Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Official News, Current Issues

Official News, Current Issues Discuss daily updated official news from tv to newspapers, current issues from locals to all around the world.

Recommended Brokers

CG Sponsors



CG Updates
0 Reverting back old theme
Last Post: CariGold
Posted On: 06-05-2017
Replies: 0
Views: 5,315
0 CariGold new theme version - and more features are coming!
Last Post: niagafx
Posted On: 06-05-2017
Replies: 538
Views: 16,040
0 Video embed in post
Last Post: CariGold
Posted On: 15-12-2016
Replies: 0
Views: 21,829
More...
Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 17-07-2017, 08:17 PM
dausbiz dausbiz is online now
CG Top Poster Club

dausbiz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2015
Location: www.rahsiafirdaus.com
Posts: 29,486
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 304
Dislikes (Received): 6
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Pergh 3 on 1

Kalau 1 by 1

Rasa koyak bangla tue
__________________
Dapatkan Info PERCUMA RAHSIA Kenikmatan SEKS Sebenar Lelaki Wanita Terbaik Malaysia
dan Dapatkan RAHSIA Komisyen Lebih RM1,000 ke Akaun Bank Anda
di
www.rahsiafirdaus.com

Sebarang Pertanyaan Hubungi Firdaus 016-4650338
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
Paid Advertisement
  #12  
Old 17-07-2017, 08:21 PM
magnesium magnesium is offline
Super Active

magnesium's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Apr 2010
Posts: 9,731
Thanks (Received): 158
Likes (Received): 53
Dislikes (Received): 1
Active Level
Default

laaa..


3 lawan 1 patut la

tu nepal la bukan bangla

mana ada guard bangla
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #13  
Old 17-07-2017, 08:31 PM
roslanab roslanab is offline
Active Member

 
Trader Rating: (5)
Join Date: Dec 2008
Posts: 2,465
Thanks (Received): 19
Likes (Received): 3
Dislikes (Received): 0
Active Level
Default

guard tu walaupun badan kecil memang berani dan hati kental sebab tetap melawan walau lawan dia badan besar & sado. MMA tu tendang dia pun tak tumbang lagi.
cuma lepas tu baru kawan2 guard tu dtg tolong.
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #14  
Old 17-07-2017, 08:35 PM
RoyalPapa RoyalPapa is online now
Regular

RoyalPapa's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Jun 2012
Location: simpang 69..ala yg depan rumah ada pokok rambutan>
Posts: 825
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 3
Dislikes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Mendapatla..mcm tumbang lembu..
__________________

Real Mining BitCoin dengan BitClubNetwork
>>>Klik<<< untuk Preview

Whatsapp 019.6222.449 ||Reg LUNO Here!!||
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #15  
Old 17-07-2017, 08:37 PM
estacoco estacoco is offline
Super Active

estacoco's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: May 2008
Posts: 7,064
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 3
Dislikes (Received): 0
Active Level
Default

Gurkha kowt. Tapi keding jek
__________________
Me myself and I
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #16  
Old 17-07-2017, 08:53 PM
akiyamasan akiyamasan is online now
Active Member

akiyamasan's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Mar 2011
Posts: 1,570
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 19
Dislikes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

bagus kalau semua guard macam ni..
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #17  
Old 17-07-2017, 09:14 PM
asral asral is offline
Regular

asral's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2015
Posts: 248
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 3
Dislikes (Received): 0
Active Level
Default

sibuk pick carry, lain kali ambik supp je... item takde, malas nak jungle, pakguard lvl 25 (item dah sedap) dia ajak lawan, memang easy kill lah..
__________________
Isreal And America is Mother of Terrorism
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #18  
Old 17-07-2017, 09:28 PM
Gaban Z Gaban Z is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2015
Posts: 409
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 12
Dislikes (Received): 1
Active Level
Default

Cekap guard tu wat keje
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #19  
Old 17-07-2017, 09:37 PM
pe_jal pe_jal is offline
Active Plus

pe_jal's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Aug 2012
Location: carigold
Posts: 4,276
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by babyblacky View Post
betul ke parody nie..dengar hari tu ade MMA datang sini kat paradigm mall
aah ade datang awal bulan hari tu.
mungkin ni salah seorang
__________________
Di waktu lapang jika saya tak buat apa-apa... saya akan tak buat apa-apa kerana takda apa saya nak buat
Ya tuhan kami, janganlah Engkau jadikan hati kami condong kepada kesesatan sesudah Engkau beri petunjuk kepada kami, dan kurniakanlah kepada kami rahmat dari sisi Engkau; kerana sesungguhnya Engkau-lah Maha Pemberi
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
  #20  
Old 17-07-2017, 10:34 PM
TT TT is offline
CG Super Hardcore

TT's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2009
Location: cybertorium, level 3
Posts: 109,303
Thanks (Received): 194
Likes (Received): 5165
Active Level
My Mood:
Default

Peninju MMA jawab tuduhan 'lembik'



PETALING JAYA: Seorang jejaka berbadan sasa akhirnya 'tewas' selepas bergelut dengan beberapa pengawal keselamatan di sebuah kondominium.


Jejaka tersebut, yang didakwa netizen sebagai seorang petarung sukan seni mempertahankan diri campuran (MMA) pada mulanya dilihat bertekak dengan seorang pengawal keselamatan di sebuah kondominium di Subang Jaya sebelum bertindak menendangnya.

Tindakannya itu telah menyebabkan empat pengawal keselamatan lain segera ke tempat kejadian, sebelum mereka mengikat tangan lelaki berkenaan dan menyerahkannya kepada polis.

Video insiden itu telah tular di media sosial dengan ramai yang berpandangan lelaki berbadan sasa berkenaan tidak wajar bertindak sedemikian kerana pengawal keselamatan berkenaan hanya menjalankan tugasnya.

Tidak cukup dikecam di ruangan komen, laman Facebooknya turut menjadi sasaran netizen untuk menyerang dirinya.




Dalam pada itu, seorang pengguna Facebook yang menggunakan nama Darriush Kha Lili, dipercayai lelaki dalam video tersebut telah tampil memberikan penjelasan mengenai kejadian tersebut.

Dalam penjelasannya, dia mengakui apa kesilapannya dan telah meminta maaf kepada pegawal keselamatan terlibat.

Bagaimanapun dia nampaknya bengang dengan individu yang merakamkan kejadian tersebut.

Berikut adalah paparan skrin penjelasan penuh yang didakwa netizen diberikan oleh lelaki tersebut.



http://www.mstar.com.my/berita/berit...duh-pak-guard/
Reply With Quote
Likes 0 Dislikes 0
 
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 10:36 AM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you