Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Gossip, Celebrities

Gossip, Celebrities Right place for paparazzi :) . Share your info with our celebrities and gossip fans.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 24-11-2014, 01:16 PM
-RIZUAN- -RIZUAN- is offline
CG Top Poster Club

-RIZUAN-'s Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Mar 2008
Location: Galaxy............................................
Posts: 20,955
Thanks (Received): 636
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default PANAS:Eina Azman Dikecam..buat benda tk senonoh di pam minyak..

laju jer korang masuk yer

Sikap Eina Azman Dikecam Parking Kereta Di Petrol Pump untuk Makan Di Subway




Umum tahu, di hari perkahwinan yang lalu artis wanita, Eina Azman, mendapat kereta rare dari suaminya, Chevrolet Camaro.

Terbaru, kereta Eina Azman ini ditemui parking di tempat mengisi minyak di stesen Petronas Solaris. Eina Azman didakwa sengaja meletakkan keretanya di situ dan kemudian pergi makan di Subway.

Dedah sumber,



"Mohon rakan-rakan doakan mereka mendapat hidayah. Parking kat petrol pum and then dine in kat Subway. Perangai tipikal bangsawan ekspress. Aku tak kisah kau Datuk Paduka ke, pelakon ke, parking ada kot, boleh pulak kau parking kat situ."

Itulah masalahnya bila menjadi artis, ramai mata yang memandang, lebih-lebih lagi jika seseorang artis itu sangat popular.

Baru-baru ini juga, kereta milik Ketua Menteri Pulau Pinang didapati parking di tempat yang tidak sepatutnya. Mungkin benar kata si pendedah gambar di atas, golongan bangsawan ekspress ini memang perangainya begitu.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 24-11-2014, 01:17 PM
helmisaman helmisaman is offline
Legendary Member

helmisaman's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jul 2011
Posts: 11,108
Thanks (Received): 70
Likes (Received): 194
Active Level
My Mood:
Default

bumblebeeeee....aku igt ape yang tak senonoh tadi..parking rupenyer..
__________________
UNTUK DAPATKAN PRODUK SHAKLEE..HUBUNGI SEGERA 0193403787
Reply With Quote
  #3  
Old 24-11-2014, 01:18 PM
hannuz1010 hannuz1010 is offline
Super Active

hannuz1010's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2008
Location: shah alam
Posts: 6,259
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 4
Active Level
My Mood:
Default

sel otak belum berhubung
__________________
KRYPTON= sxxk
CERAMIC= sxxk
CLUB ASTERIA= sxxk
1AUTOCASH= sxxk
Reply With Quote
  #4  
Old 24-11-2014, 01:20 PM
Israfeal Israfeal is offline
Regular

Israfeal's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2014
Posts: 303
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Ceh..aku igtkan dia bbogel kt petrol pump. Ermmm..bosanlah
Reply With Quote
  #5  
Old 24-11-2014, 01:20 PM
Abdul wahob Abdul wahob is offline
Super Active

Abdul wahob's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Dec 2011
Location: -Menumpang dibumi Allah-
Posts: 7,776
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 8
Active Level
My Mood:
Default

mmg kena doakan dia biar matang & berfikiran waras selalu
Reply With Quote
  #6  
Old 24-11-2014, 01:24 PM
joee joee is offline
CG Top Poster Club

joee's Avatar
 
Trader Rating: (31)
Join Date: Oct 2010
Location: Kulim - JB -SB
Posts: 39,227
Thanks (Received): 674
Likes (Received): 101
Active Level
My Mood:
Default

ingt bergesel kt pum minyak td
__________________
Reply With Quote
  #7  
Old 24-11-2014, 01:29 PM
Duan82 Duan82 is online now
Active Plus

 
Trader Rating: (3)
Join Date: Dec 2011
Posts: 4,196
Thanks (Received): 127
Likes (Received): 226
Active Level
Default

Pengalaman aku, biasa dibenarkan pemilik stesen minyak, aku penah tengok ada satu laborgini park kat stesen petronas. Masa tu aku di cheras, aku nak bayar duit minyak, terdengar pengurus stesen minyak cakap kat satu melayu pemilik keta ni, "encik nak makan sebelah ke?, encik park ajer kat situ, kami benarkan. "dalam hati aku, ni market strategi ke apa, nak tunjuk keta ganas2 pun isi minyak di petronas.
Reply With Quote
  #8  
Old 24-11-2014, 01:29 PM
wong_fei_hung wong_fei_hung is offline
Active Plus

wong_fei_hung's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2011
Location: Po-chi-lam (寶芝林)
Posts: 2,769
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 9
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by -RIZUAN- View Post
laju jer korang masuk yer

Sikap Eina Azman Dikecam Parking Kereta Di Petrol Pump untuk Makan Di Subway




Umum tahu, di hari perkahwinan yang lalu artis wanita, Eina Azman, mendapat kereta rare dari suaminya, Chevrolet Camaro.

Terbaru, kereta Eina Azman ini ditemui parking di tempat mengisi minyak di stesen Petronas Solaris. Eina Azman didakwa sengaja meletakkan keretanya di situ dan kemudian pergi makan di Subway.

Dedah sumber,



"Mohon rakan-rakan doakan mereka mendapat hidayah. Parking kat petrol pum and then dine in kat Subway. Perangai tipikal bangsawan ekspress. Aku tak kisah kau Datuk Paduka ke, pelakon ke, parking ada kot, boleh pulak kau parking kat situ."

Itulah masalahnya bila menjadi artis, ramai mata yang memandang, lebih-lebih lagi jika seseorang artis itu sangat popular.

Baru-baru ini juga, kereta milik Ketua Menteri Pulau Pinang didapati parking di tempat yang tidak sepatutnya. Mungkin benar kata si pendedah gambar di atas, golongan bangsawan ekspress ini memang perangainya begitu.
tertipu dgn gambar ... aku igt motor tu yang parking melintang .... sapa yg amik gambar ni
__________________
OPEN YOUR SAVING ACCOUNT, AND GET 35X LIFE INSURED. PROTECT YOUR MONEY FROM FROZEN FOR YOUR LOVE. GUARANTEE RETURN NO LOST. CONTACT ME 0183936098 KHAIRULNIZAM
Reply With Quote
  #9  
Old 24-11-2014, 01:30 PM
akundaktau akundaktau is offline
Legendary Member

akundaktau's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Mar 2013
Posts: 10,159
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 112
Blog Entries: 1
Active Level
Default

kalau tmpt aku ni...maaf lah....dah lama bumblee guna tayar batu bata....
Reply With Quote
  #10  
Old 24-11-2014, 01:32 PM
onewafer onewafer is offline
Legendary Member

onewafer's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Feb 2014
Posts: 10,177
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 180
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by helmisaman View Post
bumblebeeeee....aku igt ape yang tak senonoh tadi..parking rupenyer..
Parking jer pun. Ingatkan f*cking kat petrol station...
__________________
Never give up...💪💪💪

3MA.SNR.ZZ

.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump