Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Loans, Credit Cards

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 02-08-2013, 03:21 PM
Nazj Nazj is offline
Active Plus

Nazj's Avatar
 
Trader Rating: (14)
Join Date: May 2011
Posts: 2,983
Thanks (Received): 15
Likes (Received): 1
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default Loan Bank Rakyat (Refund Insurance)

Mengikut apa yang kawan aku cakap, sesiapa yang ade buat refinance loan kat bank rakyat, dan age loan tu masih bawah 5 tahun bole buat refund insurance...kan ke ade insurance termasuk sekali masa akad pertama, akad kedua(reloan) ada termasuk insurance jugak..so peminjam bole refund salah satu insurance tu..baru tadi jugak aku call bank rakyat cawangan tmpt aku buat pinjaman dan officer tu cakap memang ada, "Kami akan kredit ke akaun encik paling lewat hujung bulan ni"katanya Dapat la cover duit raya tahun ni

p/s sape lom call tu cepat2 call, mana tau dpt duit lebih, bole guna utk raya nnti, hehe
__________________
MACAM-MACAM ADA
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 02-08-2013, 03:46 PM
myfast01 myfast01 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2011
Posts: 519
Thanks (Received): 8
Likes (Received): 0
Active Level
Default

bukan die terus masuk ke akaun loan yg baru ker..
__________________
kerja kerja kerja
Reply With Quote
  #3  
Old 02-08-2013, 03:49 PM
zydy zydy is offline
Active Member

zydy's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2011
Location: kedah malaysia
Posts: 1,135
Thanks (Received): 16
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

aku tepon semalam,petang ni dah masuk duit dah...masyukkkk
Reply With Quote
  #4  
Old 02-08-2013, 03:49 PM
blankoguy85 blankoguy85 is offline
Super Active

blankoguy85's Avatar
 
Trader Rating: (55)
Join Date: Dec 2011
Location: Historic City
Posts: 7,025
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Nazj View Post
Mengikut apa yang kawan aku cakap, sesiapa yang ade buat refinance loan kat bank rakyat, dan age loan tu masih bawah 5 tahun bole buat refund insurance...kan ke ade insurance termasuk sekali masa akad pertama, akad kedua(reloan) ada termasuk insurance jugak..so peminjam bole refund salah satu insurance tu..baru tadi jugak aku call bank rakyat cawangan tmpt aku buat pinjaman dan officer tu cakap memang ada, "Kami akan kredit ke akaun encik paling lewat hujung bulan ni"katanya Dapat la cover duit raya tahun ni

p/s sape lom call tu cepat2 call, mana tau dpt duit lebih, bole guna utk raya nnti, hehe


info yg baguss.. baru jap tepon..
petang ni dier masukkan.. yihooo...
dpt duit raya...
__________________

DAFTAR Akaun BITCoin Dan Dapatkan Ganjaran Anda SEKARANG..! >> PERCUMA RM5
Reply With Quote
  #5  
Old 02-08-2013, 03:51 PM
mzak mzak is offline
Legendary Member

mzak's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Nov 2009
Location: Alamat Tidak Lengkap
Posts: 15,880
Thanks (Received): 152
Likes (Received): 0
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

Mana2 loan yang ada cover insuran kita blh claim semula lebihan insuran tu semula kalau buat penyelesain awal..
Reply With Quote
  #6  
Old 02-08-2013, 03:58 PM
fred5181 fred5181 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2007
Posts: 197
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
Default

kena call ke..kalau x call bg tau diaorg duit tu burn mcm ja ka..
Reply With Quote
  #7  
Old 02-08-2013, 04:07 PM
seronok seronok is offline
Regular

seronok's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jun 2009
Posts: 760
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by fred5181 View Post
kena call ke..kalau x call bg tau diaorg duit tu burn mcm ja ka..
xburn pun..mmg akan dipulangkan dlm tempoh 3 bln.
kalau nak cepat, call je bank
Reply With Quote
  #8  
Old 02-08-2013, 04:09 PM
CoqBadaq CoqBadaq is offline
Active Member

CoqBadaq's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Mar 2008
Posts: 1,825
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Default

nak cakap apa kat bank rakyat..kalau kita call ni..bagi tahu sikit../
Reply With Quote
  #9  
Old 02-08-2013, 04:15 PM
abusabbath abusabbath is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2009
Posts: 387
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

kalau sekarang refinance boleh tarik 20tahun tak..?
Reply With Quote
  #10  
Old 02-08-2013, 04:26 PM
blankoguy85 blankoguy85 is offline
Super Active

blankoguy85's Avatar
 
Trader Rating: (55)
Join Date: Dec 2011
Location: Historic City
Posts: 7,025
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by CoqBadaq View Post
nak cakap apa kat bank rakyat..kalau kita call ni..bagi tahu sikit../
cakap kt bank...

KEMBALIKAN WANG SAYA...!!!
__________________

DAFTAR Akaun BITCoin Dan Dapatkan Ganjaran Anda SEKARANG..! >> PERCUMA RM5
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Tags
loan

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump