Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Offline Business, Entrepreneur Discussion

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 09-10-2017, 11:06 PM
Gigahertz CS Gigahertz CS is offline
Regular

Gigahertz CS's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Sep 2011
Location: Ampang - Selayang
Posts: 524
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 20
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Nasihat saya jangan biasakaan diri nak buat satu perkara. Dalam list di atas pilih salah satu yang tuan boleh buat sendiri . Kalau dah dapat yg lain lain boleh sub kat orang lain. Rasanya home appliances boleh buat sendiirri.

Kalau nak murah cari tukang yang kerja seorang diri. Co-operated dengan dia. Kalau cari yng ada syarikat ni agak mahal kalau nak cooperate.

list tuan bagi atas tu ada 12 jenis services. Kekadanh kustomer ni hari ni tanya bukan hari ni nak deal. Kadaang nak hujung bulan baru nk deal. Soalannya kat sini kalau hujung bulan tu 12-12 servis dalam list tu "on" macam mana tuan nak handle? Saya perati dalam list tu semua servis 99% tak boleh siap dalam sehari..cant done in single day.
__________________
Dqpatkan Bateri Adapter Keyboard model model acer aspire ,hp pavillion , dell inspirion klik kat bawah ni

DEALER PRICE UNTUK CG
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 12-10-2017, 11:54 AM
bintara80 bintara80 is offline
Active Member

bintara80's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2010
Posts: 2,194
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 7
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by cacingrawit View Post
Sy ada modal dlm 50k..jika tuan berminat boleh la kita setup sama2
company cuma buat supply & servis, beli perkakas utk buat keje mcm tu je, habis lah dlm beberapa k. partner yg dicari lebih kpd yg ada pengalaman dan skill atau baru bermula buat servis sorang2.

stor blkg rumah je kalau ada brg lebih nk simpan
__________________
EJEN RUMAH/TANAH REN00171 ~ EJEN AIA PUBLIC TAKAFUL
HUBUNGI: 019-283 4359 LEADER AHMAD (EJEN DIPERLUKAN)
KLIK SINI >> http://johanrealty.com << KLIK SINI
Reply With Quote
  #13  
Old 12-10-2017, 12:01 PM
bintara80 bintara80 is offline
Active Member

bintara80's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2010
Posts: 2,194
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 7
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Gigahertz CS View Post
Nasihat saya jangan biasakaan diri nak buat satu perkara. Dalam list di atas pilih salah satu yang tuan boleh buat sendiri . Kalau dah dapat yg lain lain boleh sub kat orang lain. Rasanya home appliances boleh buat sendiirri.

Kalau nak murah cari tukang yang kerja seorang diri. Co-operated dengan dia. Kalau cari yng ada syarikat ni agak mahal kalau nak cooperate.

list tuan bagi atas tu ada 12 jenis services. Kekadanh kustomer ni hari ni tanya bukan hari ni nak deal. Kadaang nak hujung bulan baru nk deal. Soalannya kat sini kalau hujung bulan tu 12-12 servis dalam list tu "on" macam mana tuan nak handle? Saya perati dalam list tu semua servis 99% tak boleh siap dalam sehari..cant done in single day.
good point tuan. saya dah selalu sub kpd org lain tanpa mengambil portion. skrg ni nk buat team sendiri
__________________
EJEN RUMAH/TANAH REN00171 ~ EJEN AIA PUBLIC TAKAFUL
HUBUNGI: 019-283 4359 LEADER AHMAD (EJEN DIPERLUKAN)
KLIK SINI >> http://johanrealty.com << KLIK SINI
Reply With Quote
  #14  
Old 12-10-2017, 12:04 PM
bintara80 bintara80 is offline
Active Member

bintara80's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2010
Posts: 2,194
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 7
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by dauskupang View Post
apa requirement partner yg tuan mahukan?
mesti ada skill dlm servis yg ditawarkan ataupun baru bermula gerak sorang2 dan x boleh nak leverage lagi.
__________________
EJEN RUMAH/TANAH REN00171 ~ EJEN AIA PUBLIC TAKAFUL
HUBUNGI: 019-283 4359 LEADER AHMAD (EJEN DIPERLUKAN)
KLIK SINI >> http://johanrealty.com << KLIK SINI
Reply With Quote
  #15  
Old 12-10-2017, 12:12 PM
khirul_nizam khirul_nizam is offline
Active Member

khirul_nizam's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: May 2008
Posts: 1,353
Thanks (Received): 28
Likes (Received): 1
Active Level
Default

askum tuan tanah skop kerja saya sekarang adalah berkaitan lukisan struktur dan awam..pernah jugak buat renovation.. serta ada team utk kerja pendawaian eletrik. teringin nak joint group tuan..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump