Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Investor Discussion

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 10-07-2017, 12:37 PM
kundur75 kundur75 is online now
Regular

kundur75's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2011
Posts: 859
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 22
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by nyioq View Post
Woww...steady tuan..lebih kurang macam Zaidi Ismail ke?
Bleh share skit intipati dia tuan?
Hehehee
konsep aziz ni senang je nak paham..cari punca untuk dapatkan duit..ie personal loan..card credit...tujuannya untuk simpan dalam asb (gain interest)dan apa yang korang nak beli..then rolling duit utk bayar card credit..cuma aku pikir balik bila nak abis hutang aku ni..sbb masa aziz buat pakai OD Account pledged Sijil ASB aku nampak jalan tu, tapi aku x dan buat sbb ASB dah stop...
Reply With Quote
Likes nyioq liked this post
Paid Advertisement
  #12  
Old 10-07-2017, 03:16 PM
nyioq nyioq is offline
Regular

nyioq's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Jul 2007
Posts: 529
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by kundur75 View Post
konsep aziz ni senang je nak paham..cari punca untuk dapatkan duit..ie personal loan..card credit...tujuannya untuk simpan dalam asb (gain interest)dan apa yang korang nak beli..then rolling duit utk bayar card credit..cuma aku pikir balik bila nak abis hutang aku ni..sbb masa aziz buat pakai OD Account pledged Sijil ASB aku nampak jalan tu, tapi aku x dan buat sbb ASB dah stop...
Oo noted tuan.
manipulate pair dgn ASB la yek..
Dulu x sempat juga nak buat OD ASB, syarat skarang dah ketat..
Kena apply thru company utk OD.
skarang cuma bleh pair dgn Loan ASB saje la..
Rolling CC pair dgn ASB masih praktikal ? klu betul2 disiplin ok kot..
__________________
Code:
what goes around come around...
Eksklusif! Teres baru @ Bukit Rahman Putra
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump