Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Love, Relationships

Love, Relationships Share and discuss anything about love and relationships. Share any advices, problems, tips & solutions. Please behave & be open minded OR you will be banned from this section. Keep alert section announcement.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 02-11-2010, 04:50 PM
eday84 eday84 is offline
CG Top Poster Club

eday84's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jan 2009
Location: Rawang
Posts: 27,474
Thanks (Received): 55
Likes (Received): 58
Blog Entries: 62
Active Level
My Mood:
Default

erm kenangan pahit la tanak cite.. sorg je pun ex gf hehe..
nanti ujan
__________________
[ 7stones | Bust Cream | Whitening Cream | Ora Matte | alturl.com/vmnoh ]
Ordinary people are obsessed with entertainment. The best are obsessed with education
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 02-11-2010, 04:54 PM
anuarul anuarul is offline
CG Top Poster Club

anuarul's Avatar
 
Trader Rating: (55)
Join Date: Jan 2009
Posts: 26,034
Thanks (Received): 76
Likes (Received): 13
Active Level
Default

mcm eden...eden lupe eey sumo nyo....nak konang konang apo laie jang...di konang konang merano badannnn...hahahahahaa
__________________
RUANG IKLAN UNTUK DISEWA!!!! PM PM PM!!
RUANG IKLAN UNTUK DISEWA!!!! PM PM PM!!
RUANG IKLAN UNTUK DISEWA!!!! PM PM PM!!
RUANG IKLAN UNTUK DISEWA!!!! PM PM PM!!
Reply With Quote
  #23  
Old 02-11-2010, 04:58 PM
apiz89 apiz89 is offline
Active Member

apiz89's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2010
Location: wEst tO thE EAst
Posts: 2,308
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default

paling best pn bwk die g jln2 ngn keta baru..
hehehe
Reply With Quote
  #24  
Old 02-11-2010, 05:00 PM
RINI ROSES RINI ROSES is offline
Legendary Member

RINI ROSES's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2007
Location: club & pub 77
Posts: 17,227
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

aku takleh lupa kenangan bila hati aku dipatahkan, dicalarkan, dilukakan, dirobekkan...dipijak2 seolah aku takda hati dan perasaan! dasar jantan tak guna!itulah kenangan yg paling aku takleh lupakan...aku sayang sepenuh hati senang2 dia blah macam tu jek...jantan hangsua!
__________________
wIngS NeVer DiE...!
Reply With Quote
  #25  
Old 02-11-2010, 05:00 PM
cyberbot cyberbot is offline
Regular

cyberbot's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Jul 2010
Posts: 456
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

kngn yg sukar dilupakan? die raba aku smpai ak jd tkt, las2 aku cabut..putus trus ngn dia...
__________________
PASAIPA LA JADI LAGU NI
Reply With Quote
  #26  
Old 02-11-2010, 05:01 PM
hornarq hornarq is offline
Active Member

hornarq's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Mar 2010
Posts: 2,297
Thanks (Received): 17
Likes (Received): 3
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by anuarul View Post
mcm eden...eden lupe eey sumo nyo....nak konang konang apo laie jang...di konang konang merano badannnn...hahahahahaa
eden pulok tok buloh nak konang laie haa...sbbnyo eden pun lupo brp banyok edenyo ex-gf..raso2nyo la lobih 10 org...konangan manis eden mesti la byk dari pahitnyo...
Reply With Quote
  #27  
Old 02-11-2010, 05:02 PM
oxygenO2 oxygenO2 is offline
Legendary Member

oxygenO2's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Apr 2008
Posts: 12,194
Thanks (Received): 26
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by chayroul View Post
kenangan tak dapat dilupakan..bila dalam proses nak clash, pergi umah sewa dia hari malam, dia tak mo kuar, panjat pintu pagar...tak lama pastu keter peronda datang siap suluh ngan sport light lagi, malu jiran dia semua tengok...sampai hati dia telefon polis...nasib baik polis ok..settle kat situ, polis suruh blah...polis terbaik penah jumpa siap kata2 nasihat lagi...itu lah kali terakhir aku ngan dia, sekarang dah 10 tahun tak dengar ceriter...per2 pon skang dia dah beranak 4, kawin ngan opismate dia huhuhuh..
hahaha..padan muke hang bro...
aku kapel 4 thn,last2 ex gf berubah ati mase dia praktikal 3 bln...jumpe mamat ofismate gak...
ayat dia sng jer ''aku dh jumpe org yg lbh baik..''

ntah bape dozen sumpah seranah aku bg kt dia mase tuhhh...
Reply With Quote
  #28  
Old 02-11-2010, 05:03 PM
akukurt akukurt is offline
Legendary Member

akukurt's Avatar
 
Trader Rating: (10)
Join Date: Feb 2010
Location: GBP/USD
Posts: 10,592
Thanks (Received): 59
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by chayroul View Post
kenangan tak dapat dilupakan..bila dalam proses nak clash, pergi umah sewa dia hari malam, dia tak mo kuar, panjat pintu pagar...tak lama pastu keter peronda datang siap suluh ngan sport light lagi, malu jiran dia semua tengok...sampai hati dia telefon polis...nasib baik polis ok..settle kat situ, polis suruh blah...polis terbaik penah jumpa siap kata2 nasihat lagi...itu lah kali terakhir aku ngan dia, sekarang dah 10 tahun tak dengar ceriter...per2 pon skang dia dah beranak 4, kawin ngan opismate dia huhuhuh..
pergh... gilo punye awek... camsial perangai...

rilek bro, laki cool je..
Reply With Quote
  #29  
Old 02-11-2010, 05:04 PM
oxygenO2 oxygenO2 is offline
Legendary Member

oxygenO2's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Apr 2008
Posts: 12,194
Thanks (Received): 26
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by zanuar View Post
dapat pecah dara...
bg link fb ex gf ko,aku nk tanye tul ke x..
Reply With Quote
  #30  
Old 02-11-2010, 05:04 PM
RIDERFx RIDERFx is offline
Active Member

RIDERFx's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2010
Posts: 1,940
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

kenanagan ku dapat untung forex berganda ganda
__________________
Just Bring Its!
Projek Tebus Kekalahan FOREX Bersama ,tiada stress,tak perlu indicator ATAU EA.Dijamin profit 100%.LAPTOP MURAH http://terbaik.hpage.com/
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump