Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Trading Zone > Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 11-03-2013, 09:19 AM
abukhairi abukhairi is offline
Regular

abukhairi's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Mar 2012
Posts: 394
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by sadisz View Post
Barang baik ni
mai sambar 1 bro!!! barang terbaik punya!!!
__________________
KIS2017 available WASAP/SMS 012-4371694
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 12-03-2013, 09:29 AM
abukhairi abukhairi is offline
Regular

abukhairi's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Mar 2012
Posts: 394
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

BUMP!!! Readystok, dapatkan perlindungan sekarang!!! terbaik dari kaspersky!!!
__________________
KIS2017 available WASAP/SMS 012-4371694
Reply With Quote
  #13  
Old 12-03-2013, 02:57 PM
abukhairi abukhairi is offline
Regular

abukhairi's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Mar 2012
Posts: 394
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Sesiapa yang mahukan pendrive tech-titan (dengan lesen antivirus setahun) sahaja, boleh didapati sekarang, pm saya untuk maklumat lanjut!!!
__________________
KIS2017 available WASAP/SMS 012-4371694
Reply With Quote
  #14  
Old 13-03-2013, 12:20 PM
abukhairi abukhairi is offline
Regular

abukhairi's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Mar 2012
Posts: 394
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

BUMP!!! Readystock sekarang!!! Boleh dapatkannya sekarang untuk perlidungan data anda!!!
__________________
KIS2017 available WASAP/SMS 012-4371694
Reply With Quote
  #15  
Old 14-03-2013, 01:45 PM
abukhairi abukhairi is offline
Regular

abukhairi's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Mar 2012
Posts: 394
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

bump!!!! dapatkan sekarang!!!
__________________
KIS2017 available WASAP/SMS 012-4371694
Reply With Quote
  #16  
Old 14-03-2013, 01:51 PM
afifdaud afifdaud is offline
CG Top Poster Club

afifdaud's Avatar
 
Trader Rating: (26)
Join Date: Feb 2010
Location: Pdg. Serai >> Sik >> Sidam Kiri >> Damansara
Posts: 32,464
Thanks (Received): 223
Likes (Received): 3
Active Level
My Mood:
Default

yg kaspersky USB ni bukan antivirus USB pertama di dunia

aku pkai pendrive ni sejak 2005 @ 2006 (x ingat)
ada antivirus dalam pendrive tu
bila online je terus update db antivirus
gambar dia mcm kt bawah tu
michael scofield pun pkai pendrive ni



tapi awat mahal sgt hrga TT tu?
aku beli kaspersky 6 in 1 kt harvey norman RM100 je
Reply With Quote
  #17  
Old 14-03-2013, 02:01 PM
abukhairi abukhairi is offline
Regular

abukhairi's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Mar 2012
Posts: 394
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by afifdaud View Post
yg kaspersky USB ni bukan antivirus USB pertama di dunia

aku pkai pendrive ni sejak 2005 @ 2006 (x ingat)
ada antivirus dalam pendrive tu
bila online je terus update db antivirus
gambar dia mcm kt bawah tu
michael scofield pun pkai pendrive ni



tapi awat mahal sgt hrga TT tu?
aku beli kaspersky 6 in 1 kt harvey norman RM100 je
AHAKS....RM100 normal price pn xdpt...normal RM179...ade tulis kat kotak, readystok bro fee postage...tahun bila tu?? xda komersial pn....kalau nak beli single pendrive sahaja dgn portable antivirus pun boleh, bawah RM100 saya bagi....
__________________
KIS2017 available WASAP/SMS 012-4371694
Reply With Quote
  #18  
Old 14-03-2013, 04:18 PM
abukhairi abukhairi is offline
Regular

abukhairi's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Mar 2012
Posts: 394
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

BUMP!!!! 1 unit pendrive kaspersky tech titan 8GB dgn lesen setahun portable antivirus (tanpa kotak, pendrive dgn lesen sahaja)untuk dijual, khas untuk warga CG!!!!



HARGA RM65!!! (free poslaju) Cepat, dapatkan sekarang!!!
__________________
KIS2017 available WASAP/SMS 012-4371694

Last edited by abukhairi; 14-03-2013 at 04:30 PM..
Reply With Quote
  #19  
Old 14-03-2013, 09:24 PM
afifdaud afifdaud is offline
CG Top Poster Club

afifdaud's Avatar
 
Trader Rating: (26)
Join Date: Feb 2010
Location: Pdg. Serai >> Sik >> Sidam Kiri >> Damansara
Posts: 32,464
Thanks (Received): 223
Likes (Received): 3
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by abukhairi View Post
AHAKS....RM100 normal price pn xdpt...normal RM179...ade tulis kat kotak, readystok bro fee postage...tahun bila tu?? xda komersial pn....kalau nak beli single pendrive sahaja dgn portable antivirus pun boleh, bawah RM100 saya bagi....
aku beli dapat kotak skali,bukan key saja
dalam tu ada 5 activation key
  • USB-KAV / Warranty Number
  • Kaspersky Internet Security for 3PCs
  • KAV for MAC 6-month trial 1PC
  • Kaspersky Mobile Security 6-month trial 1 Device
  • Kaspersky Tablet Security 6-month trial 1 TPC
semua skali trmasuk pendrive RM100 je bro
tahun 2013 punya la bro



sbb tu aku kata yg bro jual ni mahal
kt kedai2 dlm digital mall PJ,boleh dpt RM120
kt harvey norman paradigm mall tu,dia jual RM100 je

Attached Images
File Type: jpg kaspersky.jpg (1.28 MB, 31 views)
Reply With Quote
  #20  
Old 14-03-2013, 09:25 PM
addy addy is offline
Active Plus

addy's Avatar
 
Trader Rating: (15)
Join Date: Jul 2008
Posts: 3,024
Thanks (Received): 29
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Aku dah guna ni
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Tags
computer gadget, laptop, laptop accessories, notebook, pendrive for sale

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump