Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > MLM / Investment by SSM Companies > Non-MLM Local Registered Companies

Non-MLM Local Registered Companies Business Opportunities offered by local Registered ROC & ROB companies. Some of them require you to deposit money, so please be aware as this kind of partnership is illegal unless they have some kind of permit to do so.

Recommended Brokers

CG Sponsors



CG Updates
0 Reverting back old theme
Last Post: CariGold
Posted On: 06-05-2017
Replies: 0
Views: 5,206
0 CariGold new theme version - and more features are coming!
Last Post: niagafx
Posted On: 06-05-2017
Replies: 538
Views: 15,933
0 Video embed in post
Last Post: CariGold
Posted On: 15-12-2016
Replies: 0
Views: 21,772
More...
  #5931  
Old 25-04-2017, 08:06 PM
haslina769 haslina769 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2014
Posts: 721
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Dislikes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
Default

__________________
"TEKNIK PERCUMA MEMILIKI KERETA DENGAN HARGA MURAH"

Daftar Sini , sape mau jdi member
https://goo.gl/3sUPYH
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
Paid Advertisement
  #5932  
Old 26-04-2017, 03:57 PM
bl4ck69 bl4ck69 is offline
Regular

bl4ck69's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2008
Posts: 166
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to bl4ck69
Default

Quote:
Originally Posted by bl4ck69 View Post
==============
BIAR BETULLL !!!
==============

Kenapa ramai orang join AUTO PASIF?

"Sebab tak payah cari orang pun boleh dapat RM500 sebulan secara Terpaksa !"

Kenapa ahli Tone Excel pun join auto pasif, Tone Excel yg sebelum ini tak ok ke?

"Bukan tak ok , sebab auto pasif ini membantu membina rangkaian yang sedia ada di akaun lama Tone Excel. Kepada ahli auto pasif yang berjaya promote 4 orang join auto pasif, system akan bagi 1 ahli auto pasif join di bawah IDP TE mereka !!!!"

Aperhh !!! Ahli auto pasif join di bawah akaun IDP sedia ada??

"Ya !! Bayangkan apa terjadi jika ahli auto pasif dimasukkan ke rangkaian lama anda? Ahli ini tidak menaja pun duplikasi 100% berlaku, maksudnya rangkaian anda berkembang tanpa perlu sebarang BIMBINGAN sebab downline itu kan ahli AUTO PASIF . Sistem yang bantu mencari downline kepada downline anda. Maka itu RANGKAIAN ANDA TERPAKSA BERKEMBANG !!! Paling best adalah akaun mereka tidak akan expired sebab system akan auto topup simkad mereka dari RM30 (permulaan) sehingga RM100 (maksima) setiap bulan."

Contoh potensi income duplikasi 5 orang kepada ahli Tone Excel yang buka 3 akaun, dan semua ahli auto pasif auto topup RM100 (maksima) :
Level 1 = 1 orang x RM100 x 26% = RM26
Level 2 = 5 orang x RM100 x 16% = RM80
Level 3 = 25 orang x RM100 x 13% = RM325

Total : RM431 (secara terpaksa, tanpa downline menaja !! Kan auto

1. Akaun auto pasif dapat RM500 !!!
2. Akaun normal Tone Excel dapat lagi RM431 (ini baru dapat 1 ahli auto sahaja !!!)

Total dah RM931 !!!

Oleh kerana akaun Tone Excel adalah unlimited income , anda boleh menaja berapa ramai AHLI AUTO yang anda mampu!

Jika dapat 10 auto pasif downline ..... WALAWEHH !!l RM4,310 !!! TANPA GAGAL !!!!! SEBAB AUTO !!!!

Semoga penerangan ini dapat membantu anda FAHAM apa itu AUTO PASIF !!!

JOIN AUTO PASIF,
TIADA AHLI YG GAGAL !!
TIADA AHLI YG TIADA INCOME !!
TIADA AHLI YANG EXPIRED !!!
TIADA AHLI YANG GAGAL MELAKUKAN DUPLIKASI !!!!!

Join sekarang, lambat tinggal !!!

Penerangan Auto Pasif bit.ly/autopassive2u
Daftar Auto Pasif bit.ly/registerautopassive2u
WhatsApp 011-35057378 wasap.my/601135057378/AutoPasif

#Autopasif 100% auto duduk diam dapat duit.
JOIN AUTO PASIF,
TIADA AHLI YG GAGAL !!
TIADA AHLI YG TIADA INCOME !!
TIADA AHLI YANG EXPIRED !!!
TIADA AHLI YANG GAGAL MELAKUKAN DUPLIKASI !!!!!

Join sekarang, lambat tinggal !!!

Penerangan Auto Pasif bit.ly/autopassive2u
Daftar Auto Pasif bit.ly/registerautopassive2u
WhatsApp 011-35057378 wasap.my/601135057378/AutoPasif
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #5933  
Old 26-04-2017, 04:00 PM
bl4ck69 bl4ck69 is offline
Regular

bl4ck69's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2008
Posts: 166
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to bl4ck69
Default

Quote:
Originally Posted by bl4ck69 View Post
Mari Kita Bermain Matematik

Setiap Bulan kita taja 4 orang dalam auto pasif. Mari kita lihat potensinya..

BULAN -|- Taja Ahli --|-- IDP Lama
1.----------------4----------------1
2.----------------4----------------1
3.----------------4----------------1
Begitulah seterusnya selama 12 Bulan.

Jumlah IDP Lama 12 Org Ahli. (2017)

Potensinya pada hujung (2018)

Level 1- 12 Org X RM60 x 10% = RM72

Level 2- 12 X 5 = 60 X RM60 x 3% = RM108

Level 3- 60 X 5 = 300 X RM60 x 13% = RM2,340

Jumlah RM2,520

Selepas itu (2019) anda upgrade Service Center (SC)

Level 1= 12
Level 2= 60
Level 3= 300
Level 4= 1,500
Level 5= 7,500

Jumlah Ahli 9,372

Override SC 2.5% SETIAP TOPUP.

9,372 X RM60 X 2.5 = RM14,058

Level 1-level 3 = RM2,520
Override SC = RM14,058

Potensinya PENDAPATAN 2019, RM16,578 Setiap Bulan
TANPA GAGAL, KERANA AUTO TOPUP, DAN SIMKAD TAKKAN EXPIRED!!

*Ini kiraan auto topup RM60, kalau RM100 ??

Mudahkan untuk income 5 angka.
Kerja dapatkan 12 orang saja dalam IDP Lama anda melalui autopasif.

Join sekarang, lambat tinggal !!!

Penerangan Auto Pasif bit.ly/autopassive2u
Daftar Auto Pasif bit.ly/registerautopassive2u
WhatsApp 011-35057378 wasap.my/601135057378/AutoPasif



TESTIMONI AUTO PASIF
JOIN AUTO PASIF,
TIADA AHLI YG GAGAL !!
TIADA AHLI YG TIADA INCOME !!
TIADA AHLI YANG EXPIRED !!!
TIADA AHLI YANG GAGAL MELAKUKAN DUPLIKASI !!!!!

Join sekarang, lambat tinggal !!!

Penerangan Auto Pasif bit.ly/autopassive2u
Daftar Auto Pasif bit.ly/registerautopassive2u
WhatsApp 011-35057378 wasap.my/601135057378/AutoPasif


Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #5934  
Old 04-05-2017, 12:05 AM
abgmie abgmie is offline
Active Plus

abgmie's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Nov 2009
Posts: 4,521
Thanks (Received): 216
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

terbaik bro !
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #5935  
Old 04-05-2017, 08:02 PM
fazarudin fazarudin is online now
Legendary Member

fazarudin's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Jan 2006
Location: K L A N G
Posts: 10,681
Thanks (Received): 211
Likes (Received): 16
Dislikes (Received): 4
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to fazarudin
Default



Projek Robot Tone Excel Tone Excel

✅ Tidak perlu cari prospek dan promosi setiap hari sebab robot akan ambil alih tugas ini.

✅ Tidak perlu pos produk kerana tugas ini diambil alih oleh staf kami.

✅ Tidak perlu menjawab sebarang panggilan telefon untuk pertanyaan atau aduan mengenai produk perniagaan kerana
kami adalah pusat khidmat pelanggan.


Anda layak menerima kelebihan dari syarikat Tone Excel Sdn Bhd seperti Insurans Takaful bernilai RM50 Ribu,
point tukar kepada tiket kapal terbang Airasia dan bermacam-macam lagi (tertakluk kepada terma dan syarat)

Modal hanya RM180 utk tujuan berikut:

👉 Simkad RM90
👉 Admin RM30
👉 Topup RM30 bulan Ke Dua
👉 Topup RM30 bulan Ke Tiga.

Projek Robot Membantu mereka yg susah menaja. Amat digalakkan menyertai sistem ini.
Bagaimana sistem bekerja? Robot akan menyusun kekosongan setiap level.


👉Level 1 robot susun 5 orang
👉Level 2 robot susun 25 orang
👉Level 3 robot susun 125 orang

Jika semua cukup robot akan susun semula pada level 1 cukup 5 robot mencari tempat kosong hingga cukup.
Pendaftaran ikut link kita pasti duduk bawah rangkaian kita.

Peluang menjana pendapatan terbaik masa kini.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai ciri2 seperti berikut :

- Malas nak buat kerja
- Malas nak cari orang
- Hanya nak duduk rumah dan dapat duit tiap2 bulan
- Tiada masa nak buat kerja untuk side income ke 2

Jika anda berminat dan ingin mengetahui lebih lanjut, click dan daftar terus di sini ..


TESTIMONI! SEHINGGA 04.05.2017
Keahlian terkini 20 orang!! HEBAT!!!!




Klik Link Untuk Pendaftaran

http://bit.ly/gaji3Xsebulan

http://projekrobot.com/index.php/?ref=2411
http://projekrobot.com/index.php/?ref=3863
http://projekrobot.com/index.php/?ref=3886


Pertanyaan boleh whatsapp +60173798562
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #5936  
Old 15-05-2017, 06:19 PM
dinkedai4 dinkedai4 is offline
Active Plus

dinkedai4's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2009
Posts: 2,999
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Salam sejahtera.

Peluang perniagaan dan jana pendapatan pasif dengan telefon bimbit anda.

Sila layari web kami dan daftar di sini.. SEGERA !

http://tonexpress.com/?id=aziedin

Dan capai impian anda untuk kebebasan kewangan.

Terima kasih.
__________________
WEBSITE-WEBSITE PENTING UNTUK BIZ TONEEXCEL (BUAT DUIT DGN HANDPONE)
Jika tak pandai menaja klik http://AutoDownLineplus.com/te/?ref=33453
Jika nak mula dengan modal RM20 klik www.teautonetwork.com/1429
Jika nak mula dengan modal RM10 klik www.tonexpress.com/aziedin
Jika nak ilmu percuma klik www.toneexcel.biz/123772
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #5937  
Old 27-05-2017, 02:41 AM
abgmie abgmie is offline
Active Plus

abgmie's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Nov 2009
Posts: 4,521
Thanks (Received): 216
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default JomKongsiRezeki.Com








Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
Sponsored Links
Reply

Tags
bisnes, mlm

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 06:47 PM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you