Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Love, Relationships

Love, Relationships Share and discuss anything about love and relationships. Share any advices, problems, tips & solutions. Please behave & be open minded OR you will be banned from this section. Keep alert section announcement.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 26-06-2010, 03:37 PM
wanzex wanzex is offline
CG Top Poster Club

wanzex's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2006
Location: Di Pintu Lailatul Qadar
Posts: 35,575
Thanks (Received): 1106
Likes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Default Suka Isteri Orang

entahlah apa yang berlaku pada si A sekarang nih....
punyalah banyak gadis-gadis yang belum kawen kat tempat kerja si A nih tapi si A suka tengok isteri orang. Si A suka tengok isteri orang bukan kerana berfikiran kuning....tetapi ada sesuatu yang menarik membuat si A tertarik. Dari segi perwatakan mereka yang cool dan matang membuat si A rase mempunyai perasaan sesuatu.Tetapi si A tak tahu nak istilah perasaan dia ni.Kat tempat kerja si A ni ada seorang kakak yang dah berkahwin dan mempunyai 4 orang anak. Si A suka tengok dia. Selama si A bekerja kat sini x pernah ada perasaan suka tengok bini orang kikhik pelik lak si A.......... tolonglah si A klu korang ada cara nak setel problem si A..... si A takut mereka tersalah sangka pada si A... si A bukan nak buat benda x elok malah x pernah terlintas ponadoi
tengok bini orang dosa
__________________
Dunia Kian Berubah
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 26-06-2010, 03:53 PM
wanzex wanzex is offline
CG Top Poster Club

wanzex's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2006
Location: Di Pintu Lailatul Qadar
Posts: 35,575
Thanks (Received): 1106
Likes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Default

~Ya Allah sesungguhnya
Aku lemah tanpa petunjukMu
Aku buta tanpa bimbinganMu
Aku cacat tanpa hidayahMu
Aku hina tanpa rahmatMu~
__________________
Dunia Kian Berubah
Reply With Quote
Likes pecot85 liked this post
  #3  
Old 26-06-2010, 04:02 PM
gandaduit gandaduit is offline
Super Active

gandaduit's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Mar 2008
Posts: 8,443
Thanks (Received): 27
Likes (Received): 3
Active Level
My Mood:
Default

A tu pondan ker??
Reply With Quote
  #4  
Old 26-06-2010, 04:16 PM
NEMO NEMO is offline
CG Super Hardcore

NEMO's Avatar

 
Trader Rating: (243)
Join Date: Jan 2007
Location: 10-30% bulanan tanpa gagal..berminat?
Posts: 108,705
Thanks (Received): 1026
Likes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Default

isteri orang matang dan pandai menggoda ..ekeke
Reply With Quote
  #5  
Old 26-06-2010, 04:23 PM
akukurt akukurt is offline
Legendary Member

akukurt's Avatar
 
Trader Rating: (10)
Join Date: Feb 2010
Location: GBP/USD
Posts: 10,592
Thanks (Received): 59
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

my taste.. i loike.
Reply With Quote
  #6  
Old 26-06-2010, 05:11 PM
Micky.JeMy Micky.JeMy is offline
Regular

Micky.JeMy's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2010
Posts: 166
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

aku pn suke gak... hehe
Reply With Quote
  #7  
Old 26-06-2010, 05:13 PM
niko niko is offline
Active Plus

niko's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Jun 2009
Posts: 3,052
Thanks (Received): 25
Likes (Received): 1
Active Level
Default

isteri orng pon,dah klau body brgetah gi,sape tak pndng ooi....hahahhaa
Reply With Quote
  #8  
Old 26-06-2010, 05:14 PM
Norfazli Norfazli is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2007
Posts: 3,203
Thanks (Received): 89
Likes (Received): 0
Active Level
Default

syaitan pun suka goda.
kalau suka anak dara.biasanya akhirnya akan kahwin.
kalau suka isteri orang.biasanya akhirnya berlaku penceraian,pembunuhan(mungkin),anak-anak isteri tu terabai+jadi stress+mungkin berpersepsi negatif terhadap tuhan.
Reply With Quote
  #9  
Old 26-06-2010, 05:15 PM
qarzza qarzza is offline
Active Plus

qarzza's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Oct 2008
Location: Ampang
Posts: 4,377
Thanks (Received): 28
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

jgn wei... lau dpt bini org pon, tak mustahill bile dah kawin ngan die nnt, die buat lagi macam tu...
__________________
######################
Reply With Quote
  #10  
Old 27-06-2010, 12:34 PM
wanzex wanzex is offline
CG Top Poster Club

wanzex's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2006
Location: Di Pintu Lailatul Qadar
Posts: 35,575
Thanks (Received): 1106
Likes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by NEMO View Post
isteri orang matang dan pandai menggoda ..ekeke
yg pandai goda tu yg x tahan mak oiiiii......
kita ni selalu lemah jika pompuan yg goda. huhuhuhu!
__________________
Dunia Kian Berubah
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump