Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Trading Zone > Health, Beauty, Wellness Products

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #41  
Old 19-02-2014, 03:34 PM
MissZara MissZara is offline
Junior

MissZara's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2014
Posts: 99
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Woooo..syoknya! Ramai yg Pm dan contact kita sb nk jd dropshipper. Alhamdulillah. Dah start jalan dah pun jualan dorang. Senang nk jual katanya..

Opkos la senang jual sb produknya mmg menjadi. Tanpa kulit mengelupas teruk pedih2 tau. Saloma Zara bertindak secara semulajadi. Tak perasan pun korang tgh pakai skin care ni. Best ok!

Sapa nk jd dropshipper, nk tambah income meh la pm ke contact ke. Kalau segan nk di public ni. Its ok, semuanya akan di layan.


P/s: Kalau lewat reply tu sorry ya. Sb byk sgt msg masuk dan saya akan cuba reply satu persatu. Sabarrrrr ye sayang2..
__________________
Malu dengan JERAWAT berketul-ketul?
JERAGAT bertompok-tompok macam corak batik?
KULIT SENSITIF sampai merah-merah satu muka?
SALOMA ZARA "Ultimate Skin Perfection"
Stokis / Agen / Dropship di perlukan.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #42  
Old 20-02-2014, 04:00 PM
MissZara MissZara is offline
Junior

MissZara's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2014
Posts: 99
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by MissZara View Post


Masalah jeragat akan beransur hilang dengan Anti Blemish.

Jeragat pun nangis kalau kita pakai skincare Saloma Zara tauuu..
__________________
Malu dengan JERAWAT berketul-ketul?
JERAGAT bertompok-tompok macam corak batik?
KULIT SENSITIF sampai merah-merah satu muka?
SALOMA ZARA "Ultimate Skin Perfection"
Stokis / Agen / Dropship di perlukan.
Reply With Quote
  #43  
Old 21-02-2014, 04:13 PM
MissZara MissZara is offline
Junior

MissZara's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2014
Posts: 99
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Ramai yang dah berpuas hati uolsss!!. Yang masih tercari2 produk skincare yang meletops boleh hubungi saya. InsyaAllah saya akan berikan penerangan sehabis baik.

Hubungi :-

HOTLINE = 012- 200 7879
Email = [email protected]

atau PM di Cari Gold ya


++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

P/s: Jika anda ingin MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN, sila hubungi kami segera untuk info lanjut.

MODAL MINIMA, KEUNTUNGAN MAKSIMA!!!

Repeat order!! Jom rebut peluang!!

Hubungi :-

HOTLINE = 012- 200 7879
Email = [email protected]

atau PM di Cari Gold ya
__________________
Malu dengan JERAWAT berketul-ketul?
JERAGAT bertompok-tompok macam corak batik?
KULIT SENSITIF sampai merah-merah satu muka?
SALOMA ZARA "Ultimate Skin Perfection"
Stokis / Agen / Dropship di perlukan.
Reply With Quote
  #44  
Old 24-02-2014, 03:04 PM
MissZara MissZara is offline
Junior

MissZara's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2014
Posts: 99
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Sapa nak kulit gebu meletop dan bakal mendapat pujian bakal mak mak mertua RAYA taun ni, jom try Saloma Zara Skincare ni. Kompem krem mulut dok tersenyum sengih sb kene puji makin gojes tawww...
__________________
Malu dengan JERAWAT berketul-ketul?
JERAGAT bertompok-tompok macam corak batik?
KULIT SENSITIF sampai merah-merah satu muka?
SALOMA ZARA "Ultimate Skin Perfection"
Stokis / Agen / Dropship di perlukan.
Reply With Quote
  #45  
Old 25-02-2014, 03:36 PM
MissZara MissZara is offline
Junior

MissZara's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2014
Posts: 99
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

SALOMA ZARA “Ultimate Skin Perfection"

=> Dijamin 100% berkesan, suci & selamat

=> Tona wajah sekata dan tiada lagi berbelak antara wajah & leher

=> Tiada lagi kulit kusam. Wajah mesra kamera dengan efek “3D &
HD”

=> Tiada lagi pigmentasi, tompok hitam, jeragat & jerawat degil

=> Cerah sekata & semulajadi seawal 7 hari. Lulus KKM (Formulasi
Tanpa Parabens. Hydroquinone, Sulfates dan Phthalates)

=> Kulit bagai telur dikupas bukan sahaja putih tapi licin
semulajadi

=> Lulus KKM

=> Sesuai untuk semua jenis kulit

=> Pencerahan semulajadi dalam masa 7 hari

=> Tiada lagi pencerahan sementara

=> Kulit sensitif bukan lagi halangan

=> Sesuai untuk hapuskan jerawat degil

=> Tiada lagi pengelupasan yang memedihkan

=> Hentikan kulit berminyak pada “T-Zone”

=> Mengecilkan pori kulit muka

=> Menghapus jeragat pada wajah dengan berkesan

=> Menghalang kemunculan bintik hitam dan tompok pada kulit

=> Bebas pigmentasi, tona wajah lebih sekata dan terlindung dari
sinar UV

=> Cerah, gebu, berseri, sihat sempurna walaupun tanpa make- up


Ayuh dapatkan sekarang SALOMA ZARA skincare!!
Harga jimat. Wajah pun cantik mulus dan anjal!

Hanya RM89.90 untuk 4 item di dalam pek ekonomi!! Boleh tahan hingga ke 2 bulan!!
__________________
Malu dengan JERAWAT berketul-ketul?
JERAGAT bertompok-tompok macam corak batik?
KULIT SENSITIF sampai merah-merah satu muka?
SALOMA ZARA "Ultimate Skin Perfection"
Stokis / Agen / Dropship di perlukan.
Reply With Quote
  #46  
Old 28-02-2014, 09:37 AM
MissZara MissZara is offline
Junior

MissZara's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2014
Posts: 99
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

TRIAL SET SALOMA ZARA 4 DALAM 1

Set Pencerahan Terunggul Untuk Kulit Wanita Asia! Banyak testimoni yang membuktikan Trial Set ini betul2 berkesan.

HANYA DENGAN SALOMA ZARA PENCERAHAN SEAWAL 7 HARI ! ! !
' Licin bagai telur yang baru dikupas "

Apa yg ada dalam Set Saloma Zara ni ?

White Collagen Beauty Bar 40g
Pearl Day Cream SPF 30 5g
Pearl Night Repair Cream 5g
Anti Blemish Cream 5g


Segera dapatkan Set Pencerah Terulung ini!
PM kami atau hubungi HOTLINE: 012 200 7879

Saloma Zara "Ultimate Skin Perfection"
__________________
Malu dengan JERAWAT berketul-ketul?
JERAGAT bertompok-tompok macam corak batik?
KULIT SENSITIF sampai merah-merah satu muka?
SALOMA ZARA "Ultimate Skin Perfection"
Stokis / Agen / Dropship di perlukan.
Reply With Quote
  #47  
Old 18-03-2014, 08:39 AM
MissZara MissZara is offline
Junior

MissZara's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2014
Posts: 99
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by MissZara View Post


Masalah jeragat akan beransur hilang dengan Anti Blemish.
Jom cantik menjelang Raya tahun ni. Meletop uols dgn kulit mulus gebu hanya dengan SALOMA ZARA! Kompommmm sangat..
__________________
Malu dengan JERAWAT berketul-ketul?
JERAGAT bertompok-tompok macam corak batik?
KULIT SENSITIF sampai merah-merah satu muka?
SALOMA ZARA "Ultimate Skin Perfection"
Stokis / Agen / Dropship di perlukan.
Reply With Quote
  #48  
Old 18-03-2014, 01:24 PM
MissZara MissZara is offline
Junior

MissZara's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2014
Posts: 99
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Ramai yang dah berpuas hati uolsss!!. Yang masih tercari2 produk skincare yang meletops boleh hubungi saya. InsyaAllah saya akan berikan penerangan sehabis baik.

Hubungi :-

HOTLINE = 012- 200 7879
Email = [email protected]

atau PM di Cari Gold ya


++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

P/s: Jika anda ingin MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN, sila hubungi kami segera untuk info lanjut.

MODAL MINIMA, KEUNTUNGAN MAKSIMA!!!

Repeat order!! Jom rebut peluang!!

Hubungi :-

HOTLINE = 012- 200 7879
Email = [email protected]

atau PM di Cari Gold ya
__________________
Malu dengan JERAWAT berketul-ketul?
JERAGAT bertompok-tompok macam corak batik?
KULIT SENSITIF sampai merah-merah satu muka?
SALOMA ZARA "Ultimate Skin Perfection"
Stokis / Agen / Dropship di perlukan.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Tags
produk wanita

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump