Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Seram, Misteri, Hantu, Ngeri, Pelik

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1151  
Old 13-08-2017, 04:20 AM
BOCEH BOCEH is offline
CG Top Poster Club

BOCEH's Avatar
 
Trader Rating: (39)
Join Date: May 2009
Location: whatsaap : 014 253 6885
Posts: 27,770
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 18
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by tron View Post
jomlah masuk bro
hahaha.bro gerak dulu...
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #1152  
Old 13-08-2017, 06:44 AM
ekptd ekptd is offline
Permanently Banned - Multiple ID

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2016
Posts: 2,538
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 199
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by sharemalaysia View Post
Kita semua boleh ada beberapa kehebatan tanpa perlu pertolongan bunian pun. Aku dah banyak kali masuk alam bunian cari kemenyan hitam.
Dah masuk ke tu.
Fizik spm ajar alam bunian ke
Reply With Quote
  #1153  
Old 13-08-2017, 06:51 AM
sharemalaysia sharemalaysia is offline
Legendary Member

sharemalaysia's Avatar
 
Trader Rating: (276)
Join Date: Feb 2010
Location: Johore
Posts: 13,411
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by kiddd2 View Post
masuk alam bunian..

nnt bley tahu bumi ni pinggan..

malah, orang kapir jugak mempelajari ilmu bumi pinggan dgn bunian..

kapir belajar sampai bley lukis peta lagi..

orang islam masuk stakat ambik kemenyan je..
Suka hati ko lah apa tanggapan rendah ko nak bagi... Orang yang ada pengalaman berkenaan perkara ini saja yang boleh selami hal begini..

Daripada terus cakap besar... Apa kata.. Ko try la masuk tengok la apa ko mampu rembat walau hanya sekelumit 1 pusaka kalau boleh or mampu la...
Reply With Quote
  #1154  
Old 13-08-2017, 06:55 AM
sharemalaysia sharemalaysia is offline
Legendary Member

sharemalaysia's Avatar
 
Trader Rating: (276)
Join Date: Feb 2010
Location: Johore
Posts: 13,411
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ekptd View Post
Dah masuk ke tu.
Fizik spm ajar alam bunian ke
Berapa kali ko nak quote post aku tu Fikir dulu apa nak ulas sebelum post.. Kesian, ko hanyut dengan sifat dengkinya sendiri
Reply With Quote
Likes pecot85 liked this post
  #1155  
Old 13-08-2017, 06:57 AM
kiddd2 kiddd2 is offline
Legendary Member

kiddd2's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jun 2011
Posts: 15,733
Thanks (Received): 37
Likes (Received): 1131
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by sharemalaysia View Post
Suka hati ko lah apa tanggapan rendah ko nak bagi... Orang yang ada pengalaman berkenaan perkara ini saja yang boleh selami hal begini..

Daripada terus cakap besar... Apa kata.. Ko try la masuk tengok la apa ko mampu rembat walau hanya sekelumit 1 pusaka kalau boleh or mampu la...
aku xde ilmu hikmah..

xnak masuk benda2 gini, Rasulullah xajar pon..

ni kan pulak nak merembat hak makhluk lain..
__________________
NAK TAHU HARGA HANDPHONE TERKINI??? MASUK SINI

: KEDAI HANDPHONE ONLINE :
Reply With Quote
  #1156  
Old 13-08-2017, 06:57 AM
ekptd ekptd is offline
Permanently Banned - Multiple ID

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2016
Posts: 2,538
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 199
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by sharemalaysia View Post
Berapa kali ko nak quote post aku tu Fikir dulu apa nak ulas sebelum post.. Kesian, ko hanyut dengan sifat dengkinya sendiri
Contoh orang mentally challenged.
Grandiose delusions
Reply With Quote
  #1157  
Old 13-08-2017, 07:00 AM
matabulat matabulat is offline
Active Member

matabulat's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2016
Posts: 1,342
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 290
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by sharemalaysia View Post
Berapa kali ko nak quote post aku tu Fikir dulu apa nak ulas sebelum post.. Kesian, ko hanyut dengan sifat dengkinya sendiri
takde org dengki la abam sharemalaysia. depa syok sakat ang ja..
depa tringin nk kawin ngn org bunian la tuh..
Reply With Quote
Likes mr minzuar liked this post
  #1158  
Old 18-08-2017, 05:28 AM
ekptd ekptd is offline
Permanently Banned - Multiple ID

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2016
Posts: 2,538
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 199
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by sharemalaysia View Post
Suka hati ko lah apa tanggapan rendah ko nak bagi... Orang yang ada pengalaman berkenaan perkara ini saja yang boleh selami hal begini..

Daripada terus cakap besar... Apa kata.. Ko try la masuk tengok la apa ko mampu rembat walau hanya sekelumit 1 pusaka kalau boleh or mampu la...
RAsulullah ada ajar masuk ke alam bunian ke?
Reply With Quote
Likes shah_ae liked this post
  #1159  
Old 18-08-2017, 08:28 AM
shah_ae shah_ae is offline
Legendary Member

shah_ae's Avatar
 
Trader Rating: (102)
Join Date: Oct 2008
Location: K.L dan kwsn yg sewaktu dgnnye
Posts: 12,461
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 60
Active Level
My Mood:
Default

ape faedah masok alam bunian?
Reply With Quote
Likes ekptd liked this post
  #1160  
Old 18-08-2017, 08:45 AM
sharemalaysia sharemalaysia is offline
Legendary Member

sharemalaysia's Avatar
 
Trader Rating: (276)
Join Date: Feb 2010
Location: Johore
Posts: 13,411
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ekptd View Post
RAsulullah ada ajar masuk ke alam bunian ke?
Dalam lingkungan syariat memang tiada. Ada masalah ke pada kau?

Rasulullah ada ajar masuk ke alam cyber virtual?
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold