Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Loans, Credit Cards

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 24-09-2013, 11:06 AM
akhunajah akhunajah is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2008
Posts: 192
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

income 2ribu keatas tu, gaji kasar ke gaji bersih?

tolang la clear sikit.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 24-09-2013, 11:13 AM
sementa sementa is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2013
Posts: 71
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Winni View Post
Repayment rate;
10.38p.a - (if choose 4-7 years repayment)
8.88%p.a - (if choose 1-3 years repayment)

Buat loan ini untuk:
1) dapat cash
2) clear existing credit card
3) clear existing personal loan

Semua ini mesti jimat banyak !!!!!

Cepat PM me or contact me @ 0172764314 or email to [email protected]
Apa da ko cakap ni.. "jmat banyak"??? tinggi tu interest.
pastu cadangannya tak bernas... ibarat gali lubang untuk tutup lubang.
Reply With Quote
  #23  
Old 25-09-2013, 09:44 PM
Winni Winni is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2013
Posts: 405
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by akhunajah View Post
income 2ribu keatas tu, gaji kasar ke gaji bersih?

tolang la clear sikit.
Gaji kasar.
Reply With Quote
  #24  
Old 25-09-2013, 09:47 PM
Winni Winni is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2013
Posts: 405
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by sementa View Post
Apa da ko cakap ni.. "jmat banyak"??? tinggi tu interest.
pastu cadangannya tak bernas... ibarat gali lubang untuk tutup lubang.
Maksud jimat banyak ini adalah comparing dengan interest credit card..

Yang mana lebih tinggi?

Ini adalah chance untuk consolidate and have a better financial standard.

And it have help a lot of people
Reply With Quote
  #25  
Old 26-09-2013, 11:03 AM
sementa sementa is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2013
Posts: 71
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Winni View Post
Maksud jimat banyak ini adalah comparing dengan interest credit card..

Yang mana lebih tinggi?

Ini adalah chance untuk consolidate and have a better financial standard.

And it have help a lot of people
Interest personal loan tinggi la.
kalau nak settelkan hutang kredit kad, baik JGN buat personal loan.
TAK BIJAK!
untuk setelkan hutang kredit kad, baik buat transfer ke bank lain, leh buat installment lg. interest free pun ada gak.
Reply With Quote
  #26  
Old 27-09-2013, 07:06 AM
Winni Winni is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2013
Posts: 405
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by sementa View Post
Interest personal loan tinggi la.
kalau nak settelkan hutang kredit kad, baik JGN buat personal loan.
TAK BIJAK!
untuk setelkan hutang kredit kad, baik buat transfer ke bank lain, leh buat installment lg. interest free pun ada gak.
Jikalau nak consolidate 2/3 credit cards advise buat consolidate using personal loan.

If 1 to 1 settle surely balance transfer is the best way.

All is depends on individual financial stand. No right or wrong, or expensive or not, is all depends on our current commitment and income.
Reply With Quote
  #27  
Old 27-09-2013, 04:14 PM
sementa sementa is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2013
Posts: 71
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Winni View Post
Jikalau nak consolidate 2/3 credit cards advise buat consolidate using personal loan.

If 1 to 1 settle surely balance transfer is the best way.

All is depends on individual financial stand. No right or wrong, or expensive or not, is all depends on our current commitment and income.
No right and wrong...that's depend on individu la.
expensive or not? hah.. ni mmg ada expensive or not. sebab benda duit ni something measurable. benda yang boleh dikira. so of course la ada teknik yang mahal, ada yang murah.
ni banyak sangat ayat salesman ni...kemon la...
Reply With Quote
  #28  
Old 28-09-2013, 02:04 PM
Winni Winni is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2013
Posts: 405
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by sementa View Post
No right and wrong...that's depend on individu la.
expensive or not? hah.. ni mmg ada expensive or not. sebab benda duit ni something measurable. benda yang boleh dikira. so of course la ada teknik yang mahal, ada yang murah.
ni banyak sangat ayat salesman ni...kemon la...
Yes.. Expensive or not is measurable. People always opt for the smart way to settle something.It is depends worth it or not to pay for it. If thing can settle with cheaper way, is not say that you must opt for this that you think that is "expensive". Always a choice for people. If you pay a higher value one time settle more things or pay round and round years and years with cheaper value all is people choice.

Go ahead with your plan. I am here to provide financial service and solution to people only.

Not to compare 2 different product. If you think that credit card balance transfer is cheaper and suitable for you, i have do also. Always welcome people to enquiry about financial planning.

This is not a "salesman" service. Is a financial planner service.tq
Reply With Quote
  #29  
Old 28-09-2013, 03:12 PM
azharizan azharizan is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2013
Posts: 15
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by sementa View Post
Apa da ko cakap ni.. "jmat banyak"??? tinggi tu interest.
pastu cadangannya tak bernas... ibarat gali lubang untuk tutup lubang.
Memang betoi kato sementa...

TT nampaknya dah bengang ... huhuhu !!!

sabar tt...tok sah bengang..

.namanya financial planner, padahal tak ader solution untuk kurangkan hutang...ni macam Ah Long...lagi tambah beban hutang...
Reply With Quote
  #30  
Old 28-09-2013, 04:01 PM
Winni Winni is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2013
Posts: 405
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by azharizan View Post
Memang betoi kato sementa...

TT nampaknya dah bengang ... huhuhu !!!

sabar tt...tok sah bengang..

.namanya financial planner, padahal tak ader solution untuk kurangkan hutang...ni macam Ah Long...lagi tambah beban hutang...
Use calculator plan and restructure commitment wisely is the solution.

If cant see the benefit, then i cant comment much. Tq
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Tags
loan, loan bisnes, pinjam duit, pinjaman, pinjaman perniagaan

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold