Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Investor Discussion

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #601  
Old 10-02-2015, 10:38 AM
noblegold noblegold is offline
Active Member

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jun 2008
Posts: 1,547
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 5
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by manqira View Post
Masukkan ke dalam HSBC Hong Kong..trade selama 80 bulan..seminggu sdr dapat 100% confirm..agrement sign didalam bank di HSBC Hong Kong..saya hanya minta 10% seminggu sahaja..real dan bukan scam..offer sedang berjalan sekarang..email [email protected] dibayar setiap minggu ke akaun sdr..semasa trade..cash sdr diblock selama 80 bulan dan duit tersebut tidak diassign ke akaun sesiapa..trade atas account sdr sediri..
trade mende ni????
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #602  
Old 10-02-2015, 10:46 AM
antarakasih antarakasih is offline
Super Active

antarakasih's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2014
Posts: 6,256
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 53
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by noblegold View Post
trade mende ni????
lepas tu duit terus lesap kehkehkeh
__________________
KONSISTEN PIP VIP.SIGNAL FOREX 50-300%.REFERRAL PROMO CODE : KASIH.PROMO45%
http://konsistenpipvip.blogspot.com/

testis signal thorbaikthread legend!
Reply With Quote
  #603  
Old 17-02-2015, 01:37 PM
manqira manqira is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2010
Posts: 394
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by noblegold View Post
trade mende ni????
PPP program
Reply With Quote
  #604  
Old 17-02-2015, 01:39 PM
manqira manqira is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2010
Posts: 394
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

macam mana nak lepas..trade dilakukan di mana duit atau fund kita dalam akaun kita sendiri dan hanya di blok untuk trade..duit tak diasignkan pada trader..
Reply With Quote
  #605  
Old 01-05-2015, 02:01 AM
goldcrashes goldcrashes is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2013
Posts: 341
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by manqira View Post
macam mana nak lepas..trade dilakukan di mana duit atau fund kita dalam akaun kita sendiri dan hanya di blok untuk trade..duit tak diasignkan pada trader..
Pm detail....
__________________
pelajari cara untuk berkomunikasi dengan pemilik rumah untuk kita subletkan rumah mereka dengan teknik komunikasi yang betul

www.teknikkomunikasisublet.com
Reply With Quote
  #606  
Old 01-05-2015, 03:03 AM
anyuttsokmo anyuttsokmo is offline
Regular

anyuttsokmo's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2007
Posts: 209
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Ternak rusa...
Reply With Quote
  #607  
Old 01-06-2015, 10:34 AM
janajana janajana is offline
Regular

janajana's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2010
Posts: 118
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

rnd utk it ,Ar,VR dll
__________________
---------
Reply With Quote
  #608  
Old 23-12-2017, 11:39 AM
lampor_2003 lampor_2003 is offline
Legendary Member

lampor_2003's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Jan 2009
Posts: 10,780
Thanks (Received): 77
Likes (Received): 27
Active Level
My Mood:
Default

Rm1juta tahun 2017 da semakin kecil nilainya..

Rumah2 sekitar lembah klang pn byk yg melepasi nilai rm1juta..semi-d je pun..

2018 mungkin akan lagi kecil nilai rm1juta..

So kalau aku ada rm1juta aku akan pump duit dekat koperasi yg boleh bagi min 5% sebulan atau 55% setahun..
__________________
MINYAK DHAB ASLI MEKAH

ID SHAKLEE:890760
Vitamin Shaklee!!
Reply With Quote
  #609  
Old 23-12-2017, 12:03 PM
Jackhalid Jackhalid is offline
Super Active

Jackhalid's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: May 2008
Location: Shah Alam, Setapak, Georgetown, Melaka dll
Posts: 5,501
Thanks (Received): 332
Likes (Received): 250
Active Level
My Mood:
Default

banyak idea saya tapi takpelah. simpan utk sendiri je. share kang kata macam bagus @ acah2 jadi sifu @ itu ini tak praktikal la tak logik la angan2 je la dsb.
__________________
Nak belajar buat kek kafe cara yang mudah?
KLIK SINI Untuk Tonton VIDEO PERCUMA!


Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump