Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Love, Relationships

Love, Relationships Share and discuss anything about love and relationships. Share any advices, problems, tips & solutions. Please behave & be open minded OR you will be banned from this section. Keep alert section announcement.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #31  
Old 06-12-2017, 05:07 PM
asx23 asx23 is offline
Active Plus

asx23's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2016
Posts: 2,625
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 184
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by dausbiz View Post
Yang paling tak best jumpa pompuan kaki kikis duit

Juga kalau dapat yang kaya berharta tinggal terus kita

Mula mula tunjuk baik

Lama lama kawan baru tau cerita

Hati hati

Sebaiknya cari ustazah ka kat tahfiz ka

Yang dapat didikan agama

Rasa itu yang terbaik
aik, jumpa pmpuan yg kaki kikis la best..

dia nak kikis, kasi balun kaw2. siang malam kerjakan. baru dia tau.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #32  
Old 06-12-2017, 05:18 PM
dloanman dloanman is offline
Legendary Member

dloanman's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2012
Posts: 11,211
Thanks (Received): 27
Likes (Received): 128
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ajai12 View Post
Salam warga cg.

ini adalah perbincangan santai dan tiada menyebelahi mana mana pihak.

Effort. yes. perempuan dan lelaki mesti tengok effort pasangan mereka dalam perhubungan mereka.

masalahnya. bila dah bagi effort. effort tu tak nampak. and other side pertikaikan benda ni.

"you setiap malam keluar lepak ngan kawanČ you. you takde masa pun untuk i"
bila dah beri masa kat dia. and our conversation mesti tak lama sebab apa? sebab si dia jenis tak suka soalan remeh temeh.

"dah makan?"

"dah"

"makan apa?"

"tu pun nak tanya ke."

and the conversation will stop there.

aku plak jenis suka banyak tanya. dari pertanyaan aku. aku akan buat benda tu jadi conversation yang fun and santai.

tapi si dia jenis kene tanya yang penting je. "tanya lah i suka apa".. bila dah tanya. si dia akan balas sepatah sepatah je. lepastu stop conversation. she never ask me back the same question.

SHE NEVER ASK ME WHAT I LIKE WHAT I DISLIKE. WHAT SHE DO IS ALWAYS SAY THAT SHE LIKE THIS SHE DISLIKE THAT. tapi yang banyaknya tentang apa yang dia dislikes.

ye aku tau bila dia bgtau benda yang dia tak suka. dia taknak kita buat benda tu. and yes. kita pun tak buat lah benda tu.

it become worst bila dia suh aku berubah itu ini.aku pun okay lah. berubah pun perlu masa. tapi bila aku suruh dia berubah sedikit pun. dia kata "THIS IS ME. IF YOU CANNOT ACCEPT ME. GO AWAY. IF YOU TAK BOLEH NAK TERIMA CARA I. TAK BOLEH NAK ACCEPT DIRI I. YOU BOLEH PERGI"
wehhhh. WTF do.

aku ada tegur dia bab answering phone call. dia pulak jenis perempuan yang agak kasar (sabahan jenis kasar) y'll know kan kalau dah kasar macammana. aku tegur je "boleh tak kalau angkat phone bila i call tu lelembut sikit, ini tak angkat call macam nak terus maki orang"
then dia kata. "i memang kasar. dengan adik beradik i pun i kasar" WEH. I KNOW YOU KASAR. BUKANNYA SURUH YOU TERUS JADI SOTONG. NO. thats not what i want. i want is more polite. tu je. kang bila dah jadi bini nanti orang kata bini kau angkat call macamtu? "HAA KENAPA?!"(first word i hear after she pickup the call)

Now dia kata. dia penat. dia penat sebab hold this thing. dia kata dia takde perasaan dah macam mana mula mula perasaan dia kat aku.

last msg dia pagi tadi pun "Dahlah, I penat"


i dont wanna ruin more the relationship. so i keep myself silent. dengan dia je aku diam. aku banyak ye kan aja. aku tak melawan. sebab kalau aku melawan. tak jadi apa. malah lebih teruk. sebab apa? sebab dia jenis keras kepala, degil and a bit temper.

Tapi kan. aku suka cara layanan dia bila dengan aku face to face. kelembutan dia. boleh bergurau. tapi bila txting. apa yang aku cakap semua dia salah erti kan.
bunga bukan sekuntum, kumbang bukan seekor
patah tumbuh hilang berganti
carilah yg bakal isteri solehah yg akan menjadi ibu kpd anak2 mu

kata ustaz abdul somad

kata aku ni kasar sikit;
apam bukan 1, ada beribu2 lagi belilah di mana2 gerai walau rupanya sama tapi bau, warna & rasanya lain2 ikut suka kau lah jang sbb kau yg nak makan ekekekkeke
Reply With Quote
  #33  
Old 06-12-2017, 05:20 PM
imrantech imrantech is offline
Active Member

imrantech's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2013
Posts: 1,459
Thanks (Received): 24
Likes (Received): 36
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by dausbiz View Post
Yang paling tak best jumpa pompuan kaki kikis duit

Juga kalau dapat yang kaya berharta tinggal terus kita

Mula mula tunjuk baik

Lama lama kawan baru tau cerita

Hati hati

Sebaiknya cari ustazah ka kat tahfiz ka

Yang dapat didikan agama

Rasa itu yang terbaik
ustazah, hafizah tu semua depa biasa akan cari pasangan sama ustaz,hafiz



pernah jumpa ustazah kahwin artis? ahli sukan? ahli politik?
haa.. mesti takda kan?
Reply With Quote
  #34  
Old 06-12-2017, 05:55 PM
abukrokok abukrokok is offline
Active Member

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Aug 2012
Posts: 2,292
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 19
Active Level
My Mood:
Default

perempuan ; you asyik kluar dgn kawan je. kawan lg penting dri i kan?
lelaki : okla i xkeluar lg kkkkkkk

lelaki : you jangan la kluar kluar sgt dgn dorang tu. i xsedap hati la
perempuan : ala u ni... jangan nk jeles xtentu pasal la...diaorang kawan i je...jgnla mengongkong.
Reply With Quote
  #35  
Old 06-12-2017, 05:57 PM
nonoo1 nonoo1 is offline
Super Active

nonoo1's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Oct 2010
Posts: 5,199
Thanks (Received): 30
Likes (Received): 61
Active Level
Default

aku assume, dia banyak orang nk layan text..
jd hg adalah orang yg dia malas layan..
ataupun hati dia takda kat hg, jadi move on ja lah..
tak caya hg try cari skandal.. kalo hg syok layan skandal hg, hg akan text cmtu gk kat awek hg..
bab jumpa mmg ok sbb komitment lain ditangguhkan.. hehehe
kawan aku sebijik perangai cmni.. kalo start nk dating ngn skandal mula la hangin ngn awek sendiri.. camna la awek dia bole tahan..

ni imiginasi penulis je ya tt
Reply With Quote
  #36  
Old 06-12-2017, 06:03 PM
jaws_am jaws_am is online now
Super Active

jaws_am's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2008
Location: wherever you are
Posts: 5,253
Thanks (Received): 47
Likes (Received): 389
Active Level
Default

effort2 nih tgk lepas kahwin..

btw apa kes thread love n relationchip duk atas..
__________________
So long, and thanks for all the fish
Reply With Quote
  #37  
Old 06-12-2017, 06:56 PM
Jackhalid Jackhalid is offline
Super Active

Jackhalid's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: May 2008
Location: Shah Alam, Setapak, Georgetown, Melaka dll
Posts: 5,163
Thanks (Received): 332
Likes (Received): 150
Active Level
My Mood:
Default

blah je dari pompuan gitu. hahaha. senang je

ramai lagi wanita lebih baik di luar sana. rilek laa...

__________________
Nak belajar buat kek kafe cara yang mudah?
KLIK SINI Untuk Tonton VIDEO PERCUMA!


Reply With Quote
  #38  
Old 20-12-2017, 10:01 AM
sweetkl sweetkl is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2012
Posts: 1,672
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 67
Blog Entries: 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by imrantech View Post
ustazah, hafizah tu semua depa biasa akan cari pasangan sama ustaz,hafiz



pernah jumpa ustazah kahwin artis? ahli sukan? ahli politik?
haa.. mesti takda kan?
skrg ni tak juga, rmi ustaz2 dh tak cari ustazah,ustazah2 pun tak cari ustaz,

klau student coz agama kt mesir pun, yg lelaki cari student medic perempuan, lebih bergaya katanya...

ustazah tahfiz pun tak pilih ustaz2 tahfiz, diorg pun tau jgk, bukan semua ustaz tahfiz baik, kata diorg,

skrg ni boleh tgk je rmi lelaki yg bkn aliran agama, tp isterinya berniqob, rmi juga pegawai2 isteri bertudung labuh,

dan juga ramai ustaz, yg wifenya kaki selfie di FB, bermekap tebal2,

yg aliran keduniaan macam kejuruteraan dan medic, yg suami berjanggut, yg isteri ustazah hafizah,

bergantung pada taste masing2, bergantung pada niat masing2..

tp klau suami kurang ilmu agama dr isteri, jgn segan la menuntut ilmu, mungkin jauh beza qualiti bacaan alquran kita dgn isteri kita, mungkin isteri lebih rajin tahajjud dr kita,

bayangkan la, kita baca alquran, isteri bole tegur dr dapur sambil memasak... dgr dan cepat tangkap betul..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump