Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Love, Relationships

Love, Relationships Share and discuss anything about love and relationships. Share any advices, problems, tips & solutions. Please behave & be open minded OR you will be banned from this section. Keep alert section announcement.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #71  
Old 05-12-2017, 11:01 AM
quackk quackk is offline
Active Member

quackk's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2012
Posts: 1,287
Thanks (Received): 41
Likes (Received): 11
Active Level
My Mood:
Default

kawin je bro... bab kata pepatah kt atas dunia ni payung emas xnampak, dah nampak nnt baru dia tau yg kita nk dia selesa nnt
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #72  
Old 05-12-2017, 11:23 AM
Penbiru Penbiru is offline
Legendary Member

Penbiru's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jan 2008
Posts: 13,326
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 192
Active Level
My Mood:
Default

kahwinlah bro kalau rasa mampu...kalau ada masalah bukan org lain yg rasa..kau juga...bab sedap pun sama bukan org lain rasa...kau juga
Reply With Quote
  #73  
Old 05-12-2017, 11:50 AM
keraskhejong keraskhejong is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2015
Posts: 432
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 14
Active Level
My Mood:
Default

dh mampu kawin je...
lpas ni mintak bos besar tukarkan ke thailand plak...
sana pn cun jugak...jd no.3 plak...
Reply With Quote
  #74  
Old 05-12-2017, 12:04 PM
macellsprvive macellsprvive is offline
Regular

macellsprvive's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Mar 2013
Posts: 605
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 32
Active Level
My Mood:
Default

ini pandangan peribadi aku.
at the end of the day, akan ada 2 jenis penyesalan.
yg 1- penyesalan sebab x buat.
yg ke 2- penyesalan sebab buat.

kalau aku, aku pilih no.2
__________________
Invest only the amount you can lose.

ASB, ETN, QSP, DRGN, ELIX, DGB, ADA, XRP.
ENG, RUP, WABI -> next
Reply With Quote
  #75  
Old 20-12-2017, 11:17 AM
sweetkl sweetkl is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2012
Posts: 1,672
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 67
Blog Entries: 1
Active Level
Default

asalkan halal,

pakistan dtg malaysia pun buat mcm ni, masuk kot sabah, kawin dgn org sabah, dtg kl, kawin org kl, kat pakistan pun ada isteri sorg lg...

bagusnya cakap elok2 kt isteri 1
Reply With Quote
  #76  
Old 20-12-2017, 11:25 AM
MYSCRIFISE MYSCRIFISE is offline
Regular

MYSCRIFISE's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Nov 2008
Posts: 452
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

kalau MAMPU bagitahu isteri pertama ok je..hahaha
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump