Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Networks, Broadbands

Networks, Broadbands All about ISP Providers and all technologies applied to communications.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #181  
Old 16-06-2017, 12:40 PM
anoyz anoyz is offline
Active Member

anoyz's Avatar
 
Trader Rating: (10)
Join Date: Nov 2011
Location: Bumi Allah
Posts: 2,467
Thanks (Received): 12
Likes (Received): 22
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by syafiq_ac View Post
betul gak hahaha. td aq call TM dia kata RM160 sebulan total untuk aq setiap bulan. takpe tnggu next2 bil camne plak.
takyah tunggu. terang2 dah tulis cycle utk 1 bulan (13/6-12/7) tu rm129.

hang ni panik macam abang aku pagi tadi.
dok kalut tengok tiba2 bill unifi lite tinggi + pesal tiba2 ada hypptv.

mesti main register je ni tak baca details pakej.

tak silap hypptv tu dpt tengok free channel + (salah 1 pack dari 3 pilihan TM bagi)
utk malay subscriber, biasa dia bagi Aneka pack.
okla tu kalau tak guna hypptv pun, murah dari hang bayar dulu 4mbps rm139.
__________________
I think ... I think too much ...

Reply With Quote
Paid Advertisement
  #182  
Old 16-06-2017, 11:44 PM
SmileAlways SmileAlways is offline
Super Active

SmileAlways's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2014
Posts: 6,301
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 88
Active Level
My Mood:
Default

terbaik penerangan dari anoyz pasal bil tu

syafiq nnt upload bil ke2,betul x rm129
__________________
Jangan tenggelam di dalam air yang jangkat

http://KemanaArahKita.blogspot.com
Reply With Quote
  #183  
Old 09-07-2017, 11:34 AM
liverpool liverpool is offline
Super Active

liverpool's Avatar
 
Trader Rating: (25)
Join Date: Mar 2009
Location: Negeri d bawah bayu...............................
Posts: 9,485
Thanks (Received): 205
Likes (Received): 11
Active Level
My Mood:
Default

tm call offer rm129 sbb guna webe,skrg pakai 10mbps jgk upgred free dari 5mmbps aritu, tp lps upgred slow giler la 10mbps ni, kodi pun hang2 jer
__________________
Reply With Quote
  #184  
Old 17-07-2017, 04:08 PM
magnesium magnesium is offline
Super Active

magnesium's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Apr 2010
Posts: 9,878
Thanks (Received): 158
Likes (Received): 62
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by anoyz View Post
takyah tunggu. terang2 dah tulis cycle utk 1 bulan (13/6-12/7) tu rm129.

hang ni panik macam abang aku pagi tadi.
dok kalut tengok tiba2 bill unifi lite tinggi + pesal tiba2 ada hypptv.

mesti main register je ni tak baca details pakej.

tak silap hypptv tu dpt tengok free channel + (salah 1 pack dari 3 pilihan TM bagi)
utk malay subscriber, biasa dia bagi Aneka pack.
okla tu kalau tak guna hypptv pun, murah dari hang bayar dulu 4mbps rm139.
saya baru upgrade pakej unifi lite

apa password dan usernama untuk hypptv everywhere?
Reply With Quote
  #185  
Old 17-07-2017, 04:57 PM
anoyz anoyz is offline
Active Member

anoyz's Avatar
 
Trader Rating: (10)
Join Date: Nov 2011
Location: Bumi Allah
Posts: 2,467
Thanks (Received): 12
Likes (Received): 22
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by magnesium View Post
saya baru upgrade pakej unifi lite

apa password dan usernama untuk hypptv everywhere?
tak silap dia bagi username & password tu kat sms.
kalau tak dapat sms, try call 100.
__________________
I think ... I think too much ...

Reply With Quote
  #186  
Old 17-07-2017, 05:49 PM
tr4falgar tr4falgar is offline
Active Plus

tr4falgar's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Oct 2012
Location: Skudai,Johor
Posts: 4,751
Thanks (Received): 294
Likes (Received): 44
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by magnesium View Post
saya baru upgrade pakej unifi lite

apa password dan usernama untuk hypptv everywhere?
upgrade dari pakej yg mano tu? dan brp rege pakej yg lama tu?
__________________
.Tujuan Allah pinjamkan ilmu kepada kita adalah untuk dikongsi bukan untuk dibanggakan.

" Apabila seseorang menegur kamu dengan penuh hikmah dan kamu terasa dan marah dengan tegurannya, ketahuilah bahawa sudah ada sebesar-besar takabbur dalam hatimu "- [ Imam Ghazali ]
Reply With Quote
  #187  
Old 17-07-2017, 05:52 PM
magnesium magnesium is offline
Super Active

magnesium's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Apr 2010
Posts: 9,878
Thanks (Received): 158
Likes (Received): 62
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by anoyz View Post
tak silap dia bagi username & password tu kat sms.
kalau tak dapat sms, try call 100.
Owh....

X dpt sms pun pasal hypptv

Tq

Nanti kol tm
Reply With Quote
  #188  
Old 17-07-2017, 05:52 PM
magnesium magnesium is offline
Super Active

magnesium's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Apr 2010
Posts: 9,878
Thanks (Received): 158
Likes (Received): 62
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by tr4falgar View Post
upgrade dari pakej yg mano tu? dan brp rege pakej yg lama tu?
Pakej yg paling jimat sebelum unifi lite

4mbps rm88
Reply With Quote
  #189  
Old 17-07-2017, 07:56 PM
ramos ramos is offline
Super Active

ramos's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2009
Posts: 5,891
Thanks (Received): 144
Likes (Received): 13
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by magnesium View Post
Pakej yg paling jimat sebelum unifi lite

4mbps rm88
skang kena byr brape bos?
Reply With Quote
  #190  
Old 17-07-2017, 08:37 PM
ramirez86 ramirez86 is offline
Regular

ramirez86's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Aug 2011
Posts: 637
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 3
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by magnesium View Post
Pakej yg paling jimat sebelum unifi lite

4mbps rm88
yang ni xdapek hypptv..same la kite , ker ade ?! dh setahun pakeii
__________________
~..Nobody Loves No One..~
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply Share This Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold