Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Gossip, Celebrities

Gossip, Celebrities Right place for paparazzi :) . Share your info with our celebrities and gossip fans.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 30-12-2009, 06:31 PM
selendangbiru selendangbiru is offline
Regular

selendangbiru's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2009
Posts: 208
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Salam. Selalu beno dengar artis kalau kawin mesti sama orang putih. Mostly artis wanita la dan jarang pula artis lelaki. Terlintas juga di kepala, Apa ya sebab banyak sangat orang putih lelaki kawin artis wanita Melayu? Cinta ka, nak senang glamourka, artis wanita Melayu ni senang dikahwinika, artis wanita Melayu ni jenis open-minded kawin saja cara Islam gaya hidup goes on macam biasa ka, nak dapat BlueCard macam kat Amerika sana nak dapatkan GreenCard supaya senang cari rezeki dan buat bisnis ka, nak pilih pasangan orangAsia yang terkenal setia, penurut dan baik layanan ka dan macam-macam la?

Sekalipun banyak persoalan macam tu, saya harap perkahwinan artis-artis kita panjang dan kekal jodoh dia sebab dan melakukan cara betul dengan akad nikah dan ijab kabul Saya doakan mudah pasangan yang berkahwin secara sah dan betul ini akan sentiasa mendapat hidayat dan menjadi muslim dan muslimah yang faham hukum-hakam agama dan berada di landasan yang betul @ siratulmustaqim. Saya harap juga merka akan insaf berlebih-lebihan dan membazir itu mendatangkan mudarat dan dapat memperbaikinya di masa hadapan.

Amin.
__________________
Sayangi & Bantu Anak Yatim, klik sini la http://rumahanakyatim.com/
Nak Makan Sedap Sambil Beramal, klik sini la http://www.mangkuktingkat.com/
Nak Ambil Anak Angkat, klik sini la http://www.orphancare.org.my
Nak Tabur Amal Derma klik sini la http://www.muslimaidasia.com
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 30-12-2009, 06:34 PM
DanielAriffin DanielAriffin is offline
Super Active


 
Trader Rating: (8)
Join Date: Jan 2007
Location: Penang and penisular mesia
Posts: 7,030
Thanks (Received): 22
Likes (Received): 3
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by MrMama View Post
kaya tul chef wan ni mesti byk sponsor jgk ni apapun tahniah la chef wan dapat menantu mat salleh
Hello geng...
chef wan ni dari dulu lagik memang dah jutawan.. sebelum famous lagik..
__________________
Become Consultant without leave your current job? now we hire 1000 consultant.. already agent also can apply no problems.. legal contract will provided..
Working with banking? want become onwner consultant? also can.. whatsapp me...
012.403.7378
Reply With Quote
  #23  
Old 30-12-2009, 08:23 PM
788 788 is offline
Active Plus

788's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2009
Location: Shah Alam
Posts: 4,603
Thanks (Received): 18
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

apa barang 7cm..kekeke
__________________
Don't Trade Like No Tomorrow...
Reply With Quote
  #24  
Old 30-12-2009, 08:32 PM
sweezer sweezer is offline
Active Plus

sweezer's Avatar

 
Trader Rating: (8)
Join Date: Mar 2007
Posts: 4,861
Thanks (Received): 350
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by the_killer View Post
nikah bkn main kecoh lg... smpai juta2.. pas2 dgn mat salleh lak... org melayu xde class ke? ade gak yg 7cm pnjg... esk luse jgn jaja cerite cerai berai lak la..
jgn wat malu bang... takkan 7cm jer
Reply With Quote
  #25  
Old 30-12-2009, 08:36 PM
aidiryatim aidiryatim is offline
Legendary Member

aidiryatim's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Dec 2006
Location: bioDIEsel B5,LeGoLanD,cIQ,Kota Iskandar
Posts: 14,018
Thanks (Received): 22
Likes (Received): 0
Blog Entries: 13
Active Level
My Mood:
Default

7cm or 17 cm?
__________________
Saham Wakaf Johor
Reply With Quote
  #26  
Old 30-12-2009, 08:41 PM
Abdullah Abdullah is offline
Active Member

Abdullah's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2007
Posts: 1,294
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by aidil08 View Post
adeh 7cm je ke bang
Laki melayu standard arr 15 cm . Teknik kena ok , tambah-tambah masa masuk air , balancing kena betol hahahaha
Reply With Quote
  #27  
Old 30-12-2009, 08:49 PM
azanney azanney is offline
CG Top Poster Club

 
Trader Rating: (135)
Join Date: Oct 2008
Location: WASAP O19-6OO8O8O
Posts: 49,721
Thanks (Received): 339
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default

perkahwinan yang berkat ialah dengan tidak membazir
__________________
Reply With Quote
  #28  
Old 30-12-2009, 08:54 PM
sokia sokia is offline
Legendary Member

sokia's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Dec 2007
Posts: 16,253
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

mau terkoyak nanti..huhuuhuh
__________________
sms/whatsapp ::: 0179621397
Reply With Quote
  #29  
Old 30-12-2009, 09:06 PM
mimie813 mimie813 is offline
Super Active

mimie813's Avatar
 
Trader Rating: (15)
Join Date: Nov 2009
Posts: 6,539
Thanks (Received): 290
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

doakan je lah yang terbaik tuk serina and husband....
__________________
Tak pikir lagi...
Reply With Quote
  #30  
Old 30-12-2009, 09:18 PM
gandaduit gandaduit is offline
Super Active

gandaduit's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Mar 2008
Posts: 8,427
Thanks (Received): 27
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

ala kawen sekejap je..mat salleh cuma nk green card jeee..cukup 2 tahun ,dia blah la
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold