Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Trading Zone > Health, Beauty, Wellness Products

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 07-02-2014, 02:43 PM
Maharajawali Maharajawali is offline
Regular

Maharajawali's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2011
Posts: 135
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Tq tt, brg dh smpai. Alhamdulillah xde kemek. Superfast response!
Org rumah suka ur packaging. Katanya x mcm produk local dan
layak je display kat watson, guardian semua, Saya setuju,
Lg cun dari gambar! Thumbs up Saloma Zara!
Harapnya berkesan la nanti. Kompem senang jual!
Thx again for fast service!



Quote:
Originally Posted by MissZara View Post
Tu namanya seksi versi comel ala kpop tuan. Hehehe..

Nama Saloma Zara pun dah epik, apetah lagi posingan comel dr modelnya.


Produk ni ramai dah testimoni, tgh nak meletop, jom ambik peluang jd stokis atau agen la tuan. Senang jual, produk pun jadi. Repeat order kompom selalu!

Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 07-02-2014, 03:29 PM
MissZara MissZara is offline
Junior

MissZara's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2014
Posts: 99
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Hoyoyo View Post
pm sya..mcm mana nk order
Ok saya pm ya tuan.
__________________
Malu dengan JERAWAT berketul-ketul?
JERAGAT bertompok-tompok macam corak batik?
KULIT SENSITIF sampai merah-merah satu muka?
SALOMA ZARA "Ultimate Skin Perfection"
Stokis / Agen / Dropship di perlukan.
Reply With Quote
  #23  
Old 07-02-2014, 09:55 PM
MissZara MissZara is offline
Junior

MissZara's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2014
Posts: 99
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Maharajawali View Post
Tq tt, brg dh smpai. Alhamdulillah xde kemek. Superfast response!
Org rumah suka ur packaging. Katanya x mcm produk local dan
layak je display kat watson, guardian semua, Saya setuju,
Lg cun dari gambar! Thumbs up Saloma Zara!
Harapnya berkesan la nanti. Kompem senang jual!
Thx again for fast service!


Salam Tuan Maharajawali,

Alhamdulillah. Selamat sampai dengan jayanya. Memang ramai cakap tak macam produk local. Boleh cuba ikut cara pakai macam yang saya pm tu ya. Kompem isteri tuan makin cun kulit halus gebu dan mulus cam awek kpop lepas ni. Jangan lepas ni dia ajak di second honeymoon gi Korea sudehhh.. Hehehe..

Kalau minat nk jadi pengedar nanti boleh contact saya balik ya.

Saya jual ya tuan. Terima kasih daun keladi. Nanti bagilah review lagi.
__________________
Malu dengan JERAWAT berketul-ketul?
JERAGAT bertompok-tompok macam corak batik?
KULIT SENSITIF sampai merah-merah satu muka?
SALOMA ZARA "Ultimate Skin Perfection"
Stokis / Agen / Dropship di perlukan.

Last edited by MissZara; 07-02-2014 at 09:58 PM..
Reply With Quote
  #24  
Old 08-02-2014, 02:14 PM
MissZara MissZara is offline
Junior

MissZara's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2014
Posts: 99
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Alhamdulillah. Ramai juga warga CG yg silent readers PM saya. Ada yg minat nk membeli produk dan ada yg minat nk jadi agen atau buat dropship.

InsyaAllah saya akan guide anda. So,nanti dah pakai Saloma Zara Skincare Cosmetic ni boleh join jd agen atau dropshipper pulak ok. Kulit cantik, poket pun masyuk! Produk mmg senang jual. KOmpom!
__________________
Malu dengan JERAWAT berketul-ketul?
JERAGAT bertompok-tompok macam corak batik?
KULIT SENSITIF sampai merah-merah satu muka?
SALOMA ZARA "Ultimate Skin Perfection"
Stokis / Agen / Dropship di perlukan.
Reply With Quote
  #25  
Old 08-02-2014, 08:16 PM
AureLia AureLia is offline
Super Active

AureLia's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Nov 2008
Location: Kuala Lumpur
Posts: 7,709
Thanks (Received): 313
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

TT, produk ni sesuai utk semua jenis kulit ke, camana?
Nanti elok2 takde jerawat kat muka, tetiba ada jerawat, aiyo.
Cer pm cite camne nak beli, camne klu nak dropship, dan camne nak jadi agent. Tq.
__________________
~ If you are depressed, you are living in the past. If you are anxious, you are living in the future.
If you are at peace, you are living in the present. ~
Reply With Quote
  #26  
Old 11-02-2014, 12:35 AM
MissZara MissZara is offline
Junior

MissZara's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2014
Posts: 99
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

[QUOTE=AureLia;19358667]TT, produk ni sesuai utk semua jenis kulit ke, camana?
Nanti elok2 takde jerawat kat muka, tetiba ada jerawat, aiyo.
Cer pm cite camne nak beli, camne klu nak dropship, dan camne nak jadi agent. Tq.

Hi Cik AureLia,

Sorry late reply ya. InsyaAllah semua pakai semua puas hati. Produk Saloma Zara ni tak menipiskan kulit pun. Dia akan berntindak secara semulajadi. So mmg best..

Nanti kita PM ya utk nak beli, nk buat dropship dan agent.

Tq Cik AureLia sayanmmm..
__________________
Malu dengan JERAWAT berketul-ketul?
JERAGAT bertompok-tompok macam corak batik?
KULIT SENSITIF sampai merah-merah satu muka?
SALOMA ZARA "Ultimate Skin Perfection"
Stokis / Agen / Dropship di perlukan.
Reply With Quote
  #27  
Old 13-02-2014, 01:59 PM
MissZara MissZara is offline
Junior

MissZara's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2014
Posts: 99
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Kulit gebu mulus, poket pun masyuk.

Jom join Team Saloma Zara. Anda boleh pilih mengikut modal anda!!
__________________
Malu dengan JERAWAT berketul-ketul?
JERAGAT bertompok-tompok macam corak batik?
KULIT SENSITIF sampai merah-merah satu muka?
SALOMA ZARA "Ultimate Skin Perfection"
Stokis / Agen / Dropship di perlukan.
Reply With Quote
  #28  
Old 13-02-2014, 02:03 PM
Penbiru Penbiru is online now
Legendary Member

Penbiru's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jan 2008
Posts: 13,106
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 162
Active Level
My Mood:
Default

sebelum cahaya kusam bila ambil gambar..selepas terang benderang...
Reply With Quote
  #29  
Old 13-02-2014, 02:15 PM
MissZara MissZara is offline
Junior

MissZara's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2014
Posts: 99
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Punya la sibuk, tak dan nk masuk sehari lebih, PM punya la banyak yg minat nk jd pengedar, nak beli.. Alhamdulillah.

Korang yg berminat kalau malu nk sembang public, boleh PM otey..

__________________
Malu dengan JERAWAT berketul-ketul?
JERAGAT bertompok-tompok macam corak batik?
KULIT SENSITIF sampai merah-merah satu muka?
SALOMA ZARA "Ultimate Skin Perfection"
Stokis / Agen / Dropship di perlukan.
Reply With Quote
  #30  
Old 13-02-2014, 02:17 PM
MissZara MissZara is offline
Junior

MissZara's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2014
Posts: 99
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Penbiru View Post
sebelum cahaya kusam bila ambil gambar..selepas terang benderang...
Gambar tu semua cust yg dah guna bagi tuan. Memang ada perbezaan dengan kulit mereka sebelum dan selepas.
__________________
Malu dengan JERAWAT berketul-ketul?
JERAGAT bertompok-tompok macam corak batik?
KULIT SENSITIF sampai merah-merah satu muka?
SALOMA ZARA "Ultimate Skin Perfection"
Stokis / Agen / Dropship di perlukan.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Tags
produk wanita

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump