Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > MLM / Investment by SSM Companies > Non-MLM Local Registered Companies

Non-MLM Local Registered Companies Business Opportunities offered by local Registered ROC & ROB companies. Some of them require you to deposit money, so please be aware as this kind of partnership is illegal unless they have some kind of permit to do so.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #5921  
Old 08-04-2017, 07:44 PM
haslina769 haslina769 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2014
Posts: 752
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Blog Entries: 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by haslina769 View Post
http://3863projekrobot.wasap.my
__________________
"TEKNIK PERCUMA MEMILIKI KERETA DENGAN HARGA MURAH"

Daftar Sini , sape mau jdi member
https://goo.gl/3sUPYH
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #5922  
Old 09-04-2017, 12:42 AM
fazarudin fazarudin is offline
Legendary Member

fazarudin's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Jan 2006
Location: K L A N G
Posts: 10,698
Thanks (Received): 211
Likes (Received): 17
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default



Projek Robot Tone Excel Tone Excel

✅ Tidak perlu cari prospek dan promosi setiap hari sebab robot akan ambil alih tugas ini.

✅ Tidak perlu pos produk kerana tugas ini diambil alih oleh staf kami.

✅ Tidak perlu menjawab sebarang panggilan telefon untuk pertanyaan atau aduan mengenai produk perniagaan kerana
kami adalah pusat khidmat pelanggan.


Anda layak menerima kelebihan dari syarikat Tone Excel Sdn Bhd seperti Insurans Takaful bernilai RM50 Ribu,
point tukar kepada tiket kapal terbang Airasia dan bermacam-macam lagi (tertakluk kepada terma dan syarat)

Modal hanya RM180 utk tujuan berikut:

👉 Simkad RM90
👉 Admin RM30
👉 Topup RM30 bulan Ke Dua
👉 Topup RM30 bulan Ke Tiga.

Projek Robot Membantu mereka yg susah menaja. Amat digalakkan menyertai sistem ini.
Bagaimana sistem bekerja? Robot akan menyusun kekosongan setiap level.


👉Level 1 robot susun 5 orang
👉Level 2 robot susun 25 orang
👉Level 3 robot susun 125 orang

Jika semua cukup robot akan susun semula pada level 1 cukup 5 robot mencari tempat kosong hingga cukup.
Pendaftaran ikut link kita pasti duduk bawah rangkaian kita.

Peluang menjana pendapatan terbaik masa kini.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai ciri2 seperti berikut :

- Malas nak buat kerja
- Malas nak cari orang
- Hanya nak duduk rumah dan dapat duit tiap2 bulan
- Tiada masa nak buat kerja untuk side income ke 2

Jika anda berminat dan ingin mengetahui lebih lanjut, click dan daftar terus di sini ..


TESTIMONI! SEHINGGA 09.04.2017



Klik Link Untuk Pendaftaran

http://bit.ly/gaji3Xsebulan

http://projekrobot.com/index.php/?ref=2411
http://projekrobot.com/index.php/?ref=3863
http://projekrobot.com/index.php/?ref=3886


Pertanyaan boleh whatsapp +60173798562
Reply With Quote
  #5923  
Old 09-04-2017, 10:01 PM
haslina769 haslina769 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2014
Posts: 752
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Blog Entries: 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by haslina769 View Post
http://projekrobot.com/index.php/?ref=3863

http://projekrobot.com/index.php/?ref=3863
__________________
"TEKNIK PERCUMA MEMILIKI KERETA DENGAN HARGA MURAH"

Daftar Sini , sape mau jdi member
https://goo.gl/3sUPYH
Reply With Quote
  #5924  
Old 11-04-2017, 01:51 PM
haslina769 haslina769 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2014
Posts: 752
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Blog Entries: 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by haslina769 View Post
Jom..sape2 blum join...jom join projek robot nie...ada extra insentif bgi yg dpt 5 org join dlm semggu...cpat grab pluang ini..
__________________
"TEKNIK PERCUMA MEMILIKI KERETA DENGAN HARGA MURAH"

Daftar Sini , sape mau jdi member
https://goo.gl/3sUPYH
Reply With Quote
  #5925  
Old 12-04-2017, 10:17 PM
haslina769 haslina769 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2014
Posts: 752
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Blog Entries: 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by haslina769 View Post
bummmppps utk mlm nie
sy cri 5 rkn...jom join join
http://projekrobot.com/index.php/?ref=3863
__________________
"TEKNIK PERCUMA MEMILIKI KERETA DENGAN HARGA MURAH"

Daftar Sini , sape mau jdi member
https://goo.gl/3sUPYH
Reply With Quote
  #5926  
Old 14-04-2017, 11:14 PM
bl4ck69 bl4ck69 is offline
Regular

bl4ck69's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2008
Posts: 166
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

JOIN AUTO PASIF,
TIADA AHLI YG GAGAL !!
TIADA AHLI YG TIADA INCOME !!
TIADA AHLI YANG EXPIRED !!!
TIADA AHLI YANG GAGAL MELAKUKAN DUPLIKASI !!!!!

Join sekarang, lambat tinggal !!!

Penerangan Auto Pasif bit.ly/autopassive2u
Daftar Auto Pasif bit.ly/registerautopassive2u
WhatsApp 011-35057378 wasap.my/601135057378/AutoPasif

Quote:
Originally Posted by bl4ck69 View Post
==============
BIAR BETULLL !!!
==============

Kenapa ramai orang join AUTO PASIF?

"Sebab tak payah cari orang pun boleh dapat RM500 sebulan secara Terpaksa !"

Kenapa ahli Tone Excel pun join auto pasif, Tone Excel yg sebelum ini tak ok ke?

"Bukan tak ok , sebab auto pasif ini membantu membina rangkaian yang sedia ada di akaun lama Tone Excel. Kepada ahli auto pasif yang berjaya promote 4 orang join auto pasif, system akan bagi 1 ahli auto pasif join di bawah IDP TE mereka !!!!"

Aperhh !!! Ahli auto pasif join di bawah akaun IDP sedia ada??

"Ya !! Bayangkan apa terjadi jika ahli auto pasif dimasukkan ke rangkaian lama anda? Ahli ini tidak menaja pun duplikasi 100% berlaku, maksudnya rangkaian anda berkembang tanpa perlu sebarang BIMBINGAN sebab downline itu kan ahli AUTO PASIF . Sistem yang bantu mencari downline kepada downline anda. Maka itu RANGKAIAN ANDA TERPAKSA BERKEMBANG !!! Paling best adalah akaun mereka tidak akan expired sebab system akan auto topup simkad mereka dari RM30 (permulaan) sehingga RM100 (maksima) setiap bulan."

Contoh potensi income duplikasi 5 orang kepada ahli Tone Excel yang buka 3 akaun, dan semua ahli auto pasif auto topup RM100 (maksima) :
Level 1 = 1 orang x RM100 x 26% = RM26
Level 2 = 5 orang x RM100 x 16% = RM80
Level 3 = 25 orang x RM100 x 13% = RM325

Total : RM431 (secara terpaksa, tanpa downline menaja !! Kan auto

1. Akaun auto pasif dapat RM500 !!!
2. Akaun normal Tone Excel dapat lagi RM431 (ini baru dapat 1 ahli auto sahaja !!!)

Total dah RM931 !!!

Oleh kerana akaun Tone Excel adalah unlimited income , anda boleh menaja berapa ramai AHLI AUTO yang anda mampu!

Jika dapat 10 auto pasif downline ..... WALAWEHH !!l RM4,310 !!! TANPA GAGAL !!!!! SEBAB AUTO !!!!

Semoga penerangan ini dapat membantu anda FAHAM apa itu AUTO PASIF !!!

JOIN AUTO PASIF,
TIADA AHLI YG GAGAL !!
TIADA AHLI YG TIADA INCOME !!
TIADA AHLI YANG EXPIRED !!!
TIADA AHLI YANG GAGAL MELAKUKAN DUPLIKASI !!!!!

Join sekarang, lambat tinggal !!!

Penerangan Auto Pasif bit.ly/autopassive2u
Daftar Auto Pasif bit.ly/registerautopassive2u
WhatsApp 011-35057378 wasap.my/601135057378/AutoPasif

#Autopasif 100% auto duduk diam dapat duit.

Reply With Quote
  #5927  
Old 14-04-2017, 11:16 PM
bl4ck69 bl4ck69 is offline
Regular

bl4ck69's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2008
Posts: 166
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

JOIN AUTO PASIF,
TIADA AHLI YG GAGAL !!
TIADA AHLI YG TIADA INCOME !!
TIADA AHLI YANG EXPIRED !!!
TIADA AHLI YANG GAGAL MELAKUKAN DUPLIKASI !!!!!

Join sekarang, lambat tinggal !!!

Penerangan Auto Pasif bit.ly/autopassive2u
Daftar Auto Pasif bit.ly/registerautopassive2u
WhatsApp 011-35057378 wasap.my/601135057378/AutoPasif


Quote:
Originally Posted by bl4ck69 View Post
Mari Kita Bermain Matematik

Setiap Bulan kita taja 4 orang dalam auto pasif. Mari kita lihat potensinya..

BULAN -|- Taja Ahli --|-- IDP Lama
1.----------------4----------------1
2.----------------4----------------1
3.----------------4----------------1
Begitulah seterusnya selama 12 Bulan.

Jumlah IDP Lama 12 Org Ahli. (2017)

Potensinya pada hujung (2018)

Level 1- 12 Org X RM60 x 10% = RM72

Level 2- 12 X 5 = 60 X RM60 x 3% = RM108

Level 3- 60 X 5 = 300 X RM60 x 13% = RM2,340

Jumlah RM2,520

Selepas itu (2019) anda upgrade Service Center (SC)

Level 1= 12
Level 2= 60
Level 3= 300
Level 4= 1,500
Level 5= 7,500

Jumlah Ahli 9,372

Override SC 2.5% SETIAP TOPUP.

9,372 X RM60 X 2.5 = RM14,058

Level 1-level 3 = RM2,520
Override SC = RM14,058

Potensinya PENDAPATAN 2019, RM16,578 Setiap Bulan
TANPA GAGAL, KERANA AUTO TOPUP, DAN SIMKAD TAKKAN EXPIRED!!

*Ini kiraan auto topup RM60, kalau RM100 ??

Mudahkan untuk income 5 angka.
Kerja dapatkan 12 orang saja dalam IDP Lama anda melalui autopasif.

Join sekarang, lambat tinggal !!!

Penerangan Auto Pasif bit.ly/autopassive2u
Daftar Auto Pasif bit.ly/registerautopassive2u
WhatsApp 011-35057378 wasap.my/601135057378/AutoPasif


TESTIMONI AUTO PASIF



Reply With Quote
  #5928  
Old 21-04-2017, 03:53 PM
sangKUang sangKUang is offline
Active Member

sangKUang's Avatar
 
Trader Rating: (15)
Join Date: Mar 2012
Location: Tawau Sabah
Posts: 1,477
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by sangKUang View Post
Mari Kita Bermain Matematik

Setiap Bulan kita taja 4 orang dalam auto pasif. Mari kita lihat potensinya..

BULAN -|- Taja Ahli --|-- IDP Lama
1.----------------4----------------1
2.----------------4----------------1
3.----------------4----------------1
Begitulah seterusnya selama 12 Bulan.

Jumlah IDP Lama 12 Org Ahli. (2017)

Potensinya pada hujung (2018)

Level 1- 12 Org X RM60 x 10% = RM72

Level 2- 12 X 5 = 60 X RM60 x 3% = RM108

Level 3- 60 X 5 = 300 X RM60 x 13% = RM2,340

Jumlah RM2,520

Selepas itu (2019) anda upgrade Service Center (SC)

Level 1= 12
Level 2= 60
Level 3= 300
Level 4= 1,500
Level 5= 7,500

Jumlah Ahli 9,372

Override SC 2.5% SETIAP TOPUP.

9,372 X RM60 X 2.5 = RM14,058

Level 1-level 3 = RM2,520
Override SC = RM14,058

Potensinya PENDAPATAN 2019, RM16,578 Setiap Bulan
TANPA GAGAL, KERANA AUTO TOPUP, DAN SIMKAD TAKKAN EXPIRED!!

*Ini kiraan auto topup RM60, kalau RM100 ??

Mudahkan untuk income 5 angka.
Kerja dapatkan 12 orang saja dalam IDP Lama anda melalui autopasif.

Join sekarang, lambat tinggal !!!

Info Auto Pasif http://www.autopasif.com/hanafiah
Daftar Auto Pasif http://autopasif.com/page2.php?id=hanafiah
Join sekarang, lambat tinggal !!!

Info Auto Pasif http://www.autopasif.com/hanafiah
Daftar Auto Pasif http://autopasif.com/page2.php?id=hanafiah
__________________
Reply With Quote
  #5929  
Old 21-04-2017, 03:56 PM
sangKUang sangKUang is offline
Active Member

sangKUang's Avatar
 
Trader Rating: (15)
Join Date: Mar 2012
Location: Tawau Sabah
Posts: 1,477
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Sistem promote untuk anda.
Anda tidak perlu promosi lagi. Sistem ambil alih tugas promosi untuk anda. Jadi selesai masalah tak tahu promosi, tak mahu jumpa orang, malu jumpa orang. Anda dah tak perlu fikir bagaimana nak kembangkan bisnes. Ia diambil alih oleh sistem ini.


Info Auto Pasif http://www.autopasif.com/hanafiah
Daftar Auto Pasif http://autopasif.com/page2.php?id=hanafiah
Reply With Quote
  #5930  
Old 23-04-2017, 07:08 PM
haslina769 haslina769 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2014
Posts: 752
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Blog Entries: 1
Active Level
Default

up...

http://projekrobot.com/index.php/?ref=3863
__________________
"TEKNIK PERCUMA MEMILIKI KERETA DENGAN HARGA MURAH"

Daftar Sini , sape mau jdi member
https://goo.gl/3sUPYH
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply Share This Thread

Tags
bisnes, mlm

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold