Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Properties Discussions

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #31  
Old 03-10-2017, 04:14 PM
noOb noOb is online now
Active Plus

noOb's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Aug 2007
Location: Bt.Pahat~Maluri~Jln.Ipoh
Posts: 2,995
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 4
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Ahmad07 View Post
aku baru je angkat satu apartment kat area XXX, dlm proses apply loan... bakal ada LRT/MRT nanti, tapi skang takde ape2 lagi... ada sorang investor merangkap subleter gi tengok unit aku beli tu minggu lepas, utk buat sublet.. die cakap dah ada 2 unit kat situ yg dia beli... skang nak tambah unit sublet.. aku cakap beli harga XXX die terkejut... sebab die beli dalam range harga 35k hingga 40k lebih mahal dari yg aku beli... hahaha.. ni skill berkawan ngan ejen hartanah merangkap investor yg aktif...

sewa kosong pun sini dah boleh positif cash flow sket... brader yg buat sublet tu bleh dapat positif cash flow rm700++ sbulan, sewa per head... memang hot gak kawasan ni... aku target dalam masa tedekat nak tambah lagi unit kat sini kalo jumpa unit yg bagus, harga murah, condition rumah ok...
Ape nama area tu..share sket tuan
__________________
~YNWA~
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #32  
Old 17-10-2017, 10:55 PM
im755 im755 is offline
Active Plus

im755's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Apr 2006
Posts: 4,175
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 52
Active Level
My Mood:
Default

kat semenyih rumah mahal ker?
sebab byk project kat semenyih.

eco world
sp setia
tropikana
mkh
parkland
boistead property
diamond city
Reply With Quote
  #33  
Old 18-10-2017, 10:59 AM
putrazan putrazan is offline
Active Plus

putrazan's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Oct 2010
Posts: 3,330
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 3
Active Level
My Mood:
Default

Selain MRT2 Sg Buloh-Serdang-Putrajaya, dan LRT3 extension ke Johan Setia Klang, boleh survey jugak new access highway under construction.
Highway SUKE (Sg Besi Ulu Kelang)
Highway EKVE ( Sg Long Kajang, Bandar Mahkota, Cheras)
Highway DASH ( Damansara Shah Alam)
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold