Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Gossip, Celebrities

Gossip, Celebrities Right place for paparazzi :) . Share your info with our celebrities and gossip fans.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 13-08-2017, 04:22 AM
top5complete top5complete is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2017
Posts: 79
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 9
Active Level
Default Awal Ashaari Bengang Dituduh Menunjuk Kaya



Jika kita hidup mahu memuaskan hati orang, sampai bila-bila tidak akan terlaksana impian itu. Begitu jugalah apabila kita terlalu mengendahkan apa yang diperkatakan oleh orang luar yang langsung tidak tahu menahu tentang kehidupan kita.



Bukan pertama kali menerima komen sedemikian, Awal Ashaari sekali lagi nampaknya meluahkan rasa geramnya terhadap satu komen yang mendakwa dirinya menunjukkan kemewahan di Instagram.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 13-08-2017, 05:28 AM
kainlangsir kainlangsir is offline
Legendary Member

kainlangsir's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jul 2006
Location: Umbrella Hills
Posts: 11,668
Thanks (Received): 39
Likes (Received): 18
Active Level
My Mood:
Default

retis malaysia standard takat mane la sangat..pergi karoeke pon untuk semata-mata kerana nak nak pujuk hero lelaki yang ada masalah disiplin..
Reply With Quote
  #3  
Old 13-08-2017, 12:55 PM
kopirait kopirait is online now
CG Top Poster Club

kopirait's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Apr 2010
Location: -- .- ...
Posts: 24,276
Thanks (Received): 37
Likes (Received): 157
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

setau aku dekat insta takde pun orang nak tunjuk kesusahan dalam tu.
semua nak share benda2 yang menggembirakan sahaja.

if youre having a good time, share.
yang komen tu go jahanamlah!
__________________

E-Book Panduan FB Ads Untuk Buta IT [RM20] | PM SEKARANG!
SERVIS REKA GRAFIK DI SINI!

Reply With Quote
  #4  
Old 13-08-2017, 01:03 PM
Emy_Ezra Emy_Ezra is offline
Active Plus

Emy_Ezra's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2012
Posts: 4,315
Thanks (Received): 67
Likes (Received): 29
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Let the success do the talking.

Kalau yang mana try hard nak tunjuk tu, means xdela sukses mana.
Acah je.
Reply With Quote
  #5  
Old 13-08-2017, 01:07 PM
sayasuka sayasuka is offline
Legendary Member

sayasuka's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Oct 2011
Posts: 11,578
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 47
Active Level
Default

kemewahan ?

kalau mampu, ok je... buatlah aktivi yang menggembirakan sementara ada peluang ni
Reply With Quote
  #6  
Old 13-08-2017, 01:19 PM
momoque momoque is offline
Super Active

momoque's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2011
Posts: 8,009
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 50
Active Level
My Mood:
Default

Bahaya kalo ade unsur2 riak...baik delete
Reply With Quote
  #7  
Old 13-08-2017, 01:31 PM
pijoe pijoe is offline
Legendary Member

pijoe's Avatar

 
Trader Rating: (19)
Join Date: Jun 2008
Location: Office IKOFXM
Posts: 12,228
Thanks (Received): 665
Likes (Received): 36
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by kopirait View Post
setau aku dekat insta takde pun orang nak tunjuk kesusahan dalam tu.
semua nak share benda2 yang menggembirakan sahaja.

if youre having a good time, share.
yang komen tu go jahanamlah!
bermakna mereka tak gembira pun kelihatan gembira di fb atau insta?


sebab tu aku tak upload apa2 kat fb menunjuk nunjuk apa yang aku ada.... sebab disaat aku tunjuk apa yang aku ada ...kawan2 fb aku masih struggle in hell dalam kehidupan seharian.
__________________
REGISTER AKAUN DI SINI & DAPATKAN 70% @ 0.7 PIPS REBET MINGGUAN
http://www.carigold.com/portal/forums/image.php?type=sigpic&userid=30130&dateline=126015  5484
REBET IKOFX DIBERI SEJAK 2010

(YM: alexender_pijoe) (SKYPE: pijoe.ikofx) (Phone & WhatsAPP: +60176567531)
Reply With Quote
Likes Dann liked this post
  #8  
Old 13-08-2017, 01:40 PM
kiddd2 kiddd2 is offline
Legendary Member

kiddd2's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jun 2011
Posts: 16,321
Thanks (Received): 37
Likes (Received): 1319
Active Level
My Mood:
Default

sbb tu aku delete fb aku..

malas nak pos apa2..

kalo pos nasihat, kata kita alim lebih..

pos gambar anak, orang kata macam laa orang lain xde anak..

kalo dok diam, kata menyombong..

__________________
NAK TAHU HARGA HANDPHONE TERKINI??? MASUK SINI

: KEDAI HANDPHONE ONLINE :
Reply With Quote
  #9  
Old 13-08-2017, 01:41 PM
kopirait kopirait is online now
CG Top Poster Club

kopirait's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Apr 2010
Location: -- .- ...
Posts: 24,276
Thanks (Received): 37
Likes (Received): 157
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by pijoe View Post
bermakna mereka tak gembira pun kelihatan gembira di fb atau insta?


sebab tu aku tak upload apa2 kat fb menunjuk nunjuk apa yang aku ada.... sebab disaat aku tunjuk apa yang aku ada ...kawan2 fb aku masih struggle in hell dalam kehidupan seharian.
tak.
maksud aku, kalau dia tengah having a good time apa salah dia nak upload buat kenangan. bukanlah tunjuk harta.

cumanya bila dah jadi public figure kenalah berhadapan dengan komen yang datang dalam pelbagai perspektif.
__________________

E-Book Panduan FB Ads Untuk Buta IT [RM20] | PM SEKARANG!
SERVIS REKA GRAFIK DI SINI!

Reply With Quote
  #10  
Old 13-08-2017, 01:46 PM
HelangPutih HelangPutih is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2015
Posts: 1,975
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 83
Active Level
My Mood:
Default

ok je nmpk pos diorg. xde mcm menunjuk.
__________________
Aku ikut arah aliran.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump