Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Offline Business, Entrepreneur Discussion

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 29-03-2014, 03:26 AM
susah2je susah2je is offline
Legendary Member

susah2je's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2006
Posts: 16,812
Thanks (Received): 33
Likes (Received): 281
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by unknown_male View Post
So sekarang aku cuma beri lesen memandu je la ye. Boleh aku bagi black & white copy scan? then guna photoshop tulis for godaddy?
Boleh sangat.. Bagi lesen jer pun boleh..

Takda apa benda ni bro.. takdanya godaddy nak jual maklumat peribadi kita dsb... Ini kes win win situation untuk semua pihak.
__________________
senyum itu sedekah
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 29-03-2014, 03:27 AM
aquacode447 aquacode447 is offline
Regular

 
Trader Rating: (91)
Join Date: Mar 2009
Posts: 580
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

ni mesti TT beli guna kad kredit ni..
Reply With Quote
  #13  
Old 29-03-2014, 03:29 AM
unknown_male unknown_male is offline
Regular

unknown_male's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2011
Posts: 362
Thanks (Received): 33
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by susah2je View Post
Boleh sangat.. Bagi lesen jer pun boleh..

Takda apa benda ni bro.. takdanya godaddy nak jual maklumat peribadi kita dsb... Ini kes win win situation untuk semua pihak.
ohhh SEMANGAT semula Bro jual domain ke? Btw saya baru je belajar cara2 nak jual beli domain... sekarang ni saya main hentam je beli... mana tau ada orang bid tinggi
Reply With Quote
  #14  
Old 29-03-2014, 03:30 AM
unknown_male unknown_male is offline
Regular

unknown_male's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2011
Posts: 362
Thanks (Received): 33
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by aquacode447 View Post
ni mesti TT beli guna kad kredit ni..
Saya tengok dia tak bagi option guna PayPal pun
Reply With Quote
  #15  
Old 29-03-2014, 03:33 AM
susah2je susah2je is offline
Legendary Member

susah2je's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2006
Posts: 16,812
Thanks (Received): 33
Likes (Received): 281
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by unknown_male View Post
ohhh SEMANGAT semula Bro jual domain ke? Btw saya baru je belajar cara2 nak jual beli domain... sekarang ni saya main hentam je beli... mana tau ada orang bid tinggi
Haha..
Aku takda jual domain pun.. tapi yerlahkan dah lama dah kat forum CG ni.. banyak ilmu boleh share sebab masalah kau ni, pernah sebelum ni diutarakan disini oleh forumer lain. All the best bro
__________________
senyum itu sedekah
Reply With Quote
  #16  
Old 29-03-2014, 03:36 AM
unknown_male unknown_male is offline
Regular

unknown_male's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2011
Posts: 362
Thanks (Received): 33
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by susah2je View Post
Haha..
Aku takda jual domain pun.. tapi yerlahkan dah lama dah kat forum CG ni.. banyak ilmu boleh share sebab masalah kau ni, pernah sebelum ni diutarakan disini oleh forumer lain. All the best bro
OK TERIMA KASIH ya dan pada semua yang lain sebab membantu... Saya submit sekarang...

KES DITUTUP !!!
Reply With Quote
  #17  
Old 29-03-2014, 03:50 AM
aquacode447 aquacode447 is offline
Regular

 
Trader Rating: (91)
Join Date: Mar 2009
Posts: 580
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by unknown_male View Post
Saya tengok dia tak bagi option guna PayPal pun
sy ada experience psl benda ni.

jadi kalau lepas ni pkara sama berlaku jgn pelik..

sebab utama adalah guna KAD KREDIT/DEBIT

dia mintak dokumen IC dan lesen sebab nak tgk samada TT pakai kad kredit curi atau tak.

kad kredit curi ni kena pandai guna, sebab kad kredit ni dia ada satu sistem dipanggil AVS, address verification system di mana sebelum payment gateway nak approve transaksi melalui CC ni , system akan semak samada berlaku ketidaksamaan maklumat antara pembeli dan pemegang kad kredit.kalau tak sama kemungkinan transaksi terus di reject atau diterima tetapi dengan syarat akan ada proses pengesahan seterusnya seperti TT alami sekarang.

carder , term utk individu guna cc secara haram, mereka ni berkeupayaan beli apa sahaja barang / perisian di internet tanpa mengeluarkan duit mereka walaupun sesen.golongan ni tahu mcm mana nk melepasi ke semua ini dengan senang.

jadi tujuan go daddy nak dapatkan maklumat sebegitu tak lain tak bukan cuma nak tahu betul ke pembeli yang menggunakan CC ni adalah pemegang CC sebenar. itu sahaja

satu kesilapan juga bila kita guna CC utk beli sesuatu tetapi dalam masa yang sama connection kita guna VPN

Last edited by aquacode447; 29-03-2014 at 03:58 AM..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump