Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Trading Zone > Health, Beauty, Wellness Products

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #51  
Old 01-07-2014, 11:42 AM
rumahemas4u rumahemas4u is offline
Super Active

rumahemas4u's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jan 2009
Location: Dealer ONEXOX / Ins&Rtax Murah
Posts: 5,601
Thanks (Received): 15
Likes (Received): 9
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by rumahemas4u View Post
>>NAK DAPAT IMBUHAN RM 1000 ??<<

>>Sambil duduk santai-santai tu,mari saya ajarkan anda BAGAIMANA untuk DAPATKAN IMBUHAN RM 1000 !!<<

>>MUDAH saja,:

>>Anda dapatkan Aromatheraphy Secret Soap dengan harga promosi sehingga 30hb.June ini.
Sambil membeli manalah tahu anda boleh dapat RM1000, rezeki kita kan ketentuan Allah, tiada siapa yang dapat menghalang..BETUL tak ??
>>Biar kita mencuba, daripada LANGSUNG tidak mencuba..!!

>>MACAMANA ??
>>BERMINAT ??

>>Apa tunggu lagi !! PROMOSI ini akan ditarik balik bila-bila masa saja, sementara stok masih ada.
>>Boleh la SMS atau CALL ke 017 705 1651 untuk pembelian sekarang !!<<<

>> Bila sudah menggunakan dan ada perubahan positif sila hantarkan testimoni kepada kami.

>> Hantarkan testimoni anda kepada email berikut :

>>[email protected] <<

Testimoni boleh dihantar samada dalam bentuk :

1) VIDEO, atau
2) GAMBAR 'sebelum' & 'selepas'; atau
3) AYAT sahaja.

>>MUDAH BUKAN ?

JADIIII !!!!!, apa tunggu lagi, JOM ikuti LANGKAH di atas !!!
Bertindaklah sekarang !!

>> SMS atau CALL 017 705 1651 SEKARANG!! <<



DAN DAPAT LAGI PERCUMA...PERCUMA...PERCUMA..!!!

sempena ramadhan dan hari raya

SAYA BAGI ANDA PERCUMA, Apa anda dapat sebagai PENGGUNA ONEXOX nih....

1. Kadar panggilan murah & MENJIMATKAN.
2. Tempoh sah dilanjutkan ke 28 BULAN JIKA ANDA KEKALKAN NO LAMA ANDA dan
tarikh ini bukan statik ia bergerak ke depan mengikut nilai top up anda.
3. FREE SMS setiap bulan sehingga 1800 sms setahun.
4. Data plan yang murah dan laju
5. Tak perlu maintain, nak pakai topup la...
6. n banyak lagi, tapi.........

Yang paling utama, BUKAN NILAI produk ni TAPI ianya MURAH & MENJIMATKAN serta tidak menzalimi anda!!!
DIJAMIN Tiada terma pay per use (data) dan spam2 sms yang menyedut kredit secara halus.
Kredit anda selamat dari ditipu.
Memang banyak berlaku pemotongan kredit oleh telco gergasi tanpa kerelaan pelanggan.
Adakah anda rela sering ditipu?

JOM DAPATKAN PERCUMA UNTUK ANDA !!! dengan menggunakan produk ini dan DAPAT IMBUHAN RM 1000.00, in shaa allah.

"CEPAT DAPATKAN SEKARANG"

Reply With Quote
Paid Advertisement
  #52  
Old 01-07-2014, 03:45 PM
rumahemas4u rumahemas4u is offline
Super Active

rumahemas4u's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jan 2009
Location: Dealer ONEXOX / Ins&Rtax Murah
Posts: 5,601
Thanks (Received): 15
Likes (Received): 9
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by rumahemas4u View Post
::PROMOSI, PROMOSI, PROMOSI::

sempena ramadhan dan hari raya

SAYA BAGI ANDA PERCUMA, Apa anda dapat sebagai PENGGUNA ONEXOX nih....

1. Kadar panggilan murah & MENJIMATKAN.
2. Tempoh sah dilanjutkan ke 28 BULAN JIKA ANDA KEKALKAN NO LAMA ANDA dan
tarikh ini bukan statik ia bergerak ke depan mengikut nilai top up anda.
3. FREE SMS setiap bulan sehingga 1800 sms setahun.
4. Data plan yang murah dan laju
5. Tak perlu maintain, nak pakai topup la...
6. n banyak lagi, tapi.........

Yang paling utama, BUKAN NILAI produk RM10 ni TAPI ianya MURAH & MENJIMATKAN serta tidak menzalimi anda!!!
DIJAMIN Tiada terma pay per use (data) dan spam2 sms yang menyedut kredit secara halus.
Kredit anda selamat dari ditipu.
Memang banyak berlaku pemotongan kredit oleh telco gergasi tanpa kerelaan pelanggan.
Adakah anda rela sering ditipu?

JOM DAPATKAN PERCUMA UNTUK ANDA !!! dengan menggunakan produk ini dan DAPAT IMBUHAN RM 1000.00, in shaa allah.

"CEPAT DAPATKAN SEKARANG"

Reply With Quote
  #53  
Old 02-07-2014, 10:17 AM
rumahemas4u rumahemas4u is offline
Super Active

rumahemas4u's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jan 2009
Location: Dealer ONEXOX / Ins&Rtax Murah
Posts: 5,601
Thanks (Received): 15
Likes (Received): 9
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by rumahemas4u View Post
►“DAHULU DIA SUKAR MEMBELAI WAJAHKU, KINI DIA SERING CUBIT PIPI GEBU KU!”◄
>>Mahu Penawar Untuk Licinkan Kulit Muka Seawal 7 Hari?<<
[+] Menyingkap kisah seorang wanita yang gembira dengan perubahan wajahnya [+]
Seperti biasa bila si suami hendak keluar pergi kerja si isteri menghulurkan tangan untuk salam, cium dan peluk si suami. Itulah rutin si isteri setiap hari sebelum suaminya pergi kerja.
Pun begitu, si suami tidak pernah membalas ciuman itu. Si isteri sedar kulit wajahnya yang kasar dan menggerutu bak kertas pasir mungkin membuatkan suami tidak selesa untuk membalas ciuman itu.
Pada suatu pagi yang indah, suaminya baru pulang dari outstation selama 3 minggu. Bila sahaja si suami melihat isterinya, si suami membeliakkan matanya sambil berkata, “Sayang, you pakai apa? Muka sayang nampak licin!”
Si isteri terus mengukir senyuman manis yang membuatkan si suami semakin terpesona dengan keayuan si isteri. Si suami kemudian spontan mencelah, “Abang pun nak pakai sabun Muqjizat lah.”
Alhamdulillah dengan asbab produk Muqjizat Aromateraphy Secreat Soap, wajah licin bagai epal hijau yang segar!
Sabun ini dicipta khas dan diperbuat dari 100% herba-herba terpilih membuatkan si isteri bertambah yakin untuk meneruskan penggunaannya.
✔Harga PROMOSI sekarang ni hanya RM49 (harga sebenar RM69) (Semenanjung Malaysia)
✔2 LANGKAH untuk dapatkan produk ini (Senang sahaja)
➨SMS <CUN> ke <017 705 1651>
➨Selepas itu tunggu arahan selanjutnya daripada SMS untuk dapatkan langkah pembayaran.



Reply With Quote
  #54  
Old 02-07-2014, 03:12 PM
rumahemas4u rumahemas4u is offline
Super Active

rumahemas4u's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jan 2009
Location: Dealer ONEXOX / Ins&Rtax Murah
Posts: 5,601
Thanks (Received): 15
Likes (Received): 9
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by rumahemas4u View Post
KHAS UNTUK KULIT MUKA BERMINYAK #
>> Sabun Special Untuk Kaum Hawa <<

- Anda selalu pakai sabun muka jenama apa?
- Anda berpuas hati dengan produk yang digunakan sekarang atau masih mencari-cari produk yang sesuai?

- Anda ada masalah kulit muka berminyak?
- Dah cuba pakai banyak produk tapi masih belum dapat hasil yang memuaskan?

- Ok jangan risau kerana saya nak bantu anda untuk hilangkan masalah kulit berminyak.
- Dah ramai yang cuba dan semuanya berpuas hati.

- Anda pernah dengar nama Aromatherapy Secret Soap?
- Kalau belum pernah jom teruskan baca kat bawah ni.

>> AROMATHERAPHY SECRET SOAP <<

- Produk ini adalah produk terbaru daripada Muqjizat.

- Produk terhebat dan terlaris buat masa kini!!

- Sesuai digunakan untuk muka dan juga seluruh badan.

- Produk yang paling cepat mendapat repeat order dari ejen-ejen kami.

- Sabun ni mampu menyelesaikan masalah KULIT BERMINYAK anda.

- Harga PROMOSI sekarang ni hanyalah RM49 (harga sebenar RM69).

- Jangan lepaskan peluang untuk mencuba sabun ni.

- Kami yakin anda akan berpuas hati selepas mencuba.

- Apa tunggu lagi cepat order sekarang sementara stok masih ada.

- PM atau komen sekarang untuk order.

>> JOM ORDER SEKARANG!! <<

>> SMS atau CALL 017 705 1651 SEKARANG!! <<



Reply With Quote
  #55  
Old 03-07-2014, 12:07 PM
rumahemas4u rumahemas4u is offline
Super Active

rumahemas4u's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jan 2009
Location: Dealer ONEXOX / Ins&Rtax Murah
Posts: 5,601
Thanks (Received): 15
Likes (Received): 9
Active Level
My Mood:
Default

►“DAHULU DIA SUKAR MEMBELAI WAJAHKU, KINI DIA SERING CUBIT PIPI GEBU KU!”◄
>>Mahu Penawar Untuk Licinkan Kulit Muka Seawal 7 Hari?<<
[+] Menyingkap kisah seorang wanita yang gembira dengan perubahan wajahnya [+]
Seperti biasa bila si suami hendak keluar pergi kerja si isteri menghulurkan tangan untuk salam, cium dan peluk si suami. Itulah rutin si isteri setiap hari sebelum suaminya pergi kerja.
Pun begitu, si suami tidak pernah membalas ciuman itu. Si isteri sedar kulit wajahnya yang kasar dan menggerutu bak kertas pasir mungkin membuatkan suami tidak selesa untuk membalas ciuman itu.
Pada suatu pagi yang indah, suaminya baru pulang dari outstation selama 3 minggu. Bila sahaja si suami melihat isterinya, si suami membeliakkan matanya sambil berkata, “Sayang, you pakai apa? Muka sayang nampak licin!”
Si isteri terus mengukir senyuman manis yang membuatkan si suami semakin terpesona dengan keayuan si isteri. Si suami kemudian spontan mencelah, “Abang pun nak pakai sabun Muqjizat lah.”
Alhamdulillah dengan asbab produk Muqjizat Aromateraphy Secreat Soap, wajah licin bagai epal hijau yang segar!
Sabun ini dicipta khas dan diperbuat dari 100% herba-herba terpilih membuatkan si isteri bertambah yakin untuk meneruskan penggunaannya.
✔Harga PROMOSI sekarang ni hanya RM49 (harga sebenar RM69) (Semenanjung Malaysia)
✔2 LANGKAH untuk dapatkan produk ini (Senang sahaja)
➨SMS <CUN> ke <017 705 1651>
➨Selepas itu tunggu arahan selanjutnya daripada SMS untuk dapatkan langkah pembayaran.



Reply With Quote
  #56  
Old 03-07-2014, 04:55 PM
rumahemas4u rumahemas4u is offline
Super Active

rumahemas4u's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jan 2009
Location: Dealer ONEXOX / Ins&Rtax Murah
Posts: 5,601
Thanks (Received): 15
Likes (Received): 9
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by rumahemas4u View Post
►“DAHULU DIA SUKAR MEMBELAI WAJAHKU, KINI DIA SERING CUBIT PIPI GEBU KU!”◄
>>Mahu Penawar Untuk Licinkan Kulit Muka Seawal 7 Hari?<<
[+] Menyingkap kisah seorang wanita yang gembira dengan perubahan wajahnya [+]
Seperti biasa bila si suami hendak keluar pergi kerja si isteri menghulurkan tangan untuk salam, cium dan peluk si suami. Itulah rutin si isteri setiap hari sebelum suaminya pergi kerja.
Pun begitu, si suami tidak pernah membalas ciuman itu. Si isteri sedar kulit wajahnya yang kasar dan menggerutu bak kertas pasir mungkin membuatkan suami tidak selesa untuk membalas ciuman itu.
Pada suatu pagi yang indah, suaminya baru pulang dari outstation selama 3 minggu. Bila sahaja si suami melihat isterinya, si suami membeliakkan matanya sambil berkata, “Sayang, you pakai apa? Muka sayang nampak licin!”
Si isteri terus mengukir senyuman manis yang membuatkan si suami semakin terpesona dengan keayuan si isteri. Si suami kemudian spontan mencelah, “Abang pun nak pakai sabun Muqjizat lah.”
Alhamdulillah dengan asbab produk Muqjizat Aromateraphy Secreat Soap, wajah licin bagai epal hijau yang segar!
Sabun ini dicipta khas dan diperbuat dari 100% herba-herba terpilih membuatkan si isteri bertambah yakin untuk meneruskan penggunaannya.
✔Harga PROMOSI sekarang ni hanya RM49 (harga sebenar RM69) (Semenanjung Malaysia)
✔2 LANGKAH untuk dapatkan produk ini (Senang sahaja)
➨SMS <CUN> ke <017 705 1651>
➨Selepas itu tunggu arahan selanjutnya daripada SMS untuk dapatkan langkah pembayaran.



Reply With Quote
  #57  
Old 05-07-2014, 11:28 AM
rumahemas4u rumahemas4u is offline
Super Active

rumahemas4u's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jan 2009
Location: Dealer ONEXOX / Ins&Rtax Murah
Posts: 5,601
Thanks (Received): 15
Likes (Received): 9
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by rumahemas4u View Post
[+] Satu-satunya produk yang di formulasikan secara EKSKLUSIF daripada herba-herba terpilih berkualiti tinggi TANPA was-was.
*** Nanti Dulu! Ada sesuatu yang anda perlu tahu. BAGAIMANA Teknik “BERSYUKUR” Menjadi Perkara Utama Dalam Menggunakan Produk MUQJIZAT Aromatheraphy Secret Soap?
*** Ini mungkin pertama kali anda menerima arahan “pelik”. Apa kena mengena dengan bersyukur dengan penggunaan produk sabun ini?
Ya benar! jom sama-sama menyingkap RAHSIA yang sering kita lupakan.

➨ 2 LANGKAH untuk dapatkan produk ini.
➨ Senang sahaja:-
1) SMS <CUN> ke <017-7051651>
2) Selepas itu tunggu arahan selanjutnya daripada SMS untuk dapatkan langkah pembayaran.
# Kami dari team MUQJIZAT sentiasa mendoakan agar dengan asbab MUQJIZAT Aromatheraphy Secret Soap, anda dapat memiliki kulit cantik berseri, Insyaallah.
# Sesungguhnya kepuasan anda adalah kegembiraan kami kerana anda begitu ISTIMEWA buat kami.
# Ketahuilah bahawa kami sangat teruja untuk menunggu perkongsian gembira dari anda setelah menggunakan produk MUQJIZAT Aromatheraphy Secret Soap ini.



Reply With Quote
  #58  
Old 07-07-2014, 03:48 PM
rumahemas4u rumahemas4u is offline
Super Active

rumahemas4u's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jan 2009
Location: Dealer ONEXOX / Ins&Rtax Murah
Posts: 5,601
Thanks (Received): 15
Likes (Received): 9
Active Level
My Mood:
Default

► RAHSIA KULIT YANG CANTIK dalam 3 HARI ◄
Saya tahu ramai orang terutama wanita mempunyai masalah kulit yang tak cantik tapi malu nak mengaku. Selalunya mereka selalu salah beli produk kecantikan sebab tu pakai asyik tak menjadi saja. Sebab muka orang kan lain-lain.
➨ Jadi, cara untuk mendapatkan kulit yang cantik tak ramai orang tahu ialah dengan :
1) Basuh muka setiap hari
Jika anda rasa muka baru bangun pagi atau muka berminyak, basuhlah muka dengan air bersih selalu. Kulit kita ni kalau kena air, dia akan segar secara selalu.
2) Gunakan sabun pencerah muka
➨ Zaman sekarang ni banyak sabun pencerah muka yang best, so gunakan sebaik mungkin !
➨ Ingin mencerahkan lagi dan mencantikkan lagi muka dengan cepat ?
➨ Dapatkan muka cantik dan berseri dengan AROMATHERAPY SECRET SOAP TERUNADARA !
➨ Dengan produk ini, anda akan dapat :
1) Menjadikan kulit PUTIH dan BERSERI SERTA MERTA !
Hanya dengan penggunaan setiap hari, anda akan mendapat hasil yang cepat dan berkesan !
2) HARUM dan WANGI
Sekali pakai, bukan saja muka cantik, malah bau pun WANGI seharum KASTURI !

✔ Berminat ?
>> JOM ORDER SEKARANG!! <<
>> SMS atau CALL < 017 705 1651 > SEKARANG!! <<



Reply With Quote
  #59  
Old 08-07-2014, 12:10 PM
rumahemas4u rumahemas4u is offline
Super Active

rumahemas4u's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jan 2009
Location: Dealer ONEXOX / Ins&Rtax Murah
Posts: 5,601
Thanks (Received): 15
Likes (Received): 9
Active Level
My Mood:
Default

::PROMOSI, PROMOSI, PROMOSI::

sempena ramadhan dan hari raya

SAYA BAGI ANDA PERCUMA, Apa anda dapat sebagai PENGGUNA ONEXOX nih....

1. Kadar panggilan murah & MENJIMATKAN.
2. Tempoh sah dilanjutkan ke 28 BULAN JIKA ANDA KEKALKAN NO LAMA ANDA dan
tarikh ini bukan statik ia bergerak ke depan mengikut nilai top up anda.
3. FREE SMS setiap bulan sehingga 1800 sms setahun.
4. Data plan yang murah dan laju
5. Tak perlu maintain, nak pakai topup la...
6. n banyak lagi, tapi.........

Yang paling utama, BUKAN NILAI produk RM10 ni TAPI ianya MURAH & MENJIMATKAN serta tidak menzalimi anda!!!
DIJAMIN Tiada terma pay per use (data) dan spam2 sms yang menyedut kredit secara halus.
Kredit anda selamat dari ditipu.
Memang banyak berlaku pemotongan kredit oleh telco gergasi tanpa kerelaan pelanggan.
Adakah anda rela sering ditipu?

JOM DAPATKAN PERCUMA UNTUK ANDA !!! dengan menggunakan produk ini.

"CEPAT DAPATKAN SEKARANG"

Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Tags
produk wanita

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump