Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Official News, Current Issues

Official News, Current Issues Discuss daily updated official news from tv to newspapers, current issues from locals to all around the world.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 17-07-2017, 08:17 PM
dausbiz dausbiz is offline
CG Top Poster Club

dausbiz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2015
Location: www.rahsiafirdaus.com
Posts: 31,535
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 432
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Pergh 3 on 1

Kalau 1 by 1

Rasa koyak bangla tue
__________________


Komisyen Lebih RM1,000 untuk yang rekemen pelanggan pada saya di www.rahsiafirdaus.com

Call/whatsapp/telegram 016-4650338
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 17-07-2017, 08:21 PM
magnesium magnesium is offline
Super Active

magnesium's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Apr 2010
Posts: 9,879
Thanks (Received): 158
Likes (Received): 62
Active Level
Default

laaa..


3 lawan 1 patut la

tu nepal la bukan bangla

mana ada guard bangla
Reply With Quote
  #13  
Old 17-07-2017, 08:31 PM
roslanab roslanab is offline
Active Member

 
Trader Rating: (5)
Join Date: Dec 2008
Posts: 2,468
Thanks (Received): 19
Likes (Received): 3
Active Level
Default

guard tu walaupun badan kecil memang berani dan hati kental sebab tetap melawan walau lawan dia badan besar & sado. MMA tu tendang dia pun tak tumbang lagi.
cuma lepas tu baru kawan2 guard tu dtg tolong.
Reply With Quote
  #14  
Old 17-07-2017, 08:35 PM
RoyalPapa RoyalPapa is offline
Regular

RoyalPapa's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Jun 2012
Location: simpang 69..ala yg depan rumah ada pokok rambutan>
Posts: 873
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 4
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Mendapatla..mcm tumbang lembu..
__________________

Real Mining BitCoin dengan BitClubNetwork
>>>Klik<<< untuk Preview

Whatsapp 019.6222.449 ||Reg LUNO Here!!||
Reply With Quote
  #15  
Old 17-07-2017, 08:37 PM
estacoco estacoco is offline
Super Active

estacoco's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: May 2008
Posts: 7,145
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 4
Active Level
Default

Gurkha kowt. Tapi keding jek
__________________
Me myself and I
Reply With Quote
  #16  
Old 17-07-2017, 08:53 PM
akiyamasan akiyamasan is offline
Active Member

akiyamasan's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Mar 2011
Posts: 1,622
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 31
Active Level
My Mood:
Default

bagus kalau semua guard macam ni..
Reply With Quote
  #17  
Old 17-07-2017, 09:14 PM
asral asral is offline
Regular

asral's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2015
Posts: 293
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 26
Active Level
Default

sibuk pick carry, lain kali ambik supp je... item takde, malas nak jungle, pakguard lvl 25 (item dah sedap) dia ajak lawan, memang easy kill lah..
__________________
Isreal And America is Mother of Terrorism
Reply With Quote
  #18  
Old 17-07-2017, 09:28 PM
Gaban Z Gaban Z is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2015
Posts: 412
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 13
Active Level
Default

Cekap guard tu wat keje
Reply With Quote
  #19  
Old 17-07-2017, 09:37 PM
pe_jal pe_jal is offline
Active Plus

pe_jal's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Aug 2012
Location: carigold
Posts: 4,278
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by babyblacky View Post
betul ke parody nie..dengar hari tu ade MMA datang sini kat paradigm mall
aah ade datang awal bulan hari tu.
mungkin ni salah seorang
__________________
Di waktu lapang jika saya tak buat apa-apa... saya akan tak buat apa-apa kerana takda apa saya nak buat
Ya tuhan kami, janganlah Engkau jadikan hati kami condong kepada kesesatan sesudah Engkau beri petunjuk kepada kami, dan kurniakanlah kepada kami rahmat dari sisi Engkau; kerana sesungguhnya Engkau-lah Maha Pemberi
Reply With Quote
  #20  
Old 17-07-2017, 10:34 PM
TT TT is offline
CG Super Hardcore

TT's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2009
Location: cybertorium, level 3
Posts: 112,864
Thanks (Received): 194
Likes (Received): 7228
Active Level
My Mood:
Default

Peninju MMA jawab tuduhan 'lembik'



PETALING JAYA: Seorang jejaka berbadan sasa akhirnya 'tewas' selepas bergelut dengan beberapa pengawal keselamatan di sebuah kondominium.


Jejaka tersebut, yang didakwa netizen sebagai seorang petarung sukan seni mempertahankan diri campuran (MMA) pada mulanya dilihat bertekak dengan seorang pengawal keselamatan di sebuah kondominium di Subang Jaya sebelum bertindak menendangnya.

Tindakannya itu telah menyebabkan empat pengawal keselamatan lain segera ke tempat kejadian, sebelum mereka mengikat tangan lelaki berkenaan dan menyerahkannya kepada polis.

Video insiden itu telah tular di media sosial dengan ramai yang berpandangan lelaki berbadan sasa berkenaan tidak wajar bertindak sedemikian kerana pengawal keselamatan berkenaan hanya menjalankan tugasnya.

Tidak cukup dikecam di ruangan komen, laman Facebooknya turut menjadi sasaran netizen untuk menyerang dirinya.




Dalam pada itu, seorang pengguna Facebook yang menggunakan nama Darriush Kha Lili, dipercayai lelaki dalam video tersebut telah tampil memberikan penjelasan mengenai kejadian tersebut.

Dalam penjelasannya, dia mengakui apa kesilapannya dan telah meminta maaf kepada pegawal keselamatan terlibat.

Bagaimanapun dia nampaknya bengang dengan individu yang merakamkan kejadian tersebut.

Berikut adalah paparan skrin penjelasan penuh yang didakwa netizen diberikan oleh lelaki tersebut.



http://www.mstar.com.my/berita/berit...duh-pak-guard/
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply Share This Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold