Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Offline Business, Entrepreneur Discussion

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 08-09-2017, 08:18 PM
mattcutt mattcutt is offline
Active Member

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Aug 2010
Posts: 1,832
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 7
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by magnesium View Post
Kedai saya 26 kaki ke dalam buka 17 kaki

Sesuai la untuk kedai kecik

Ada tandas, bilik kecik dan store

Kalau shoplot biasa 20x70 kaki
macam saiz yang saya nak,ada bilik air satu, dengan tanah tu boleh la buat 4 lot,

nak tanya,, kos binaan kedai tuan berapa @ berapa sekaki

kedai ni tanah dia tak rapat ke jalan ada longkang lebar 5 meter, ade satu je jambatan

Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 13-09-2017, 07:22 PM
magnesium magnesium is offline
Super Active

magnesium's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Apr 2010
Posts: 9,992
Thanks (Received): 158
Likes (Received): 76
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by mattcutt View Post
macam saiz yang saya nak,ada bilik air satu, dengan tanah tu boleh la buat 4 lot,

nak tanya,, kos binaan kedai tuan berapa @ berapa sekaki

kedai ni tanah dia tak rapat ke jalan ada longkang lebar 5 meter, ade satu je jambatan

saya sewa je bang haha

bab access tu perkara yg amat penting

tuan kena labur modal tutup semua longkang tu

konkrit 4 inci tebal

kalau x memang payah la org nak sewa nanti

especially bengkel kereta yg memang memerlukan kereta keluar masuk dgn selesa
Reply With Quote
  #13  
Old 13-09-2017, 07:49 PM
mattcutt mattcutt is offline
Active Member

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Aug 2010
Posts: 1,832
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 7
Active Level
My Mood:
Default

kalau bukaan kedai 5 meter tu kira ok lahkan ?

pilihan 1
6 meter bukaan + 4 meter bukaan

atau

pilihan 2
5 meter bukaan + 5 meter bukaan

tolong bagi pendapat terutamannya kalo bengkel kereta ke
Reply With Quote
  #14  
Old 13-09-2017, 07:58 PM
magnesium magnesium is offline
Super Active

magnesium's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Apr 2010
Posts: 9,992
Thanks (Received): 158
Likes (Received): 76
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by mattcutt View Post
kalau bukaan kedai 5 meter tu kira ok lahkan ?

pilihan 1
6 meter bukaan + 4 meter bukaan

atau

pilihan 2
5 meter bukaan + 5 meter bukaan

tolong bagi pendapat terutamannya kalo bengkel kereta ke
kalau 5 meter dah ngam buat sebiji kereta masuk

tp tu la access penting

bengkel yg saya pergi dah pindah awal tahun sebab depan buat kerja2 besarkan jalan

dia ckp susah customer nak masuk

bulan2 biasa dlm 30k sales

bulan 11 start kerja2 besarkan jln depan kedai sales turun 19k

bulan 12 turun 10k je

bulan satu pindah
Reply With Quote
  #15  
Old 13-09-2017, 11:03 PM
mattcutt mattcutt is offline
Active Member

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Aug 2010
Posts: 1,832
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 7
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by magnesium View Post
kalau 5 meter dah ngam buat sebiji kereta masuk

tp tu la access penting

bengkel yg saya pergi dah pindah awal tahun sebab depan buat kerja2 besarkan jalan

dia ckp susah customer nak masuk

bulan2 biasa dlm 30k sales

bulan 11 start kerja2 besarkan jln depan kedai sales turun 19k

bulan 12 turun 10k je

bulan satu pindah
oo. jadi 5 meter tu dah ok lah ye,, sebab biasa shop lot 6 meter

tudung longkang tu akan disattle dgn JPS berbelas ribu ke 20k jugak kos tu,,,

nak tanya dari segi undang2 camne ek, dah sebelah tu rumah bonglo orang, kalu dia buat report bising ke camne
Reply With Quote
  #16  
Old 13-09-2017, 11:30 PM
magnesium magnesium is offline
Super Active

magnesium's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Apr 2010
Posts: 9,992
Thanks (Received): 158
Likes (Received): 76
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by mattcutt View Post
oo. jadi 5 meter tu dah ok lah ye,, sebab biasa shop lot 6 meter

tudung longkang tu akan disattle dgn JPS berbelas ribu ke 20k jugak kos tu,,,

nak tanya dari segi undang2 camne ek, dah sebelah tu rumah bonglo orang, kalu dia buat report bising ke camne
benda ni ikut pbt, dorang yg bg lesen

biasa kerja2 berat/bising sampai pukul 7pm je

lain tempat lain kot undang2 nya
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump