default

Tips untuk AHB ni korang kena baik dgn banker. Diorang akan ada info bila AHB ni open and close.

Atau cara lain, korang jadi Maybank Premier Wealth Customer and akan dapat sorang Relationship Manager. senang kerja
Reply With Quote
  #2148  
Old 25-09-2017, 07:45 PM
Duit Tepi Duit Tepi is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2013
Posts: 278
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 5
Active Level
Default

Dividen dah dekat
__________________
Jadilah penguna bijak, Bertukar kepada OG1asean, nikmati penjimatan dari 5% setiap Kali anda bayar bil dan top up,Sila PM utk info lanjut
Reply With Quote
  #2149  
Old 29-09-2017, 02:22 PM
TT TT is offline
CG Super Hardcore

TT's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2009
Location: cybertorium, level 3
Posts: 117,444
Thanks (Received): 194
Likes (Received): 9760
Active Level
My Mood:
Default

PM Najib lancar 500 juta unit tambahan Amanah Hartanah Bumiputera (AHB), menjadikan unit keseluruhan AHB kini 4 bilion unit.

Reply With Quote
  #2150  
Old 29-09-2017, 02:56 PM
faizk faizk is offline
Super Active

faizk's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: May 2010
Location: shah alam
Posts: 7,125
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 7
Active Level
My Mood:
Default

abam jib dh lancor tuh,bole la tmbh lg pelaburan kot
__________________
alif mim nun tendang wau = sarkis

Torn-City - Massively multiplayer online text based RPG
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump