Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Gossip, Celebrities

Gossip, Celebrities Right place for paparazzi :) . Share your info with our celebrities and gossip fans.

Recommended Brokers

CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 13-08-2017, 04:22 AM
top5complete top5complete is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2017
Posts: 21
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 6
Active Level
Default Awal Ashaari Bengang Dituduh Menunjuk Kaya



Jika kita hidup mahu memuaskan hati orang, sampai bila-bila tidak akan terlaksana impian itu. Begitu jugalah apabila kita terlalu mengendahkan apa yang diperkatakan oleh orang luar yang langsung tidak tahu menahu tentang kehidupan kita.



Bukan pertama kali menerima komen sedemikian, Awal Ashaari sekali lagi nampaknya meluahkan rasa geramnya terhadap satu komen yang mendakwa dirinya menunjukkan kemewahan di Instagram.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 13-08-2017, 05:28 AM
kainlangsir kainlangsir is offline
Legendary Member

kainlangsir's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jul 2006
Location: Umbrella Hills
Posts: 11,555
Thanks (Received): 39
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to kainlangsir Send a message via Skype™ to kainlangsir
Default

retis malaysia standard takat mane la sangat..pergi karoeke pon untuk semata-mata kerana nak nak pujuk hero lelaki yang ada masalah disiplin..
Reply With Quote
  #3  
Old 13-08-2017, 12:55 PM
kopirait kopirait is offline
CG Top Poster Club

kopirait's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Apr 2010
Location: -- .- ...
Posts: 23,033
Thanks (Received): 37
Likes (Received): 55
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

setau aku dekat insta takde pun orang nak tunjuk kesusahan dalam tu.
semua nak share benda2 yang menggembirakan sahaja.

if youre having a good time, share.
yang komen tu go jahanamlah!
__________________
Reply With Quote
  #4  
Old 13-08-2017, 01:03 PM
Emy_Ezra Emy_Ezra is online now
Active Plus

Emy_Ezra's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2012
Posts: 3,973
Thanks (Received): 67
Likes (Received): 9
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Let the success do the talking.

Kalau yang mana try hard nak tunjuk tu, means xdela sukses mana.
Acah je.
Reply With Quote
  #5  
Old 13-08-2017, 01:07 PM
sayasuka sayasuka is offline
Legendary Member

sayasuka's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Oct 2011
Posts: 10,956
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 17
Active Level
Default

kemewahan ?

kalau mampu, ok je... buatlah aktivi yang menggembirakan sementara ada peluang ni
Reply With Quote
  #6  
Old 13-08-2017, 01:19 PM
momoque momoque is offline
Super Active

momoque's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2011
Posts: 7,432
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 31
Active Level
My Mood:
Default

Bahaya kalo ade unsur2 riak...baik delete
Reply With Quote
  #7  
Old 13-08-2017, 01:31 PM
pijoe pijoe is offline
IKOfx Official
Support Staff

pijoe's Avatar

 
Trader Rating: (19)
Join Date: Jun 2008
Location: Office IKOFXM
Posts: 12,127
Thanks (Received): 665
Likes (Received): 13
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to pijoe Send a message via Skype™ to pijoe
Default

Quote:
Originally Posted by kopirait View Post
setau aku dekat insta takde pun orang nak tunjuk kesusahan dalam tu.
semua nak share benda2 yang menggembirakan sahaja.

if youre having a good time, share.
yang komen tu go jahanamlah!
bermakna mereka tak gembira pun kelihatan gembira di fb atau insta?


sebab tu aku tak upload apa2 kat fb menunjuk nunjuk apa yang aku ada.... sebab disaat aku tunjuk apa yang aku ada ...kawan2 fb aku masih struggle in hell dalam kehidupan seharian.
__________________
Reply With Quote
Likes Dann liked this post
  #8  
Old 13-08-2017, 01:40 PM
kiddd2 kiddd2 is online now
Legendary Member

kiddd2's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jun 2011
Posts: 14,766
Thanks (Received): 37
Likes (Received): 911
Active Level
My Mood:
Default

sbb tu aku delete fb aku..

malas nak pos apa2..

kalo pos nasihat, kata kita alim lebih..

pos gambar anak, orang kata macam laa orang lain xde anak..

kalo dok diam, kata menyombong..

__________________
NAK TAHU HARGA HANDPHONE TERKINI??? MASUK SINI

: KEDAI HANDPHONE ONLINE :
Reply With Quote
  #9  
Old 13-08-2017, 01:41 PM
kopirait kopirait is offline
CG Top Poster Club

kopirait's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Apr 2010
Location: -- .- ...
Posts: 23,033
Thanks (Received): 37
Likes (Received): 55
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by pijoe View Post
bermakna mereka tak gembira pun kelihatan gembira di fb atau insta?


sebab tu aku tak upload apa2 kat fb menunjuk nunjuk apa yang aku ada.... sebab disaat aku tunjuk apa yang aku ada ...kawan2 fb aku masih struggle in hell dalam kehidupan seharian.
tak.
maksud aku, kalau dia tengah having a good time apa salah dia nak upload buat kenangan. bukanlah tunjuk harta.

cumanya bila dah jadi public figure kenalah berhadapan dengan komen yang datang dalam pelbagai perspektif.
__________________
Reply With Quote
  #10  
Old 13-08-2017, 01:46 PM
HelangPutih HelangPutih is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2015
Posts: 1,574
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 56
Active Level
My Mood:
Default

ok je nmpk pos diorg. xde mcm menunjuk.
__________________
Aku ikut arah aliran.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 09:30 PM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you