Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Love, Relationships

Love, Relationships Share and discuss anything about love and relationships. Share any advices, problems, tips & solutions. Please behave & be open minded OR you will be banned from this section. Keep alert section announcement.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 05-09-2017, 01:09 PM
roslinda roslinda is offline
Active Member

roslinda's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jun 2006
Posts: 1,849
Thanks (Received): 8
Likes (Received): 2
Active Level
Default Ex husband buat kacau

assalamualaikum,
nak tanya kpd kawan2 yg kje JPJ kat kelantan atau mana2 atau badan beruniform.... ex husband saya bekerja di JPJ bukit jawa selinsing.. dan telah berkahwin lain dan mempunyai anak perempuan... problem saya sekarang dia kerap menggangu saya dan anak2 saya..... nafkah memang bermasalah... saya memang tiada masalah untuk membenarkan dia melawat dan membawa anak2 tido dirumahnya walaupun mahkamah telah menetapkan anak tidak dibenarkan bermalam dirumahnya kecuali saya ada... tetapi masalahnya dia menggangu anak2 sehingga melibatkan persekolahan anak2.... parent dia pernah call saya minta kebenaran untuk ponteng anak saya sekolah disebabkan ingin bercuti ke Bukit Gambang... memang sy terkejut...... siap nak beli MC lg dengan doktor.... MALUUUUU... BADAN BERUNIFORM YANG DIKAGUMI OLEH MASYARAKAT MEMBELI MC!!!!! sekarang saya ingin pembelaan untuk anak2 supaya tidak terikut jejak langkah yg bermasalah... sy cuba yg terbaik.... problemnya dia masih menggangu anak saya..... MOHON KAWAN2 YG TAHU PROSEDUR YG SEPATUTNYA SAYA AMBIL TINDAKAN TERHADAP KELAKUANNYA.... saya ada terfikir untuk membuat laporan polis terhadap keluarganya kerana menggangu pelajaran anak2. Harap kawan2 dapat membantu... dan jika ketua jabatannya mengetahui masalah ini harap dapat membantu....
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 05-09-2017, 06:03 PM
gadgetmall gadgetmall is offline
Super Active

gadgetmall's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Oct 2008
Posts: 6,989
Thanks (Received): 10
Likes (Received): 13
Active Level
My Mood:
Default

kalau dah mak mertua pon sekepala susah la.

tapi "mahkamah telah menetapkan anak tidak dibenarkan bermalam dirumahnya kecuali saya ada"

azankan kat telinga dia la ayat atas ni.

puan at the upper hand.

kalu die mcm2 buat je report.

lagipon die siap beli2 mc bagai tu.
bole wat lauk tambah.
__________________
amin...
bersyukur dngn ape yg dah jadi..
sesungguhnye lebih rmai lg orang yg tidak bernasib baik..
Reply With Quote
  #3  
Old 08-09-2017, 11:19 AM
ekptd ekptd is offline
Permanently Banned - Multiple ID

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2016
Posts: 2,536
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 199
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by roslinda View Post
assalamualaikum,
nak tanya kpd kawan2 yg kje JPJ kat kelantan atau mana2 atau badan beruniform.... ex husband saya bekerja di JPJ bukit jawa selinsing.. dan telah berkahwin lain dan mempunyai anak perempuan... problem saya sekarang dia kerap menggangu saya dan anak2 saya..... nafkah memang bermasalah... saya memang tiada masalah untuk membenarkan dia melawat dan membawa anak2 tido dirumahnya walaupun mahkamah telah menetapkan anak tidak dibenarkan bermalam dirumahnya kecuali saya ada... tetapi masalahnya dia menggangu anak2 sehingga melibatkan persekolahan anak2.... parent dia pernah call saya minta kebenaran untuk ponteng anak saya sekolah disebabkan ingin bercuti ke Bukit Gambang... memang sy terkejut...... siap nak beli MC lg dengan doktor.... MALUUUUU... BADAN BERUNIFORM YANG DIKAGUMI OLEH MASYARAKAT MEMBELI MC!!!!! sekarang saya ingin pembelaan untuk anak2 supaya tidak terikut jejak langkah yg bermasalah... sy cuba yg terbaik.... problemnya dia masih menggangu anak saya..... MOHON KAWAN2 YG TAHU PROSEDUR YG SEPATUTNYA SAYA AMBIL TINDAKAN TERHADAP KELAKUANNYA.... saya ada terfikir untuk membuat laporan polis terhadap keluarganya kerana menggangu pelajaran anak2. Harap kawan2 dapat membantu... dan jika ketua jabatannya mengetahui masalah ini harap dapat membantu....
Boleh report polis.
Then diskas dgn lawyer utk dptkan restraining order dari ex husband.
Printkan whatssap msg semua tu.
Dptkan dgn cikgu rekod kehadiran dan beli mc semua.
Reply With Quote
  #4  
Old 12-09-2017, 11:52 AM
msapar msapar is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2008
Posts: 804
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 7
Active Level
Default

Sesekali poteng untuk bercuti/holiday biasa ler, terutama budak yg bukan dalam tahun peperiksaan, kawan memang biasa buat ler, time nie best pi holiday tak ramai orang, jln tak jem. Apa ada hal
Reply With Quote
  #5  
Old 12-09-2017, 11:58 AM
Penbiru Penbiru is offline
Legendary Member

Penbiru's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jan 2008
Posts: 13,326
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 192
Active Level
My Mood:
Default

benci betul aku kalau keluarga mertua campur tangan ni...
Reply With Quote
  #6  
Old 13-09-2017, 10:26 AM
roslinda roslinda is offline
Active Member

roslinda's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jun 2006
Posts: 1,849
Thanks (Received): 8
Likes (Received): 2
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by msapar View Post
Sesekali poteng untuk bercuti/holiday biasa ler, terutama budak yg bukan dalam tahun peperiksaan, kawan memang biasa buat ler, time nie best pi holiday tak ramai orang, jln tak jem. Apa ada hal
bagi saya sekolah 1st and then holiday... ttp jika ada perkara yg tidak boleh dielakkan ... ok lee... klu just nak holiday biasa2 jeee... minta maaf laa...
Reply With Quote
  #7  
Old 14-09-2017, 03:50 PM
Boy99 Boy99 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2017
Posts: 20
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by msapar View Post
Sesekali poteng untuk bercuti/holiday biasa ler, terutama budak yg bukan dalam tahun peperiksaan, kawan memang biasa buat ler, time nie best pi holiday tak ramai orang, jln tak jem. Apa ada hal
Betul tu bg can je la...andai tiada perasaan dendam dalam hati..semua ni xkan jadi isu...tolak ansur dalam jaga anak..jgn kerana anda berdua anak2 terseksa...benda da berlalu redha la..mmg susah melupakan tapi pikirkan la demi anak2

#luahan rasa seorang insan yg pnah jadi rebutan ibubapa..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump