Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Offline Business, Entrepreneur Discussion

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #2241  
Old 20-04-2017, 11:06 PM
yazaedar yazaedar is offline
Active Plus

yazaedar's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Apr 2006
Location: kuala lumpur
Posts: 2,828
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

banyak depa kata uber ni tak balik modai....
aku nak beruber pun dah macam tak semangat....
depa kata habis duit kat minyak ja...
tambah plak minyak duk naik
__________________
The market is weird. Every time one guy sells, another one buys, and they both think they're smart.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2242  
Old 21-04-2017, 03:28 PM
Bionik Bionik is offline
Super Active

Bionik's Avatar
 
Trader Rating: (10)
Join Date: Nov 2009
Location: Mars
Posts: 8,157
Thanks (Received): 38
Likes (Received): 15
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by yazaedar View Post
banyak depa kata uber ni tak balik modai....
aku nak beruber pun dah macam tak semangat....
depa kata habis duit kat minyak ja...
tambah plak minyak duk naik
Yeah... minyak naik, maintenance keter lagi
Bro boleh baca luahan drebar Uber n Grab dlm grup FB tu?
__________________
~~0ut of™
"It's work like mAgic. You want more money, you need to give more", Robert Kiyosaki.
Reply With Quote
  #2243  
Old 21-04-2017, 06:46 PM
Kaneshiro Kaneshiro is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2011
Location: Johor
Posts: 357
Thanks (Received): 218
Likes (Received): 2
Active Level
Default

Ada member2 tengah cari kereta untuk buat UBER.
Kalau ada kenal sapa2 nak pajak kereta bagitahu yer.
Diorang nak model;
MYVI dan ALZA jer....
boleh kasi tawaran harga sekali.
Boleh PM kawan.
Area Johor jer...

TQVM
Reply With Quote
  #2244  
Old 22-04-2017, 10:50 AM
ipinos ipinos is offline
Active Member

ipinos's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2014
Posts: 1,250
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 9
Blog Entries: 3
Active Level
My Mood:
Default

Ajak bisnes, ckp tak pandai, tak minat....kalau main forex takut MC....uber pulak tak berbaloi...

JOM DAFTAR JADI >>>PEMANDU UBER DISINI<<<

Last edited by ipinos; 22-04-2017 at 10:53 AM..
Reply With Quote
  #2245  
Old 24-04-2017, 10:16 AM
ipinos ipinos is offline
Active Member

ipinos's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2014
Posts: 1,250
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 9
Blog Entries: 3
Active Level
My Mood:
Default



JOM DAFTAR JADI >>>PEMANDU UBER DISINI<<<

Reply With Quote
  #2246  
Old 26-04-2017, 03:47 AM
bezeta7 bezeta7 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2012
Posts: 6
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Thumbs up

Quote:
Originally Posted by yazaedar View Post
banyak depa kata uber ni tak balik modai....
aku nak beruber pun dah macam tak semangat....
depa kata habis duit kat minyak ja...
tambah plak minyak duk naik
kalau nak income berbaloi bawa uber ni, kena la masuk area yang ada surge & ikut jadul promotion/boost tuan, baru la bwa uber tu rasa berbaloi, klu normal fare murah la skit. Masuk area yg ada surge & boost, Matikan engine kereta,relex main2 hp, bca surat khabar, sbb Sistem uber ni, penumpang yang request kita, bkn kita yg cari penumpang.
Nak tahu lebih lanjut klik DAFTAR UBER / INSENTIF UBER DRIVER 2017
cuma bantu sahabat2 baru uber yg nak cari duit tambahan

Last edited by bezeta7; 16-05-2017 at 09:33 PM..
Reply With Quote
  #2247  
Old 13-05-2017, 06:46 AM
ghoster ghoster is offline
Regular

ghoster's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2013
Posts: 401
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

assalamualaikum,

setelah setahun lebih aku stop, akhirnya aku beranikan diri utk kembali buat uber. alhamdulillah, setakat ni dpt la duit poket sikit. cuma lately aku rasa mcm nak try uberblack. ada sapa2 kat sini buat uber black?

dalam sehari tu berapa ride boleh dapat yea?
average income korang utk uberblack berapa dalam seminggu?
avaerage pickup point dan destination?
Reply With Quote
  #2248  
Old 15-05-2017, 03:28 PM
lobangbesar lobangbesar is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2017
Posts: 45
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 6
Active Level
Default

uber ni nak kaya tak boleh
tapi nak sambung duit terputus
nak beli pampers,susu
boleh
Reply With Quote
  #2249  
Old 15-05-2017, 09:20 PM
TT TT is online now
CG Super Hardcore

TT's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2009
Location: cybertorium, level 3
Posts: 114,279
Thanks (Received): 194
Likes (Received): 8123
Active Level
My Mood:
Default

bersalin dalam Uber kt kota kinabalu. pic kesan darah

Reply With Quote
  #2250  
Old 17-05-2017, 09:27 AM
Kaizen5555 Kaizen5555 is offline
Legendary Member

Kaizen5555's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Feb 2014
Location: __________J.O.H.O.R____________
Posts: 11,923
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 24
Active Level
My Mood:
Default

guys...nk Tanya...aku da daftar uber and da buat da uber kt area Selangor kl....but...klu aku nk dftr lagi skali utk buat kt area Johor...bole ke? krete yg sama dan no fon y sama? bole ke
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold