Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Automotive

Automotive The place for petrolheads and ride pimpers to discuss what's chav, what's hot and what's ICE.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #61  
Old 13-09-2017, 05:36 PM
tomi tomi is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2015
Posts: 1,056
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 283
Active Level
Default

aku pakai remax cs-03 dapat free, harga dalam 200 kot. kamera depan dan belakang. depan ok la cukup2 makan. kamera belakang macam dia setup untuk malam sebab terlalu sensitif dengan cahaya. waktu senja gambar masih clear tapi kalo kete belakang pasang lampu terus jadi silau. kira ok la sebab dapat free, oh kamera belakang kalo masuk gear reverse dia auto tukar jadi reverse camera yang ada guide line parking tu (tapi tak membantu sangat pun)
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #62  
Old 13-09-2017, 05:59 PM
momoque momoque is offline
Super Active

momoque's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2011
Posts: 7,903
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 42
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by tomi View Post
aku pakai remax cs-03 dapat free, harga dalam 200 kot. kamera depan dan belakang. depan ok la cukup2 makan. kamera belakang macam dia setup untuk malam sebab terlalu sensitif dengan cahaya. waktu senja gambar masih clear tapi kalo kete belakang pasang lampu terus jadi silau. kira ok la sebab dapat free, oh kamera belakang kalo masuk gear reverse dia auto tukar jadi reverse camera yang ada guide line parking tu (tapi tak membantu sangat pun)
Wiring cam belakang tu cane bro...

bro pakai h.u brand ape?

Tgh survey2 jgk ni..
Reply With Quote
  #63  
Old 19-10-2017, 04:31 PM
afshaman afshaman is offline
Active Member

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Nov 2013
Posts: 2,096
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 28
Active Level
Default

dashcam ni...kalau journey 8 jam...dia akan rekod selama 8 jam tu ke atau camne? berapa kapasiti memory yg perlu ada utk journey 8 jam tu pulak?
__________________
Jurnal Trading afshaman
Reply With Quote
  #64  
Old 20-10-2017, 11:45 AM
momoque momoque is offline
Super Active

momoque's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2011
Posts: 7,903
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 42
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by afshaman View Post
dashcam ni...kalau journey 8 jam...dia akan rekod selama 8 jam tu ke atau camne? berapa kapasiti memory yg perlu ada utk journey 8 jam tu pulak?
Dia auto delete bro

Kalo memori dh abis...dia delete yg lama

Rekod yg baru...
Reply With Quote
  #65  
Old 20-10-2017, 11:55 AM
NurussalamAziz NurussalamAziz is offline
Active Member

NurussalamAziz's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2011
Posts: 1,521
Thanks (Received): 20
Likes (Received): 30
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Menarik gak ni.. leh share2
__________________
AIA TAKAFUL LIFE PLANNER
014-333 6369 [wassap,sms or call)
...live with your own risk...

Reply With Quote
  #66  
Old 20-10-2017, 02:37 PM
no trade no trade is offline
Super Active

no trade's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: May 2008
Posts: 6,552
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 32
Active Level
My Mood:
Default

park dulu, mmg budget nak beli camera ni. mcm2 pulak jenis dia, pening kepala nak pilih..
__________________
"Kita bangsa dan umat yang punya satu Tuhan, satu Nabi, satu Kitab, satu Qiblat; mengapa kita tidak boleh jadi satu bersatu dan berpadu menjadi Satu Umat."

Tempahan Maruku Idamanku Telah Dibuka
NyuMmmm
Reply With Quote
  #67  
Old 23-10-2017, 01:34 PM
afshaman afshaman is offline
Active Member

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Nov 2013
Posts: 2,096
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 28
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by momoque View Post
Dia auto delete bro

Kalo memori dh abis...dia delete yg lama

Rekod yg baru...
ok...kalau utk 8 jam tu 256gb cukup ke? ke tak support sampai 256gb memory?
__________________
Jurnal Trading afshaman
Reply With Quote
  #68  
Old 23-10-2017, 01:39 PM
kiddd2 kiddd2 is offline
Legendary Member

kiddd2's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jun 2011
Posts: 16,100
Thanks (Received): 37
Likes (Received): 1251
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by afshaman View Post
ok...kalau utk 8 jam tu 256gb cukup ke? ke tak support sampai 256gb memory?
lebih rasanya kalo set 1080p..

tapi ada dashcam xsupport..
__________________
NAK TAHU HARGA HANDPHONE TERKINI??? MASUK SINI

: KEDAI HANDPHONE ONLINE :
Reply With Quote
  #69  
Old 15-11-2017, 04:22 PM
pokyo pokyo is offline
Active Plus

pokyo's Avatar
 
Trader Rating: (10)
Join Date: Jan 2009
Posts: 4,788
Thanks (Received): 22
Likes (Received): 33
Active Level
Default

TT dah beli belum? kalau blm ni basic specs yg den dpt dari otai dashcam;

- setkan bajet max RM500
- elok beli offline blh test sendiri
- HD 1080
- jgn wide angle sgt nanti gambar melengkung
- ada wifi senang utk transfer file
- Emergency recording (record bila kesan impact)
- Built-in battery (kegunaan masih recording bila enjin mati)
__________________
CETAK MURAH - Plastic Bags | Paper Bags | Billbooks| Flyers

WhatsApp 018 6630 416 | [email protected]
Reply With Quote
  #70  
Old 15-11-2017, 04:47 PM
awan2u awan2u is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (4)
Join Date: Aug 2008
Posts: 2,579
Thanks (Received): 237
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by pokyo View Post
TT dah beli belum? kalau blm ni basic specs yg den dpt dari otai dashcam;

- setkan bajet max RM500
- elok beli offline blh test sendiri
- HD 1080
- jgn wide angle sgt nanti gambar melengkung
- ada wifi senang utk transfer file
- Emergency recording (record bila kesan impact)
- Built-in battery (kegunaan masih recording bila enjin mati)
x betul ni..bateri x tahan panas..lagi plk dashcam letak kat windsreen yg sentiasa terdedah panas. Mostly latest dashcam guna capasitor.Dashcam yg guna bateri pon bkn blh rakam tanpa power cable.Blh tahan bbrp saat utk save file je. Nak rakam time enjin mati kena hardwire ke bateri kereta terus.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump