Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > COMPUTER, INTERNET > Webmaster, Blogger Discussion > Blogger

Blogger A place for bloggers to discuss everything about BLOG. DO NOT PROMOTE BLOG HERE.

Recommended Brokers

CG Sponsors



CG Updates
0 Jom print sticker produk atau lain2
Last Post: khairulpg
Posted On: Yesterday
Replies: 0
Views: 100
0 Reverting back old theme
Last Post: CariGold
Posted On: 06-05-2017
Replies: 0
Views: 5,372
0 CariGold new theme version - and more features are coming!
Last Post: niagafx
Posted On: 06-05-2017
Replies: 538
Views: 16,119
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 03-01-2008, 10:44 PM
Sureduit Sureduit is offline
Super Active

Sureduit's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jul 2006
Location: :: Gua Ahmad Albab ::
Posts: 5,044
Thanks (Received): 25
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Blog Entries: 5
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to Sureduit
Lightbulb Teknik menambahkan 'traffic' di blog..!!

Assalamualaikum & salam sejahtera...

ada sesiapa tahu caranya..boleh le kongsi2 disini..
__________________
[RAHSIA] Traffic ke blog anda
FREE & BERBAYAR >> KLIK SINI

#HarapanBaru
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
Paid Advertisement
  #2  
Old 03-01-2008, 11:12 PM
CikSukan CikSukan is offline
Blogger Moderator

CikSukan's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2006
Location: wordpress.org
Posts: 9,946
Thanks (Received): 584
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Sureduit View Post
Assalamualaikum & salam sejahtera...

ada sesiapa tahu caranya..boleh le kongsi2 disini..
OK untuk sureduit bolehlah baca kat e-book ni mahal ni tapi laling bagi FREE kat awak dan peminat thread awak ni..personally laling suka pasai hang dah tak mahu lagi main HYIP.. Now is right time untuk serious looking money...

tak perlu melabor dah masuk duit atas usaha anda..

Links Download
http://rapidshare.com/files/80954038/lalingTraffic.rar


UPDATE THREAD RELATED membincangkan bagaimana nak increase BLOG TRAFFIC

1. Thread pasal lemonadehere - Traffic
2. Keberkesanan Digg Dalam Blogging
3. Video Marketing tip # 3: Tarik Viewer menjadi Traffic
__________________
P.S. "JOM JOIN CG !! -SUPPORTER"
"sampai skrg takleh nak menerima hakikat yg penyokong pas ni dah sampai tahap buta dah, sampai pas yg dah berubah 180 darjah daripada "perjuangan asal" pun diorang masih boleh justifikasi dengan pelbagai alasan, malah masih memburukkan UMNO yg sampai skrg tak pernah berubah dasar perjuangan.


Last edited by CikSukan; 24-09-2008 at 12:55 AM.. Reason: Update Thread Related
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #3  
Old 04-01-2008, 12:37 AM
Sureduit Sureduit is offline
Super Active

Sureduit's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jul 2006
Location: :: Gua Ahmad Albab ::
Posts: 5,044
Thanks (Received): 25
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Blog Entries: 5
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to Sureduit
Default

Quote:
Originally Posted by sukan4Dhyip View Post
OK untuk sureduit bolehlah baca kat e-book ni mahal ni tapi laling bagi FREE kat awak dan peminat thread awak ni..personally laling suka pasai hang dah tak mahu lagi main HYIP.. Now is right time untuk serious looking money...

tak perlu melabor dah masuk duit atas usaha anda..

Links Download
http://rapidshare.com/files/80954038/lalingTraffic.rar
eishhhh terima ksih laling..
nanti check khatamkan ebook nie
tengok camna dapat increase dak tahap
otak cipan nie

sapa ada2 teknik tu mai la kongsikongsini

-HYIP kira jadi nostalgia dah....zaman2 jahiliah tu tok sah dok kira laa...kita buka ebook baru laaa
__________________
[RAHSIA] Traffic ke blog anda
FREE & BERBAYAR >> KLIK SINI

#HarapanBaru
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #4  
Old 04-01-2008, 12:57 AM
fullfilth fullfilth is offline
Regular

fullfilth's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2007
Location: Gombak
Posts: 351
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
Default

letak link kat signature! mcm saya.
__________________
http://twitter.com/fullfilth
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #5  
Old 04-01-2008, 01:08 AM
adar adar is offline
Super Active

adar's Avatar

 
Trader Rating: (9)
Join Date: Dec 2005
Location: antara 7 warna
Posts: 9,024
Thanks (Received): 214
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to adar
Default

Quote:
Originally Posted by Sureduit View Post
Assalamualaikum & salam sejahtera...

ada sesiapa tahu caranya..boleh le kongsi2 disini..
SD, aku tulis secara ringkas la cara yg au tau.

1. email marketing. kalo ko rajin forward email2 menarik kat kwn2 atau yahoo groups, jgn lupa letak link blog hang sbg signature.

2. social networking mcm myspace.com, friendster.com. kalo leh register guna address USA pastu add kwn USA je. dah add nnt apa lg, komen dan bubuh la link blog kroang dlm komen mrk. tang ni kena pandai agar org USA approve komen ko.

3. social bookmark mcm delicious, digg dan lain2 lg. yg ni aku tak berapa mahir sgt sbb masih dlm proses belajar.

4. SEO. keke... ni aku slalu buat. link spam, exchange link dan submit link kat directory.

6. video marketing. aku malas buat ni sbb PC lembab nak edit video. tp aku ada satu video blog dan bila aku upload video, aku upload ke banyak tempat, bukan kat youtube je tp kat tempat lain2 gak. ok la. konsisten gak trafic vlog aku tu. dlm 30-40 unik visitor.

5. g kat technorati dan search blog2 yg sama niche gn blog ko. pastu lawat blog mrk dan komen post mereka. amik la dlm 50-100 blog yg banyak visitor.

aku tulis secara kasar je. mcm mana korang nak buat dan apply bergantung pada diri sendiri.
__________________
I want good food, i want beauty women, i want more money, i want big home, i want great car. Once I acquire something, i just move on to the next on the list, then the next after that. I CAN NEVER FIND SATISFACTION.
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #6  
Old 04-01-2008, 01:13 AM
metaaura metaaura is offline
Super Active

metaaura's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Feb 2007
Location: !!~~ Cheer Ask ~~!!
Posts: 6,738
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to metaaura Send a message via Skype™ to metaaura
Default

Quote:
Originally Posted by sukan4Dhyip View Post
OK untuk sureduit bolehlah baca kat e-book ni mahal ni tapi laling bagi FREE kat awak dan peminat thread awak ni..personally laling suka pasai hang dah tak mahu lagi main HYIP.. Now is right time untuk serious looking money...

tak perlu melabor dah masuk duit atas usaha anda..

Links Download
http://rapidshare.com/files/80954038/lalingTraffic.rar
thanks laling , sy jugak ambil copies ni.. Halalkan.~!
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #7  
Old 04-01-2008, 01:23 AM
Sureduit Sureduit is offline
Super Active

Sureduit's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jul 2006
Location: :: Gua Ahmad Albab ::
Posts: 5,044
Thanks (Received): 25
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Blog Entries: 5
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to Sureduit
Default

Quote:
Originally Posted by adar_23 View Post
SD, aku tulis secara ringkas la cara yg au tau.

1. email marketing. kalo ko rajin forward email2 menarik kat kwn2 atau yahoo groups, jgn lupa letak link blog hang sbg signature.

2. social networking mcm myspace.com, friendster.com. kalo leh register guna address USA pastu add kwn USA je. dah add nnt apa lg, komen dan bubuh la link blog kroang dlm komen mrk. tang ni kena pandai agar org USA approve komen ko.

3. social bookmark mcm delicious, digg dan lain2 lg. yg ni aku tak berapa mahir sgt sbb masih dlm proses belajar.

4. SEO. keke... ni aku slalu buat. link spam, exchange link dan submit link kat directory.

6. video marketing. aku malas buat ni sbb PC lembab nak edit video. tp aku ada satu video blog dan bila aku upload video, aku upload ke banyak tempat, bukan kat youtube je tp kat tempat lain2 gak. ok la. konsisten gak trafic vlog aku tu. dlm 30-40 unik visitor.

5. g kat technorati dan search blog2 yg sama niche gn blog ko. pastu lawat blog mrk dan komen post mereka. amik la dlm 50-100 blog yg banyak visitor.

aku tulis secara kasar je. mcm mana korang nak buat dan apply bergantung pada diri sendiri.
Alhamdulillah....
banyak ILMU berguna nie....
dengan ILMU ebook laling kasi tuu lagi
dan dengan mudah2an pertapaan aku dgn SIFU2 aku
tahun 2008 nie tahun KUMPOL HARTA
__________________
[RAHSIA] Traffic ke blog anda
FREE & BERBAYAR >> KLIK SINI

#HarapanBaru
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #8  
Old 04-01-2008, 02:17 AM
khairilhusni khairilhusni is offline
Legendary Member

khairilhusni's Avatar
 
Trader Rating: (29)
Join Date: Apr 2006
Location: Taiping - Cheras
Posts: 10,789
Thanks (Received): 62
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via MSN to khairilhusni Send a message via Yahoo to khairilhusni Send a message via Skype™ to khairilhusni
Default

meh beli iklan kat website/portal aku.
murah2 jer...

tanya tudungonline, mie, narutokun yg pernah beli.
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #9  
Old 04-01-2008, 02:24 AM
nazha_n9 nazha_n9 is offline
Active Plus

nazha_n9's Avatar

 
Trader Rating: (16)
Join Date: Jan 2006
Location: www.sentuhankreatif.com
Posts: 2,859
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to nazha_n9
Default

Quote:
Originally Posted by sukan4Dhyip View Post
OK untuk sureduit bolehlah baca kat e-book ni mahal ni tapi laling bagi FREE kat awak dan peminat thread awak ni..personally laling suka pasai hang dah tak mahu lagi main HYIP.. Now is right time untuk serious looking money...

tak perlu melabor dah masuk duit atas usaha anda..

Links Download
http://rapidshare.com/files/80954038/lalingTraffic.rar
laling..angah pun amik file ni jugak..ekeke.thanks dear..ni la yang cayang laling sesangat..moga murah rezeki laling..uhuks
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #10  
Old 04-01-2008, 02:26 AM
Overclock Overclock is offline
Legendary Member

Overclock's Avatar
 
Trader Rating: (23)
Join Date: Dec 2006
Location: CG Control Panel
Posts: 14,074
Thanks (Received): 42
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via MSN to Overclock Send a message via Yahoo to Overclock Send a message via Skype™ to Overclock
Default

Ko pegi jer leave komen2 dekat blog orang..Sure ade yang click name ko nanti.. lagi satu bagus utk pr kalau dofollow..
__________________
Belia Benci Dadah & Amno
* Parti BlackBerry Se-Malaysia
* Blog 3G Melayu

-OC-
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
Sponsored Links
Reply

Tags
meningkatkan traffic

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 08:55 AM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you