Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Trading Zone > Health, Beauty, Wellness Products

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 03-06-2014, 04:47 PM
rumahemas4u rumahemas4u is offline
Super Active

rumahemas4u's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jan 2009
Location: Dealer ONEXOX / Ins&Rtax Murah
Posts: 5,610
Thanks (Received): 15
Likes (Received): 10
Active Level
My Mood:
Default

[+] Satu-satunya produk yang di formulasikan secara EKSKLUSIF daripada herba-herba terpilih berkualiti tinggi TANPA was-was.
*** Nanti Dulu! Ada sesuatu yang anda perlu tahu. BAGAIMANA Teknik “BERSYUKUR” Menjadi Perkara Utama Dalam Menggunakan Produk MUQJIZAT Aromatheraphy Secret Soap?
*** Ini mungkin pertama kali anda menerima arahan “pelik”. Apa kena mengena dengan bersyukur dengan penggunaan produk sabun ini?
Ya benar! jom sama-sama menyingkap RAHSIA yang sering kita lupakan.

➨ 2 LANGKAH untuk dapatkan produk ini.
➨ Senang sahaja:-
1) SMS <CUN> ke <017-7051651>
2) Selepas itu tunggu arahan selanjutnya daripada SMS untuk dapatkan langkah pembayaran.
# Kami dari team MUQJIZAT sentiasa mendoakan agar dengan asbab MUQJIZAT Aromatheraphy Secret Soap, anda dapat memiliki kulit cantik berseri, Insyaallah.
# Sesungguhnya kepuasan anda adalah kegembiraan kami kerana anda begitu ISTIMEWA buat kami.
# Ketahuilah bahawa kami sangat teruja untuk menunggu perkongsian gembira dari anda setelah menggunakan produk MUQJIZAT Aromatheraphy Secret Soap ini.



Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 03-06-2014, 05:41 PM
rumahemas4u rumahemas4u is offline
Super Active

rumahemas4u's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jan 2009
Location: Dealer ONEXOX / Ins&Rtax Murah
Posts: 5,610
Thanks (Received): 15
Likes (Received): 10
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by rumahemas4u View Post
[+] Satu-satunya produk yang di formulasikan secara EKSKLUSIF daripada herba-herba terpilih berkualiti tinggi TANPA was-was.
*** Nanti Dulu! Ada sesuatu yang anda perlu tahu. BAGAIMANA Teknik “BERSYUKUR” Menjadi Perkara Utama Dalam Menggunakan Produk MUQJIZAT Aromatheraphy Secret Soap?
*** Ini mungkin pertama kali anda menerima arahan “pelik”. Apa kena mengena dengan bersyukur dengan penggunaan produk sabun ini?
Ya benar! jom sama-sama menyingkap RAHSIA yang sering kita lupakan.

➨ 2 LANGKAH untuk dapatkan produk ini.
➨ Senang sahaja:-
1) SMS <CUN> ke <017-7051651>
2) Selepas itu tunggu arahan selanjutnya daripada SMS untuk dapatkan langkah pembayaran.
# Kami dari team MUQJIZAT sentiasa mendoakan agar dengan asbab MUQJIZAT Aromatheraphy Secret Soap, anda dapat memiliki kulit cantik berseri, Insyaallah.
# Sesungguhnya kepuasan anda adalah kegembiraan kami kerana anda begitu ISTIMEWA buat kami.
# Ketahuilah bahawa kami sangat teruja untuk menunggu perkongsian gembira dari anda setelah menggunakan produk MUQJIZAT Aromatheraphy Secret Soap ini.



Reply With Quote
  #23  
Old 16-06-2014, 05:07 PM
rumahemas4u rumahemas4u is offline
Super Active

rumahemas4u's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jan 2009
Location: Dealer ONEXOX / Ins&Rtax Murah
Posts: 5,610
Thanks (Received): 15
Likes (Received): 10
Active Level
My Mood:
Default

Tahukah Anda MUQJIZAT Aromatheraphy Secret Soap mengandungi Aloe Vera (Lidah Buaya) - “Aloe barbadensis Leaf Extract” ?
=================================
“ Alhamdulillah, patutlah pelanggan yang mempunyai masalah JERAWAT atau PARUT JERAWAT boleh di atasi apabila mereka menggunakan MUQJIZAT Aromathereaphy Secret Soap InsyaAllah.”
Bagaimana Aloe Vera (Lidah buaya) bertindak?
=================================
➨ Aloe vera (Lidah buaya) adalah sejenis tumbuhan yang sudah dikenal sejak ribuan tahun silam dan digunakan sebagai untuk PERAWATAN KULIT. Seiring dengan kemajuan ilmu pengetahuan dan teknologi, pemanfaatan tanaman lidah buaya berkembang sebagai bahan kosmetik
➨ Lidah buaya merupakan satu dari 10 jenis TANAMAN TERLARIS DI DUNIA yang mempunyai potensi untuk dikembangkan. Berdasarkan hasil penelitian, tanaman ini kaya dengan kandungan zat-zat seperti enzim, asam amino, mineral, vitamin, polisakarida dan komponen lain yang sangat bermanfaat untuk kecantikan kulit.
➨ Aloe vera/lidah buaya mengandung SEMUA JENIS VITAMIN kecuali vitamin D, mineral yang diperlukan untuk fungsi enzim, saponin yang berfungsi sebagai anti mikroba dan 20 dari 22 jenis asam amino. Dalam penggunaannya untuk perawatan kulit, Aloe vera dapat menghilangkan jerawat, melembabkan kulit, detoksifikasi kulit, penghapusan bekas luka dan tanda, mengurangi peradangan serta perbaikan dan peremajaan kulit.
Muqjizat Aromathereaphy Secret Soap berasaskan 100% herba, maka gunakannya TANPA was-was.
➨ 2 LANGKAH untuk dapatkan Aromatheraphy Secret Soap:-
(1) SMS <CUN> ke <017 705 1651>
(2) Selepas itu tunggu arahan selanjutnya daripada SMS untuk dapatkan langkah pembayaran.



Reply With Quote
  #24  
Old 17-06-2014, 10:38 AM
rumahemas4u rumahemas4u is offline
Super Active

rumahemas4u's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jan 2009
Location: Dealer ONEXOX / Ins&Rtax Murah
Posts: 5,610
Thanks (Received): 15
Likes (Received): 10
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by rumahemas4u View Post
Tahukah Anda MUQJIZAT Aromatheraphy Secret Soap mengandungi Aloe Vera (Lidah Buaya) - “Aloe barbadensis Leaf Extract” ?
=================================
“ Alhamdulillah, patutlah pelanggan yang mempunyai masalah JERAWAT atau PARUT JERAWAT boleh di atasi apabila mereka menggunakan MUQJIZAT Aromathereaphy Secret Soap InsyaAllah.”
Bagaimana Aloe Vera (Lidah buaya) bertindak?
=================================
➨ Aloe vera (Lidah buaya) adalah sejenis tumbuhan yang sudah dikenal sejak ribuan tahun silam dan digunakan sebagai untuk PERAWATAN KULIT. Seiring dengan kemajuan ilmu pengetahuan dan teknologi, pemanfaatan tanaman lidah buaya berkembang sebagai bahan kosmetik
➨ Lidah buaya merupakan satu dari 10 jenis TANAMAN TERLARIS DI DUNIA yang mempunyai potensi untuk dikembangkan. Berdasarkan hasil penelitian, tanaman ini kaya dengan kandungan zat-zat seperti enzim, asam amino, mineral, vitamin, polisakarida dan komponen lain yang sangat bermanfaat untuk kecantikan kulit.
➨ Aloe vera/lidah buaya mengandung SEMUA JENIS VITAMIN kecuali vitamin D, mineral yang diperlukan untuk fungsi enzim, saponin yang berfungsi sebagai anti mikroba dan 20 dari 22 jenis asam amino. Dalam penggunaannya untuk perawatan kulit, Aloe vera dapat menghilangkan jerawat, melembabkan kulit, detoksifikasi kulit, penghapusan bekas luka dan tanda, mengurangi peradangan serta perbaikan dan peremajaan kulit.
Muqjizat Aromathereaphy Secret Soap berasaskan 100% herba, maka gunakannya TANPA was-was.
➨ 2 LANGKAH untuk dapatkan Aromatheraphy Secret Soap:-
(1) SMS <CUN> ke <017 705 1651>
(2) Selepas itu tunggu arahan selanjutnya daripada SMS untuk dapatkan langkah pembayaran.



Reply With Quote
  #25  
Old 17-06-2014, 05:52 PM
rumahemas4u rumahemas4u is offline
Super Active

rumahemas4u's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jan 2009
Location: Dealer ONEXOX / Ins&Rtax Murah
Posts: 5,610
Thanks (Received): 15
Likes (Received): 10
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by rumahemas4u View Post
# MUKA TIDAK BERMINYAK LAGI #

- Anda ada masalah kulit muka berminyak?
- Dah cuba pakai banyak produk tapi masih belum dapat hasil yang memuaskan?
- Ok jangan risau kerana saya nak bantu anda untuk hilangkan masalah kulit berminyak.
- Dah ramai yang cuba dan semuanya berpuas hati.
- Anda pernah dengar nama Aromatherapy Secret Soap?
- Kalau belum pernah jom teruskan baca kat bawah ni.

>> AROMATHERAPHY SECRET SOAP <<
- Produk ini adalah produk terbaru daripada Muqjizat.
- Produk terhebat dan terlaris buat masa kini!!
- Sesuai digunakan untuk muka dan juga seluruh badan.
- Produk yang paling cepat mendapat repeat order dari ejen-ejen kami.
- Sabun ni mampu menyelesaikan masalah KULIT BERMINYAK anda.
- Harga PROMOSI sekarang ni hanyalah RM49 (harga sebenar RM69).
- Jangan lepaskan peluang untuk mencuba sabun ni.
- Kami yakin anda akan berpuas hati selepas mencuba.
- Apa tunggu lagi cepat order sekarang sementara stok masih ada.
- PM atau komen sekarang untuk order.

>> JOM ORDER SEKARANG!! <<
>> SMS atau CALL < 017 705 1651 > SEKARANG!! <<



Reply With Quote
  #26  
Old 18-06-2014, 10:43 AM
rumahemas4u rumahemas4u is offline
Super Active

rumahemas4u's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jan 2009
Location: Dealer ONEXOX / Ins&Rtax Murah
Posts: 5,610
Thanks (Received): 15
Likes (Received): 10
Active Level
My Mood:
Default

[+] Satu-satunya produk yang di formulasikan secara EKSKLUSIF daripada herba-herba terpilih berkualiti tinggi TANPA was-was.
*** Nanti Dulu! Ada sesuatu yang anda perlu tahu. BAGAIMANA Teknik “BERSYUKUR” Menjadi Perkara Utama Dalam Menggunakan Produk MUQJIZAT Aromatheraphy Secret Soap?
*** Ini mungkin pertama kali anda menerima arahan “pelik”. Apa kena mengena dengan bersyukur dengan penggunaan produk sabun ini?
Ya benar! jom sama-sama menyingkap RAHSIA yang sering kita lupakan.

# MUKA TIDAK BERMINYAK LAGI #

- Anda ada masalah kulit muka berminyak?
- Dah cuba pakai banyak produk tapi masih belum dapat hasil yang memuaskan?
- Ok jangan risau kerana saya nak bantu anda untuk hilangkan masalah kulit berminyak.
- Dah ramai yang cuba dan semuanya berpuas hati.
- Anda pernah dengar nama Aromatherapy Secret Soap?
- Kalau belum pernah jom teruskan baca kat bawah ni.

>> AROMATHERAPHY SECRET SOAP <<
- Produk ini adalah produk terbaru daripada Muqjizat.
- Produk terhebat dan terlaris buat masa kini!!
- Sesuai digunakan untuk muka dan juga seluruh badan.
- Produk yang paling cepat mendapat repeat order dari ejen-ejen kami.
- Sabun ni mampu menyelesaikan masalah KULIT BERMINYAK anda.
- Harga PROMOSI sekarang ni hanyalah RM49 (harga sebenar RM69).
- Jangan lepaskan peluang untuk mencuba sabun ni.
- Kami yakin anda akan berpuas hati selepas mencuba.
- Apa tunggu lagi cepat order sekarang sementara stok masih ada.
- PM atau komen sekarang untuk order.

➨ 2 LANGKAH untuk dapatkan produk ini.
➨ Senang sahaja:-
1) SMS <CUN> ke <017-7051651>
2) Selepas itu tunggu arahan selanjutnya daripada SMS untuk dapatkan langkah pembayaran.
# Kami dari team MUQJIZAT sentiasa mendoakan agar dengan asbab MUQJIZAT Aromatheraphy Secret Soap, anda dapat memiliki kulit cantik berseri, Insyaallah.
# Sesungguhnya kepuasan anda adalah kegembiraan kami kerana anda begitu ISTIMEWA buat kami.
# Ketahuilah bahawa kami sangat teruja untuk menunggu perkongsian gembira dari anda setelah menggunakan produk MUQJIZAT Aromatheraphy Secret Soap ini.



Reply With Quote
  #27  
Old 18-06-2014, 12:04 PM
rumahemas4u rumahemas4u is offline
Super Active

rumahemas4u's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jan 2009
Location: Dealer ONEXOX / Ins&Rtax Murah
Posts: 5,610
Thanks (Received): 15
Likes (Received): 10
Active Level
My Mood:
Default

► RAHSIA KULIT YANG CANTIK dalam 3 HARI ◄
Saya tahu ramai orang terutama wanita mempunyai masalah kulit yang tak cantik tapi malu nak mengaku. Selalunya mereka selalu salah beli produk kecantikan sebab tu pakai asyik tak menjadi saja. Sebab muka orang kan lain-lain.
➨ Jadi, cara untuk mendapatkan kulit yang cantik tak ramai orang tahu ialah dengan :
1) Basuh muka setiap hari
Jika anda rasa muka baru bangun pagi atau muka berminyak, basuhlah muka dengan air bersih selalu. Kulit kita ni kalau kena air, dia akan segar secara selalu.
2) Gunakan sabun pencerah muka
➨ Zaman sekarang ni banyak sabun pencerah muka yang best, so gunakan sebaik mungkin !
➨ Ingin mencerahkan lagi dan mencantikkan lagi muka dengan cepat ?
➨ Dapatkan muka cantik dan berseri dengan AROMATHERAPY SECRET SOAP TERUNADARA !
➨ Dengan produk ini, anda akan dapat :
1) Menjadikan kulit PUTIH dan BERSERI SERTA MERTA !
Hanya dengan penggunaan setiap hari, anda akan mendapat hasil yang cepat dan berkesan !
2) HARUM dan WANGI
Sekali pakai, bukan saja muka cantik, malah bau pun WANGI seharum KASTURI !

✔ Berminat ?
>> JOM ORDER SEKARANG!! <<
>> SMS atau CALL < 017 705 1651 > SEKARANG!! <<

✔ Produk ini dijamin berkesan



Reply With Quote
  #28  
Old 18-06-2014, 01:10 PM
rumahemas4u rumahemas4u is offline
Super Active

rumahemas4u's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jan 2009
Location: Dealer ONEXOX / Ins&Rtax Murah
Posts: 5,610
Thanks (Received): 15
Likes (Received): 10
Active Level
My Mood:
Default

Mesti ramai yang belum tahu kelebihan AROMATHERAPY SECRET SOAP kan?

Ok kat bawah ni saya senaraikan kebaikan dan kegunaan sabun ni.

1. Merawat & Menghilangkan jerawat
2. Merawat & Menghilangkan parut jerawat & cela
3. Mengurangkan & menyelesaikan masalah jeragat
4. Mengurangkan kedutan pada kulit
5. Mencerahkan kulit yang kusam/gelap
6. Menyamaratakan tona kulit yang tidak sekata
7. Mencerahkan kulit dicelah2 lipatan
8. Boleh digunakan untuk muka & badan
9. Memberi kelembapan yang sempurna
10. Mengurangkan dan menghilangkan tompok hitam
11. Memudarkan parut akibat jerawat
12. Penggunaan berterusan akan membuat kulit lebih bersinar & bermaya tanpa solekan yang tebal
13. Menganjalkan kulit wajah dan badan
14. Membantu merawat masalah Ekzema (Eczema adalah sejenis penyakit kulit yang disebabkan oleh sistem imun badan yang tidak normal (lemah) dan faktor genetik. Masalah ini kebiasaannya dihadapi oleh wanita dan kanak-kanak. Eczema boleh menyebabkan kegatalan pada kulit dan kulit mengelupas. Keadaan ini boleh menjadi bertambah teruk berikutan pengambilan makanan di mana pesakit mempunyai alahan (allergic) terhadap makanan tersebut. Selain itu, menyentuh bahan-bahan alahan dan perubahan suhu secara mendadak juga akan menyembabkan kegatalan pada kulit);
15. Dapat menghilangkan parut

So,apa tunggu lagi?

> JOM BELI SEKARANG! <

Harga PROMOSI sekarang ni hanyalah RM49 (harga sebenar RM69).

Jangan lepaskan peluang untuk mencuba sabun ni.

Kami yakin anda akan berpuas hati selepas mencuba.

Apa tunggu lagi cepat order sekarang sementara stok masih ada.

PM atau komen sekarang untuk order.

>> JOM ORDER SEKARANG!! <<

>>> SMS atau CALL 017 705 1651 SEKARANG!! <<<



Reply With Quote
  #29  
Old 18-06-2014, 05:14 PM
rumahemas4u rumahemas4u is offline
Super Active

rumahemas4u's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jan 2009
Location: Dealer ONEXOX / Ins&Rtax Murah
Posts: 5,610
Thanks (Received): 15
Likes (Received): 10
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by rumahemas4u View Post
Mesti ramai yang belum tahu kelebihan AROMATHERAPY SECRET SOAP kan?

Ok kat bawah ni saya senaraikan kebaikan dan kegunaan sabun ni.

1. Merawat & Menghilangkan jerawat
2. Merawat & Menghilangkan parut jerawat & cela
3. Mengurangkan & menyelesaikan masalah jeragat
4. Mengurangkan kedutan pada kulit
5. Mencerahkan kulit yang kusam/gelap
6. Menyamaratakan tona kulit yang tidak sekata
7. Mencerahkan kulit dicelah2 lipatan
8. Boleh digunakan untuk muka & badan
9. Memberi kelembapan yang sempurna
10. Mengurangkan dan menghilangkan tompok hitam
11. Memudarkan parut akibat jerawat
12. Penggunaan berterusan akan membuat kulit lebih bersinar & bermaya tanpa solekan yang tebal
13. Menganjalkan kulit wajah dan badan
14. Membantu merawat masalah Ekzema (Eczema adalah sejenis penyakit kulit yang disebabkan oleh sistem imun badan yang tidak normal (lemah) dan faktor genetik. Masalah ini kebiasaannya dihadapi oleh wanita dan kanak-kanak. Eczema boleh menyebabkan kegatalan pada kulit dan kulit mengelupas. Keadaan ini boleh menjadi bertambah teruk berikutan pengambilan makanan di mana pesakit mempunyai alahan (allergic) terhadap makanan tersebut. Selain itu, menyentuh bahan-bahan alahan dan perubahan suhu secara mendadak juga akan menyembabkan kegatalan pada kulit);
15. Dapat menghilangkan parut

So,apa tunggu lagi?

> JOM BELI SEKARANG! <

Harga PROMOSI sekarang ni hanyalah RM49 (harga sebenar RM69).

Jangan lepaskan peluang untuk mencuba sabun ni.

Kami yakin anda akan berpuas hati selepas mencuba.

Apa tunggu lagi cepat order sekarang sementara stok masih ada.

PM atau komen sekarang untuk order.

>> JOM ORDER SEKARANG!! <<

>>> SMS atau CALL 017 705 1651 SEKARANG!! <<<



Reply With Quote
  #30  
Old 18-06-2014, 11:04 PM
rumahemas4u rumahemas4u is offline
Super Active

rumahemas4u's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jan 2009
Location: Dealer ONEXOX / Ins&Rtax Murah
Posts: 5,610
Thanks (Received): 15
Likes (Received): 10
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by rumahemas4u View Post
► RAHSIA KULIT YANG CANTIK dalam 3 HARI ◄
Saya tahu ramai orang terutama wanita mempunyai masalah kulit yang tak cantik tapi malu nak mengaku. Selalunya mereka selalu salah beli produk kecantikan sebab tu pakai asyik tak menjadi saja. Sebab muka orang kan lain-lain.
➨ Jadi, cara untuk mendapatkan kulit yang cantik tak ramai orang tahu ialah dengan :
1) Basuh muka setiap hari
Jika anda rasa muka baru bangun pagi atau muka berminyak, basuhlah muka dengan air bersih selalu. Kulit kita ni kalau kena air, dia akan segar secara selalu.
2) Gunakan sabun pencerah muka
➨ Zaman sekarang ni banyak sabun pencerah muka yang best, so gunakan sebaik mungkin !
➨ Ingin mencerahkan lagi dan mencantikkan lagi muka dengan cepat ?
➨ Dapatkan muka cantik dan berseri dengan AROMATHERAPY SECRET SOAP TERUNADARA !
➨ Dengan produk ini, anda akan dapat :
1) Menjadikan kulit PUTIH dan BERSERI SERTA MERTA !
Hanya dengan penggunaan setiap hari, anda akan mendapat hasil yang cepat dan berkesan !
2) HARUM dan WANGI
Sekali pakai, bukan saja muka cantik, malah bau pun WANGI seharum KASTURI !

✔ Berminat ?
>> JOM ORDER SEKARANG!! <<
>> SMS atau CALL < 017 705 1651 > SEKARANG!! <<

✔ Produk ini dijamin berkesan



Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Tags
produk wanita

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump