Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Gold

Gold A precious metal forum discussion. Diversify your investment portfolio smartly.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 17-09-2017, 02:15 PM
Boy99 Boy99 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2017
Posts: 20
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by kpm View Post
Ar rahnu under koperasi saya tak pernah try tapi pernah tanya.kalau ar rahnu bank rakyat dan agrobank tempat saya memang dorang tak terima emas kosong.

Pendapat saya kalau nak gadai lebih baik buat di ar rahnu under koperasi kerana dorang terima semua jenis emas,tak downgradekan emas kita,boleh dapat pinjam lebih tinggi,proses mudah dan paling penting takde rekod ccris.

Saya dak serik dengan ar rahnu kat mana2 bank kerana banyak penipuan tersembunyi.
dahlah emas didowngradekan, pinjaman rendah, proses rumit dan paling tak suka ada rekod ccris sedangkan kita pinjam bercagar bukan cagar air liur.

Kita pajak emas bukan takde duit cuma nak besarkan bisnes dan sayang nak jual sebab ada sentimental value
Betul tu...tujuan beli emas ni memang tok jadi penyelamat waktu nk kembangkan bisnes...pas ni bole tmbah beli lelong punya
Reply With Quote
Paid Advertisement
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold