Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > CryptoCurrencies

CryptoCurrencies Discussion of bitcoin and all alternate cryptocoins. Mining, wallets, investments, exchanges and etc.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #81  
Old Today, 11:34 AM
mr_compiler mr_compiler is offline
Active Member

mr_compiler's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2005
Location: tengah-tengah
Posts: 1,649
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 8
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by azmeir View Post
http://www.nicehash.com/profitability-calculator/
blh check kat sini.. pilih guna hardware ape..
nnt blh tahu income untuk hari.. seminggu.. sebulan..
tq bro

boleh cuba nanti
__________________
++For Sale 0115 66 22 33 9++
++Wanted Agen Topup Melalui App Android - 0186324018++
++PREPAID MURAH ONEXOX :: DEALER DIPERLUKAN++0186324018
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #82  
Old Today, 12:11 PM
mr_compiler mr_compiler is offline
Active Member

mr_compiler's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2005
Location: tengah-tengah
Posts: 1,649
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 8
Active Level
Default

xberbaloi dgn spec pc yg ada skrg.

sbln baru dapat RM22.73
Attached Images
File Type: jpg New Picture (36).jpg (45.7 KB, 16 views)
__________________
++For Sale 0115 66 22 33 9++
++Wanted Agen Topup Melalui App Android - 0186324018++
++PREPAID MURAH ONEXOX :: DEALER DIPERLUKAN++0186324018
Reply With Quote
  #83  
Old Today, 12:21 PM
bob76 bob76 is offline
Legendary Member

bob76's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Jul 2010
Location: Mainland Asia's Southernmost City
Posts: 15,606
Thanks (Received): 14
Likes (Received): 14
Active Level
My Mood:
Default

blur aku mining2 bagai ni..ahahhahaha
Reply With Quote
  #84  
Old Today, 12:23 PM
bob76 bob76 is offline
Legendary Member

bob76's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Jul 2010
Location: Mainland Asia's Southernmost City
Posts: 15,606
Thanks (Received): 14
Likes (Received): 14
Active Level
My Mood:
Default

ada ternampak kat fb, dia ckp dia setupkan pc ke ,mesin mining ni la, harga dlm rm20K+, pulangan boleh dpt dlm rm1000 sebulan. betul ke??
Reply With Quote
  #85  
Old Today, 12:36 PM
no trade no trade is online now
Super Active

no trade's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: May 2008
Posts: 6,420
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 26
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by bob76 View Post
ada ternampak kat fb, dia ckp dia setupkan pc ke ,mesin mining ni la, harga dlm rm20K+, pulangan boleh dpt dlm rm1000 sebulan. betul ke??
pulangan bergantung jenis dan berapa GPU tu. kalau RM1000 kebiasanya guna lebih dari 6gpu.
__________________
"Kita bangsa dan umat yang punya satu Tuhan, satu Nabi, satu Kitab, satu Qiblat; mengapa kita tidak boleh jadi satu bersatu dan berpadu menjadi Satu Umat."

Tempahan Maruku Idamanku Telah Dibuka
NyuMmmm
Reply With Quote
  #86  
Old Today, 12:46 PM
bob76 bob76 is offline
Legendary Member

bob76's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Jul 2010
Location: Mainland Asia's Southernmost City
Posts: 15,606
Thanks (Received): 14
Likes (Received): 14
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by no trade View Post
pulangan bergantung jenis dan berapa GPU tu. kalau RM1000 kebiasanya guna lebih dari 6gpu.
oohh..jadi kalau guna lebih 6gpu ni kos dia mmg rm20k ke atas la ek??
Reply With Quote
  #87  
Old Today, 12:53 PM
no trade no trade is online now
Super Active

no trade's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: May 2008
Posts: 6,420
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 26
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by bob76 View Post
oohh..jadi kalau guna lebih 6gpu ni kos dia mmg rm20k ke atas la ek??
Tak sampai pun, anggaran 1GPU dalam Rm1.2k Untuk setup 6GPU anggaran dalam RM8k-RM9k sahaja. Cuma diingatkan nak mining ni kena betul2 suhu yg rendah. Kena On econ 24h. Sbb GPU ni akan panas masa tgh mining.
__________________
"Kita bangsa dan umat yang punya satu Tuhan, satu Nabi, satu Kitab, satu Qiblat; mengapa kita tidak boleh jadi satu bersatu dan berpadu menjadi Satu Umat."

Tempahan Maruku Idamanku Telah Dibuka
NyuMmmm

Last edited by no trade; Today at 12:56 PM..
Reply With Quote
  #88  
Old Today, 02:54 PM
DDos DDos is offline
Legendary Member

DDos's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: Nov 2007
Posts: 12,473
Thanks (Received): 300
Likes (Received): 37
Blog Entries: 4
Active Level
My Mood:
Default

yup betul. gpu aku baru burn satu, walupun dok dalam econ

kena ambil kira byk faktor utk mining, bukan saja kos first belian hardware tapi kos utk mentenen lepas tu.

kita tak tahu apa yg akan berlaku pada hardware dan juga pasaran harga cryptocurrency ni.

apa2 pun happy mining semua

Quote:
Originally Posted by no trade View Post
Tak sampai pun, anggaran 1GPU dalam Rm1.2k Untuk setup 6GPU anggaran dalam RM8k-RM9k sahaja. Cuma diingatkan nak mining ni kena betul2 suhu yg rendah. Kena On econ 24h. Sbb GPU ni akan panas masa tgh mining.
__________________
?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????
Reply With Quote
  #89  
Old Today, 02:56 PM
DDos DDos is offline
Legendary Member

DDos's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: Nov 2007
Posts: 12,473
Thanks (Received): 300
Likes (Received): 37
Blog Entries: 4
Active Level
My Mood:
Default

setup 13 gpu baru best


Quote:
Originally Posted by bob76 View Post
oohh..jadi kalau guna lebih 6gpu ni kos dia mmg rm20k ke atas la ek??
__________________
?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????
Reply With Quote
  #90  
Old Today, 06:02 PM
mr_compiler mr_compiler is offline
Active Member

mr_compiler's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2005
Location: tengah-tengah
Posts: 1,649
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 8
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by DDos View Post
ermm...mcm mn la dorang sambung2 byk2 gpu mcm tu.

kabel apa dia guna.motherboard tu ada byk slot gpu ke??
__________________
++For Sale 0115 66 22 33 9++
++Wanted Agen Topup Melalui App Android - 0186324018++
++PREPAID MURAH ONEXOX :: DEALER DIPERLUKAN++0186324018
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply Share This Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold