Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Love, Relationships

Love, Relationships Share and discuss anything about love and relationships. Share any advices, problems, tips & solutions. Please behave & be open minded OR you will be banned from this section. Keep alert section announcement.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 10-02-2016, 11:52 PM
cre8tive cre8tive is offline
Legendary Member

cre8tive's Avatar
 
Trader Rating: (21)
Join Date: Oct 2008
Posts: 14,628
Thanks (Received): 24
Likes (Received): 122
Active Level
My Mood:
Default

senang jer. pasti'n kita ada FB. rajin2lah mengepos. kalau dia "like" itulah tanda dia suke kite.ekekeke
__________________
LOGO | BUSINESS CARD | FLYERS | FB TIMELINE | STICKADZ
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 11-02-2016, 08:55 PM
myhana myhana is offline
Active Member

myhana's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2012
Posts: 1,745
Thanks (Received): 67
Likes (Received): 4
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by cre8tive View Post
senang jer. pasti'n kita ada FB. rajin2lah mengepos. kalau dia "like" itulah tanda dia suke kite.ekekeke
Yeke pakcik? Me suka ja like post kwn kat Fb,tp x pernah plak suka kat dia. Lagipun post dia bagus la,berilmiah gitu haha...

Ntahla. Klu dia suka- dia akan bersedia kongsi perkara2 yg rahsia la kot. Cuba la berbual dgn dia. Klu dia biasa2 ja,mgkn dia anggap tt kwn biasa ja. Tp klu dia cam glowing plus segan2 camtu...hurmm, dia syok kat tt la kot .
Reply With Quote
  #13  
Old 11-02-2016, 09:00 PM
aca176 aca176 is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (6)
Join Date: Mar 2009
Posts: 4,581
Thanks (Received): 40
Likes (Received): 19
Active Level
My Mood:
Default

ikut pengalaman xseberapa..kalau pompuan suke aku dia akan jd gugup klau berdepan.. kalau call atau mesej pun dia akan jd paling sopan. sng je nk tgk dan rasa klau perkara tu berlaku.
Reply With Quote
  #14  
Old 11-02-2016, 09:22 PM
cre8tive cre8tive is offline
Legendary Member

cre8tive's Avatar
 
Trader Rating: (21)
Join Date: Oct 2008
Posts: 14,628
Thanks (Received): 24
Likes (Received): 122
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by myhana View Post
Yeke pakcik? Me suka ja like post kwn kat Fb,tp x pernah plak suka kat dia. Lagipun post dia bagus la,berilmiah gitu haha...

Ntahla. Klu dia suka- dia akan bersedia kongsi perkara2 yg rahsia la kot. Cuba la berbual dgn dia. Klu dia biasa2 ja,mgkn dia anggap tt kwn biasa ja. Tp klu dia cam glowing plus segan2 camtu...hurmm, dia syok kat tt la kot .
tp ada kes camtu hana, dia suka kita dlm diam dgn cara like apa yg kita post. tp tak semualah mcm hana kan like jgk tp tak suka pun kat kwn tu. pakcik like u...ehhhhh waitttt..pakcik like your statement..bab ni kena dgr pandangan dr perempuan sendiri, mcm hana. kalau makciknya tau pakcik sesat kat thread ni masaklah pakcik, usik2 hana plak tu. bole tido luar b'alas'n sekampit tanah gambut dibuatnya..
__________________
LOGO | BUSINESS CARD | FLYERS | FB TIMELINE | STICKADZ
Reply With Quote
  #15  
Old 13-02-2016, 09:48 AM
apoeki apoeki is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2012
Posts: 3,188
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 16
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by myhana View Post
Yeke pakcik? Me suka ja like post kwn kat Fb,tp x pernah plak suka kat dia. Lagipun post dia bagus la,berilmiah gitu haha...

Ntahla. Klu dia suka- dia akan bersedia kongsi perkara2 yg rahsia la kot. Cuba la berbual dgn dia. Klu dia biasa2 ja,mgkn dia anggap tt kwn biasa ja. Tp klu dia cam glowing plus segan2 camtu...hurmm, dia syok kat tt la kot .
cm ada pengalaman
Reply With Quote
  #16  
Old 16-02-2016, 07:47 AM
myhana myhana is offline
Active Member

myhana's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2012
Posts: 1,745
Thanks (Received): 67
Likes (Received): 4
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by apoeki View Post
cm ada pengalaman
Haha..pengalaman suka org? Mesti la ada . Tp sampai hari ni dia x tau hahaha..
Reply With Quote
  #17  
Old 16-02-2016, 08:33 AM
apoeki apoeki is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2012
Posts: 3,188
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 16
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by myhana View Post
Haha..pengalaman suka org? Mesti la ada . Tp sampai hari ni dia x tau hahaha..
cer citer..hahahaha
Reply With Quote
  #18  
Old 28-02-2016, 02:45 AM
plasticruler plasticruler is offline
Active Member

plasticruler's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2011
Location: Klang Valley
Posts: 1,700
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

xtau lah tp sllu mmg dpt rasa kalau2 pompuan tu suka kat aku...kdg2 layanan dia lain..suka2 merajuk...selalu menjadi penyokong..pegi bercuti msti beli buah tgn yg spesel utk aku je..then..dlm 1 ms yg sama 2 org pompuan luahkan prasaan kat aku dgn sms.walaupun kpl otak aku ni mmg gila sikit aku reject cara elok.tp pilih sorang yg mmg aku pun minat gak..hahaha.xtau lah..nk kata hensem tak jg..xsangka ada peminat..wakaka
__________________
"Masing-masing tak nak mengambil Iktibar atau hikmah dari kisah Habil Qabil"
Reply With Quote
  #19  
Old 29-02-2016, 03:52 PM
ikhmal_ok ikhmal_ok is offline
Super Active

ikhmal_ok's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Aug 2009
Posts: 8,538
Thanks (Received): 93
Likes (Received): 23
Active Level
Default

takyah tunggu tanda, try ajak kahwin. kalau dia suka,,,dia terima.
__________________
ISLAM itu "Advanced"
"I Shoot Arrows"
Berminat dengan aktiviti sukan memanah, ingin membeli panah moden ? sila lihat koleksi panah yang saya jual: http://www.carigold.com/portal/forum...d.php?t=314535
Reply With Quote
  #20  
Old 29-02-2016, 03:57 PM
ikhmal_ok ikhmal_ok is offline
Super Active

ikhmal_ok's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Aug 2009
Posts: 8,538
Thanks (Received): 93
Likes (Received): 23
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by TengkuHaadi View Post
Pelik, lelaki zaman skrg Clueless mende2 basic ni.

First, tanda perempuan tu suka kt kita ke tak kalu dia curi2 tgk kt tt.
macam sekolah menengah pulak nak tau pompuan suka ke dak ajak le dia keluar jalan2,,,kalau dah 5x keluar tu kira suka ler.
__________________
ISLAM itu "Advanced"
"I Shoot Arrows"
Berminat dengan aktiviti sukan memanah, ingin membeli panah moden ? sila lihat koleksi panah yang saya jual: http://www.carigold.com/portal/forum...d.php?t=314535
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump