Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > COMPUTER, INTERNET > Webmaster, Blogger Discussion > Blogger

Blogger A place for bloggers to discuss everything about BLOG. DO NOT PROMOTE BLOG HERE.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 19-09-2006, 03:06 PM
iwanqf iwanqf is offline
Junior

iwanqf's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2006
Posts: 88
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

thanks faza....tension2 hyip/forex buat blog :-D
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 20-09-2006, 12:45 AM
fazarudin fazarudin is offline
Legendary Member

fazarudin's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Jan 2006
Location: K L A N G
Posts: 10,697
Thanks (Received): 211
Likes (Received): 17
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Just share maklumat .. kalau korang ada Tips - eloklah discuss kat sini
Reply With Quote
  #13  
Old 24-09-2006, 07:14 PM
gmos gmos is offline
Regular

gmos's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2006
Posts: 320
Thanks (Received): 25
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

waa..best..banyak nye resources..fazarudin takde blog sendiri ke?
Reply With Quote
  #14  
Old 24-09-2006, 08:44 PM
wan12345 wan12345 is offline
Active Member

wan12345's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: May 2006
Location: anak jati perak.koje png
Posts: 2,421
Thanks (Received): 17
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

emmm..........sempoi gak klu semua ader maklumat mcm nie....huhuhuhu
thanks faza :-D
__________________
jadilah hidup kita seperti benang yg mencantumkan...jangan seperti jarum mencucuk dan melukai org lain...:)cgrock
Reply With Quote
  #15  
Old 24-09-2006, 08:49 PM
zuljaalaa zuljaalaa is offline
Legendary Member

zuljaalaa's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jun 2006
Location: Alor Setar ---> KL --> Penang -> KL ->Penang -> KL
Posts: 11,833
Thanks (Received): 37
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

banyak maklumat kat atas tue... sempoiii :-D
__________________
6
Reply With Quote
  #16  
Old 24-09-2006, 09:10 PM
gold2u gold2u is offline
Regular

gold2u's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jun 2006
Location: Taman Melawati, Kuala Lumpur
Posts: 943
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

wah bagus ni. Aku tgh belajar buat blog sendiri ni. Aku nak tanya camner kita nak buat post yg terdahulu yg kita karang terletak di atas sekali kat blog kita. Saper leh bgtau camner nak buat? ni blog aku http://bizprofit.blogspot.com/ korang bg pandangan sikit. Aku ni budak baru belajar walaupun dah tua. kwang2
Reply With Quote
  #17  
Old 28-09-2006, 05:11 PM
fazarudin fazarudin is offline
Legendary Member

fazarudin's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Jan 2006
Location: K L A N G
Posts: 10,697
Thanks (Received): 211
Likes (Received): 17
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

itu Archives namanya

nak ubah tu - aku x pasti coz Blogger dah buat standard archives iaitu mengikut bulanan ...
so dlm blog ko tu - ada archives bulan september... kira ok lah tu...
Reply With Quote
  #18  
Old 08-11-2006, 01:32 PM
fazarudin fazarudin is offline
Legendary Member

fazarudin's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Jan 2006
Location: K L A N G
Posts: 10,697
Thanks (Received): 211
Likes (Received): 17
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by gmos View Post
waa..best..banyak nye resources..fazarudin takde blog sendiri ke?
ada...tapi malulah nak share... malu dong!!
Reply With Quote
  #19  
Old 12-11-2006, 10:48 PM
mie8500 mie8500 is offline
Active Member

mie8500's Avatar

 
Trader Rating: (18)
Join Date: Mar 2006
Location: Penang<=>Kedah
Posts: 2,026
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by fazarudin View Post
ada...tapi malulah nak share... malu dong!!
Rasa cam penah tgk la blog ko faza.
tp lupa lak link dia.. meh aa nak tgk.. blog otai nih..
Reply With Quote
  #20  
Old 12-11-2006, 11:32 PM
CikSukan CikSukan is offline
Blogger Moderator

CikSukan's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2006
Location: wordpress.org
Posts: 9,946
Thanks (Received): 584
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by gold2u View Post
wah bagus ni. Aku tgh belajar buat blog sendiri ni. Aku nak tanya camner kita nak buat post yg terdahulu yg kita karang terletak di atas sekali kat blog kita. Saper leh bgtau camner nak buat? ni blog aku http://bizprofit.blogspot.com/ korang bg pandangan sikit. Aku ni budak baru belajar walaupun dah tua. kwang2
dalam blogspot pergi posting edit..
Post and Comment Options---Keyboard Shortcuts: press Ctrl with: B = Bold, I = Italic, S = Publish, D = Draft more »

tukarlah tarikh dan masa sesuka hati..so tahun lepas nye post pun boleh jadi sekarangnye post di front page blog anda.
selamat mencuba
__________________
P.S. "JOM JOIN CG !! -SUPPORTER"
"sampai skrg takleh nak menerima hakikat yg penyokong pas ni dah sampai tahap buta dah, sampai pas yg dah berubah 180 darjah daripada "perjuangan asal" pun diorang masih boleh justifikasi dengan pelbagai alasan, malah masih memburukkan UMNO yg sampai skrg tak pernah berubah dasar perjuangan.

Reply With Quote
Sponsored Links
Reply Share This Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
web hosting serendah RM85/year & free doma aei Other Classifieds 0 21-08-2006 12:10 PM

CariGold