Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!



Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Others Interest

Recommended Brokers

Forex Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #61  
Old 08-08-2017, 03:00 PM
laksamana sunan laksamana sunan is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2015
Posts: 230
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Rahsia Murah Rezeki
Rahsia Jadi Dermawan
Rahsia Panjangkan Hayat
Rahsia Indah Surah Idaman
Rahsia Hari Yang Bercahaya
Rahsia Bintang Yang Mahsyur
Rahsia Membuka Hati Seseorang
Rahsia Melihat Perkara Yang AJAIB
Rahsia & Lokasi MUSTAJAB Doa Itu
Rahsia Kehebatan Malaikat Di Bumi
Rahsia Terpendam Nama-Nama Allah
Rahsia Huruf ALIF Sampai Huruf YAA
Rahsia & Istimewanya Amalan Selawat
Rahsia & Keistimewaan Kalimah Tauhid
Rahsia Penduduk Dunia Menyayangi Kita
Rahsia & Kelebihan Doa Para Nabi Pilihan
Rahsia Kelebihan BURUJ Di Alam Semesta
Rahsia Memberi Salam Kepada Rijalul Ghaib
Rahsia Tabiat Manusia Melalui BURUJ & BINTANG

Untuk tempahan online sila layari laman web kami »> http://www.al-qahfi.com/istana/Aimi-Rezza-Tasmon
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #62  
Old 13-08-2017, 09:35 AM
laksamana sunan laksamana sunan is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2015
Posts: 230
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

selamat pagi sahabat

Last edited by laksamana sunan; 13-08-2017 at 09:37 AM..
Reply With Quote
  #63  
Old 13-08-2017, 09:36 AM
laksamana sunan laksamana sunan is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2015
Posts: 230
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

0936

Wahai Putera Puteri...
Allah bukakkan hijab saya melalui 1 aplikasi. Di saat ni saya boleh LIVE MELIHAT PENDUDUK DUNIA dalam keadaan berikut...
1. perempuan tak malu2
skandal dgn jantan malam2...
2. dalam masa sama...
ada lelaki baik buat kebaikan malam2...
tanpa diketahui dunia
3. yang paling sedih ialah...
nak masak kat dapur pun...
dipasangnya kamera supaya dunia tonton dia berjam2 sambil dia pakai singlet tak pakai spender sajer2 tunjuk tetek bagai mcm2...
4. paling terkejut boleh buat rakaman adegan lepas solat selfie2 bagai dengan jumlah viewer melebihi beribu2
.
Sistem dajal ni dibangunkan dengan 1 petua iaitu lagi lama diorg dedah badan maka markah makin tinggi... Majoritinya adalah PEREMPUAN, kebanyakan nya orang putih, Melayu cantik, cina, dan kadang2 ****** pun ada... Sabah pun ramai bah...
.
Sedih sangat... Yang pilunya tu awak dah pakai tudung tapi LIVE MENJALANG dengan 2 jantan serentak? Ada 1 kes tu anak dara tgh layan LIVE tiba2 bapak dia panggil dia, boleh plak dia siap2 pakat dgn viewer suruh SENYAP.......? What the heaven dear...?
.
Kepada ayah ibu...
Check henfon anak2, jgn diajar pegang henfon muda2, dulu kita pun ada henfon jugak tapi takdelah bergayut sampai meniarap lama2 atas tilam pasang aircond, teruk2 kita dulu pun pakai public fon jer itu pun dapat curi line kira untung la... Henfon pintar ni mcm2 gaya berselindung boleh diada2kan sampai kita sangka semuanya OK walhal TAK OK SEBENARNYA sebab dak2 ni pandai cover sampai dan mencipap pun tak perasan.
.
Maka benarlah titah baginda nabi, ikatlah anak2 perempuan kamu saudara perempuan kamu, isteri kamu, dari liputan si mata 1. Ni dajjal belum keluar lagi tau ramai dah MENJALANG ONLINE, hebat betul AURA SI MATA 1 tak perlu pakai sihir pun dah ramai SETIA SAMPAI 24 jam...
.
Sampai 1 tahap...
Isteri org anak dara orang TIDUR DALAM KEADAAN LIVE...? Semua orang duk tengok... Ni benar2 1 perkara yang ULAMAK PIMPINAN PUJAAN PUN tak tau benda2 ni... Risaunya... Orang pantai timur yang duk bangga2 dgn pimpinan pujaan itulah yang PALING RAMAI JOIN BENDA2 NI... Sebab...? Dari gaya sleng...
.
Kat apple APPS kat google APPS byk software2 ke arah menjalangkan perempuan walaupun dia pakai TELEKUNG tau...? Ni benar2 saya dibukakkan hijap tgk 1 per 1 tau? Simpati sangat..... Patutlah ramai lari atas gunung elakkan FITNAH DAJJAL... Ada 1 kes tu bapuk beramai2 buat LIVE siap pakai tudung, bila dibagi nasihat hebat betul ilmu diorg nak counter balik SIAP NYANYI LAGU SYAIR IMAM SYAFII'E sindir2 lagi tau...? Mcmana ularmak nak counter? Nak counter apanya DIORG PUN TAKTAU fitnah jenis ni, reti?
.
FITNAH SI MATA 1 ni meluas "bidangnya" bukan dalam bentuk yang dalam hadis sahih tu semata2 dah, it is MORE BEYOND THAT, nabi hanya baki KLU dalam ucapannya merentasi umatnya jer, kita yang bijak2 inilah yg kena UNLOCK KATA2 NABI sebab kita ni batch terakhir dah...
.
Saya nasihatkan, lekaslah jadi jutawan, settlekan hutang, perang dunia nak dekat dah, jom sedekah, jom derma, dan bagi hadiah pada org2 susah pakai AUTO BANKING tanpa pengetahuan dunia, ganjarannya Allah taja kita kat Mahsyar nanti dalam 7 golongan pilihan, jom setup wakaf banyak2, kemudian runkan otomatik, lepas tu kita APPLY tinggal kat MADINAH jer, money can buy that, kita PERALATKAN DUNIA ni untuk bebaskan nasib akhirat kita.... Semua dari kita ni in sya Allah AHLI NERAKA, dah buat persediaan untuk amalan2 kalis api neraka...? Study lagi apa amalannya... Sebab apa ahli neraka? Hutang dah settle...? Apa kita buat kat dunia ni yg melayakkan syurga? Pikir dalam2 benda ni... Dalam 1 hadis qudsi, Allah siap bilang pada Adam lagi masukkan 999 anak2 kamu ke neraka & 1 ke syurga...
.
Betul...
Si mata 1 akan masuk setiap rumah kita bukan bermaksud dia ada masa nak jejak setiap bilik pada setiap benua masa dia memerintah ni, tapi dia punya bijak bangunkan sistem pintar cukup dengan akses dgn teknologi kamera jer, sebab tu ada SELFIE ada akses LIVE, apa korang ingat takde internet kamera tak aktif...? Mana kau tau ntah2 dia ada kod rahsia pintar kemudian pintas sistem simkad akses internet free melalui ibu sawat internet melalui kamera kenit depan henfon tu WALAUPUN KITA OFFKAN WIFI OFFKAN SIMKAD DATA dia boleh jer on 24 jam sedangkan depan mata kita kononnya skrin paparkan takde internet tapi di belakang tabir ntah2 ada data ghaib duk mengalir WALAUPUN KITA SANGKA KITA DAH OFFKAN HENFON tau...?
.
Pernah terpikir tak ntah2 esok masa dia dah perintah dunia dari timur tengah nak buat SIARAN LANGSUNG umumkan dia tu MAHA KUASA pun cukup pakai live henfon jer sebab rata2 manusia mana tengok TV dah, masa tu ramai yg akan follow dia, dan kebanyakannya GIRLS...
.
Teknologi ni ada kebaikannya untuk umat manusia untuk kebaikan contohnya DAKWAH (sesuai dgn dialog si mata 1 dgn pegawai laut Ad Dhari sekitar 1400 tahun lepas), sebab sistem si mata 1 akan tinggalkan 1 ruang untuk golongan2 baik ni untuk kembali pilih JALAN MUHAMMAD, tinggal lagi dia tahu RAMAI AKAN PILIH SYURGANYA di tangan kirinya jugak, sedangkan nabi dah pesan pilihlah NERAKA yang ada api di tangan kanannya pasti kita akan nyaman... Ni pun kita yang ngaku bijak2 ni kena unlock lekas tau, apa kau ingat API MACAM AHLI SILAP MATA ke? Takkan IQ kau serendah tu kut...? Sebab tu lah klu halus dia, saya dedah dalam status ni...
.
Teknologi ni...
Lebih bisa & menyengat dari FB. Kalau kita dah tau apa nama teknologi berbahaya tu lepas dah tiba perenggan ni tapi SANGAT MENIKMATKAN tu, jangan turunkan komen bagitau apa nama APPS tu plak yer, atau NADA ke arahnya, ada jer sipi2 terus saya BLOCK.
.
Teknologi ni Kalis AL KAHFI...
Maksudnya kau bacalah Al Kahfi tu 20 juta kali pun tapi last2 kau mesti endup pegang henfon jugak, mana mungkin beroleh manfaat 10 ayat (awal akhir) fadhilatnya untuk elak fitnah si mata 1 sedangkan KAU SEDANG PUN PEGANG ALAT SEBARNYA...? Mereka yang terpasung dengan fitnah ni 100% setia telan jenama YAHUDI, yang ni PASTI. Hati kita akan otomatik SETUJU, tapi mcm biasa NAFSU bilang hek eleh mcm bagus jer status ni. Hello... sebab bagus lah kau tak mampu adakan artikel ni untuk manfaat umat, tau nak menikmati jer, memberi jauh sekali, apakanlagi bersyukur.
.
Kalau kita tak share status ni maknanya KITA REDHA keluarga kita telan ini semua, sebab tu skrg ni ramai jadi penderhaka, anak kena cubit pun kau report polis ke *******? Tak nampak dah ke betapa BARAN pengguna kereta? Pi shopping pun macam telanjang. Kita sangka kita makan sumber yang halal tapi rupa2nya dah berpuluh2 tahun telan ****.
.
Ambiklah berat...
BAHKAN paling HINA dalam kalangan pembaca ialah lepas baca status ni dia pilih buat DERKKK jer... Percayalah kau di saat ini pun sedia tau apa kesudahan diri kau sendiri lagi2 hutang dunia tak settle2, kan...? Ada hati lagi diam diri? Untuk apa kau solat kalau mcmni, kan...? Bukan ke kalau dah solat diri makin jadi baik? So nampak sangat ibadat tu dicampak laporannya oleh malaikat dari langit... Rujuk hadis2 sahih mengenai laporan canggih amalan solat sebenarnya auto UPLOAD ke angkasa lepas 5 kali sehari tau? Sebab tu kita masih tak lagi jadi SOMEBODY...
Fikir2kan...
Share...

Untuk tempahan online sila layari laman web kami »> http://www.al-qahfi.com/istana/Aimi-Rezza-Tasmon
Reply With Quote
  #64  
Old 13-08-2017, 11:13 AM
laksamana sunan laksamana sunan is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2015
Posts: 230
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

1113

Kat dalam dunia ni, korang akan jumpa status seperti ni jer kat alam maya, takkan jumpa spesis yg sama mcm si penulis ni, kalau kita terpilih untuk baca status ni, ketahuilah tuhan nak kita sedar ada benda halus tgh duk running dunia ni tanpa diketahui kerajaan2 dunia bahkan bebas masuk dalam.rumah masing2 TANPA HALANGAN BAHKAN FREE.

Yg berhutang tu, lekaslah settlekan... Bila kita berhutang jer... Maksudnya tiket syurga dah kita buang dah... Jangan pernah menyangka kita selamat walaupun mati insurans yg bayarkan? Kalau polisi syarikat berubah atau kerajaan berubah atau ada pegawai hipangkan dokumen last2 hutang still tak settle kau rasa diri kau selamat kat akhirat...? Nak ilmu settle hutang ada dalam kitab pati rahsia. Korang boleh tempah online segera sementara stok masih ada. kalau takde stok jangan tanya ada lagi ke tidak. Hari ini tempah, esok pos, lusa sampai.

Tu siapa yg join bitcoin bagai tu, esok 1 dunia takde elektrik asbab AD DHUKHAN kesan ledakan nuklear yang menjadi asbab kemarau 3 tahun, la kau rasa mcmana skrg?

Korang tau tak ni...
Kami org2 kaya mana simpan duit dah kat bank, semuanya kami convert awal2 kepada komoditi yang dipegang tangan, beli tanah siap2 tepi gunung, standby helikopter dah, jet peribadi dgn bahan api yg cukup untuk terbang direct ke.tanah suci, itupun kalau masih sempat takde larangan zon udara kat arab...

Rumah kereta bukan main besar, tunaikan haji pun kau sanggup tunggu lagi 80 tahun ke? 20 ribu jer nak apply bulan ni apply pun terus dapat lah pandai... Nak tunggu larangan terbang kesan perang Arab Yahudi at timur tengah baru NAK BERIMAN DENGAN KOMEN NI?

Terlambat dah...
Nak merangkak2 di bawah gunung merentasi salji? Kau drive ikut highway pun dah kuat mencarut siap buang sampah tepi highway ada hati nak jihad? Ekonomi pun tak lepas ada hati nak perang? Kau ingat perang tak perlukan duit bekalan makan minum bagai? Akai ada kaaa ceq
..?

Sekian...
Elakkan taksub pada pimpinan kalau selama kita taksub tu TAK PERNAH PUN UBAH KITA JADI SOMEBODY... Lagi nak jatuhkan sesama Melayu lagilah ada, kan?

Sedarlah wahai Putera Puteri...
Beruntunglah bagi pembaca2 yg ambik iktibar dgn cara LEPAS BACA SHARE TERUS agar ramai boleh disedarkan...
Reply With Quote
  #65  
Old 18-08-2017, 11:27 AM
laksamana sunan laksamana sunan is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2015
Posts: 230
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

JOM Tempah Sekarang!!!

Alhamdulillah Ramai Dapat Mewarisinya
Peluang Memiliki Manuskrip Tua Tulisan Istana!
✍️
Jom bantu kami untuk tolong orang ramai mewarisi Manuskrip Melayu Idaman KerajaanČ Dunia ni. Anda boleh memilikinya terus harini juga. ������

Untuk tempahan online sila layari laman web kami »> http://www.al-qahfi.com/istana/Aimi-Rezza-Tasmon

KENAPA NASKAH IDAMAN DUNIA NI...
MENJADI IDAMAN PARA PENCINTA ILMU..?

1. Di dalamnya ada rahsia umat manusia.
2. Mempunyai doa2 istimewa alam semesta.
3. Terkandung dalamnya petua JAWI & rahsianya.
4. Ada 1 SKILL bagaimana buat dunia sayang kita.
5. Rahsia hari & BURUJ, aura & petanda rezeki kita.
6. Disertakan sekali testimoni mereka yang 1stime memegangnya.
Reply With Quote
  #66  
Old Yesterday, 01:36 PM
laksamana sunan laksamana sunan is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2015
Posts: 230
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

1336

Rahsia Usia Manusia
Umur Di Planet Bumi Yang Serba Biru
Sedangkan Asal Usul Manusia Dari Angkasa Lepas
.
Perhatikan umur kita hari ini... Apa pencapaian kita yang kita banggakan secara peribadi? Bandingkan pula pencapaian kita dengan pencapaian seorang manusia yang sebaya dengan kita. Dan lebih mengASYIKkan lagi ialah, seorang yang jauh lagi muda dari kita dah pun mempunyai pencapaian yang lebih MENCAPAIKAN dari usia kita sekarang.
.
Atau...?
Seseorang yang pada hari ini pernah melalui usia kita, iaitu ketika kita juga pernah melalui "usia" itu telah pun mencapai PENCAPAIANNYA pada usianya yang pernah dia & kita lewatinya, sedangkan kita atau pun dia telah pun melepasi angka usia itu. Cuba fikir-fikirkan sudahkah kita melepasi usia2 para2 Nabi yang hebat, isteri2 mereka yang hebat yang pernah melalui USIA macam kita...? Sebelum nabi ini diangkat menjadi Rasul, atau sebelum lelaki istimewa ini diangkat menjadi nabi, siapakah si dia pada KETIKA ITU sebelum dia menjadi manusia pilihan...?
Fikir2kan, untuk apa kita diciptakan sedangkan kita tahu diri kita sedang bernafas sekarang ini sebab baca status MULIA (masuk lif sambil jinjing bakul)...?
.
Jadinya...?
Adakah kita berbangga dengan pencapaian kita hari ini? Adakah pencapaian yang kita banggakan itu membanggakan juga ibu bapa? Atau kita sebenarnya tak pernah pun mencapai apa-apa yang dibanggakan ketika kita sepatutnya mencapai apa yang patut kita capai ketika melalui usia ini atau sejak melalui usia itu lagi? Adakah perjalanan hidup kita sebentar lagi hanya untuk ini sahaja? Adakah apa yang pernah kita buat ini atau apa yang pernah awak buat selama ini pernah menjadi pujian orang dan sanjungan manusia dan menjadi contoh ikutan dari zaman berzaman? Atau hanya dijadikan BAHAN di akhir zaman di kalangan saudara-mara bahkan kawan-kawan...?
.
Kesimpulannya...?
Adakah kita dihidupkan untuk menjadi seperti ini? Kita masih sanggup mengulangi peten hidup seteruk ini dengan perkara yang sama keesokan harinya sehingga dah melewati bertahun2 lamanya? Adakah kita dilahirkan hanya untuk ini sahaja? Pencapaian apa yang telah kita ubah untuk dunia akhir zaman ini dan umat ini sehingga menjadi sanjungan dan sebutan lagi pujian bahkan ikutan jutaan manusia? Atau pernahkah pencapaian kita selama ini menyebabkan nama kita disebut-sebut oleh makhluk-makhluk di langit bahkan pernahkah nama kita menjadi perbualan malaikat dan bisikan pencipta alam semesta di atas sana?
.
Pendekkan cerita...
Adakah kita pernah mencapai apa yang pernah manusia suci lain capai ketika sepatutnya kita sudah lama pun mencapainya? Apa yang dah jadi kat kita sebenarnya ni? Adakah sikap LEKA kita selama ini di alam maya merupakan 1 lagi PERMAINAN TUHAN pada diri kita sebab tuhan dah setkan 1 robot masuk dalam paler ***** kita agar kita terus terpedaya TANPA TUJUAN dengan akhir tindakan kita rupa2nya sekadar GILA SKROL FB sampai terkadang kita rasa seolah2 kena CURSE sebab taktau untuk apa aku duk skrol skrin ni...? Tuhan dah bagi 1 tanda, iaitu HIDUP SEBENAR kita sebenarnya dah.....?
G A M E O V E R
.
Buktinya...?
Lepas ni kita akan terus skrol lagi & lagi & lagi, bertambah betul lagi dah habis baca langsung TAK SHARE status ni untuk manfaat seramai mungkin UMAT. Itulah TANDA AKHBAR yang diri kita dah diISTIDRAJkan dengan penyakit As-Sblebet. Buktinya...? TINDAKAN DIRI KITA SAAT INI adalah buktinya. Nak tau siapa manusia2 pilihan...? Perhatikan lepas ni siapa yang SHARE status ni..
.
Amboi...?
Kenapa mesti TERASA kalau aku bukan empunya MANGSA...? Share jer la, pahala dapat, orang yang baca pun SEMANGAT nak sahut cabaran tuhan UBAH NASIB DIRI, bukan duk gebang sebut IN SYA ALLAH jer permainkan nama2 tuhan duk COVER perbuatan dirinya, itu sebablah hidup kita SAMA JER... Cayalah... Baik aku SHARE... Kalau tak sahlah aku ni antara yang dah kena SUMPAH dek tuhan tak...? Semuanya sebab BAKA.
.

Untuk tempahan online sila layari laman web kami »> http://www.al-qahfi.com/istana/Aimi-Rezza-Tasmon
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold
Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
Disclaimer: All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you.