Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > COMPUTER, INTERNET > Webmaster, Blogger Discussion > Blogger

Blogger A place for bloggers to discuss everything about BLOG. DO NOT PROMOTE BLOG HERE.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Closed Thread
 
Thread Tools
  #21  
Old 13-12-2006, 02:52 AM
TamingSari TamingSari is offline
CG Top Poster Club

TamingSari's Avatar

 
Trader Rating: (28)
Join Date: Jun 2006
Location: FBS.MY
Posts: 25,115
Thanks (Received): 126
Likes (Received): 3
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by goldtrader View Post
aku dah kena scam kat google ads ni dah , dia cakap aku klik link sendiri , padahal tak nah pun aku klik
aku lak, kawan aku terscam aku secara tak sengaja.. konon nak tolong... lawak tul
__________________
Quote:
100% Bonus Boleh Withdraw |Register SINI
Call/SMS/WhatsApp: 012.Tujuh99.1752
Paid Advertisement
  #22  
Old 13-12-2006, 05:23 AM
fazarudin fazarudin is online now
Legendary Member

fazarudin's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Jan 2006
Location: K L A N G
Posts: 10,710
Thanks (Received): 211
Likes (Received): 18
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by goldtrader View Post
aku dah kena scam kat google ads ni dah , dia cakap aku klik link sendiri , padahal tak nah pun aku klik
maybe org lain dengki kot... main klik jee ads ko... ahaks!!
aku pon x penah klik .. tapi itulah reasonnya ...
  #23  
Old 13-12-2006, 07:35 AM
Sureduit Sureduit is offline
Super Active

Sureduit's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jul 2006
Location: :: Gua Ahmad Albab ::
Posts: 5,044
Thanks (Received): 25
Likes (Received): 0
Blog Entries: 5
Active Level
My Mood:
Default

aku pon dah naik maleh layan GA nie.....
__________________
[RAHSIA] Traffic ke blog anda
FREE & BERBAYAR >> KLIK SINI

#HarapanBaru
  #24  
Old 13-12-2006, 12:16 PM
mohdligat mohdligat is offline
Active Member

mohdligat's Avatar
 
Trader Rating: (15)
Join Date: Dec 2006
Location: bilik
Posts: 1,688
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

banyak peraturan dea neh..
apa apa pon..
masa korang edit site pon..
paling baek buang GA semua tuh dulu..
edit laa bape kali refresh pon x pe..
pastu seap masuk balek adsense..
kwn aku kene sbb banyak refresh (edit site)
  #25  
Old 13-12-2006, 12:20 PM
TamingSari TamingSari is offline
CG Top Poster Club

TamingSari's Avatar

 
Trader Rating: (28)
Join Date: Jun 2006
Location: FBS.MY
Posts: 25,115
Thanks (Received): 126
Likes (Received): 3
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

apply guna web.. jenuh tunggu, guna blog , kejap dah reply.. hampeh .. betulla kata adar23
__________________
Quote:
100% Bonus Boleh Withdraw |Register SINI
Call/SMS/WhatsApp: 012.Tujuh99.1752
  #26  
Old 13-12-2006, 01:06 PM
easynet easynet is offline
Active Member

easynet's Avatar
 
Trader Rating: (10)
Join Date: Jan 2006
Posts: 1,234
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

mcm mane sekarang ok tak.perjalan google ads.
aku mintak tp x lulus.2 tahun yang lalu penah kene ban.sampai skrg duk mintak x dapat2.
  #27  
Old 13-12-2006, 11:37 PM
fazarudin fazarudin is online now
Legendary Member

fazarudin's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Jan 2006
Location: K L A N G
Posts: 10,710
Thanks (Received): 211
Likes (Received): 18
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

aku ada jumpa satu blog indon , dia pakai livejournal ... ada adsense .. tapi blog dia bukan dlm BI ... tapi indon ..

apekah ?.. pelik tol...
  #28  
Old 14-12-2006, 12:20 AM
CikSukan CikSukan is offline
Blogger Moderator

CikSukan's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2006
Location: wordpress.org
Posts: 9,946
Thanks (Received): 584
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by fazarudin View Post
aku ada jumpa satu blog indon , dia pakai livejournal ... ada adsense .. tapi blog dia bukan dlm BI ... tapi indon ..

apekah ?.. pelik tol...
google dah goyang ngan agloco sekarang
__________________
P.S. "JOM JOIN CG !! -SUPPORTER"
"sampai skrg takleh nak menerima hakikat yg penyokong pas ni dah sampai tahap buta dah, sampai pas yg dah berubah 180 darjah daripada "perjuangan asal" pun diorang masih boleh justifikasi dengan pelbagai alasan, malah masih memburukkan UMNO yg sampai skrg tak pernah berubah dasar perjuangan.

  #29  
Old 18-12-2006, 12:48 PM
namron namron is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2006
Posts: 2
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

akum semua minta maaf hhhheeee
saya budak belajar pasal adsense ni, kalau ada tip ngan cara yg betul tlgla ajag skit hhhhheeee
dah lama dah dengag pasal adsense ni tp tak tau nak buat camna
  #30  
Old 20-12-2006, 12:29 PM
Syed_Ikhwan Syed_Ikhwan is offline
Regular

 
Trader Rating: (7)
Join Date: Dec 2006
Location: www.RahsiaOnline.biz
Posts: 935
Thanks (Received): 18
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by easynet View Post
mcm mane sekarang ok tak.perjalan google ads.
aku mintak tp x lulus.2 tahun yang lalu penah kene ban.sampai skrg duk mintak x dapat2.
meh saya kasi tips mudah apply google adsense.

1/ up kan satu website di domain sendiri dengan kandungan website tu BI (wat yg kandungan elok la.. jgn wat pasal sex, judi atau perkauman plak)

2/ apply GA pakai emaill Gmail, kalau takda g register Gmail dulu.

3/ Tunggu 2 3 ari. Gerenti lulus. paling cepat 24 jam.

Lepas lulus baru la edit semula website contain korang tu, pastu code GA ni boleh diletak di mana² yg kita suka selagi tak langgar TOS dia.
Sponsored Links
Closed Thread

Tags
adsense, blog, blogger, create blog, google adsense

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Buat duit dengan google adsense... roneytyc Other Classifieds 13 15-03-2012 01:34 PM
Suteralink Laman-Laman Terbaik Google Adsense buzen5 Other Classifieds 8 23-02-2009 08:07 PM
Google Earth azlann1981 Santai, Others 26 16-10-2008 01:42 PM